Merimetsot riistalinnuiksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#10

06.05.2015 07:00

Eikö teillä koskaan ole mielessä mitään muuta kuin eläimen tappaminen, kun pienikin häiriö teidän mukavuusaluettanne uhkaa? Merimetso ei ole minkäänlainen vaara tai haitta kauniille saaristollemme. Te tappajat olette vain niin luonnosta vieraantuneita. Onko Taajamatätiporukka tämänkin adressin takana? Samanlaista tappokiimaa uhoaa tämäkin.

Kyllä luonto hoitaa ja tasapainottaa merimetsokannat ajanmittaan. Ei siinä ihmistä tarvita joukkoon sorkkimaan.

En allekirjoita.

Tuo ylläoleva nimimerkki Pertti Salolainen ei ainakaan ole oikea kansanedustaja Salolainen, koska hän osaisi kirjoittaa yhdyssanat ja muut kielioppitaitoa vaativat sanat oikein ja on tunnetusti luonnonsuojelija.

Vastaukset

Li Grönlund
Uusikaupunki

#11 Re:

2015-05-06 07:25:21

#10: -  

 "Taajamatäditkö" luonnosta vieraantuneita? Kannattaapa poiketa tuolla merimetsojen tuhoalueella haistelemassa ja kurkistelemassa, ja sitten miettiä uudestaan josko sittenkin merimetsosta olisi kuitenkin jotain haittaa. Merimetsot ovat levittäyneet jo useille muillekkin saarille. Kannattaa oikein sinun tarkistaa sanakirjasta mitä luonnosta vieraantuminen ja luonnonsuojelu tarkoittaa...merimetsojen suojelu on luonnosta vieraantuneen cityvihreän ajatusmaailmaa.

Suuri hatunnosto tämän addressin tekijälle, toivottavasti Uusikaupunkilaiset lähtevät sankoin joukoin taistelemaan merimetsoja vastaan!

NIm. Mökkiläinen lähisaaristosta eli Tappokiimainen taajamatäti :)


Vieras

#210 Re: Entäs citykanit? Minusta ne ovat hyvin söpöjä! Miksi ne tapetaan?

2015-05-25 07:55:57

#10: -  

 

rottarakastaja viherpiiperö.

#284 Re:

2015-07-23 16:06:28

#10: -  

 Mites hiiret ja rotat?nyt kaikki piiperöt parrikadeille suloisia jyrsijöitä suojelemaan! ALAS hiirenräpsät ja rotanloukut!!!!