Adressi maahanmuuton hillitsemisen puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#4

20.08.2015 13:57

Pakolaisten vyöryminen maahamme enenevässä mittakaavassa on asia, jota meidän ei voi olla pakko hyväksyä. Täytyy olla jokin muu keino auttaa apua tarvitsevia. Suomella ei ole nykytilanteessa varaa tähän. Tai on, jos vielään leipä mummon kädestä ja tungetaan 40 oppilasta samaan luokkaan. Sitähän me emme halua.

Vastaukset

Lampaiden valtakunta

#69 Re: no eikä ole varaa siltikään.

2015-08-27 21:42:40

#4: -  

 Kai niiden työttömiksi jäävien opettajienkin on jollain elettävä? Ei kovin isoja pennosia säästetä sillä, että irtisanotaan ihmisiä, ja marssitetaan heitä verovaroista kustannettavien toimeentulojen luukuille. Raha ei lisäänny niin, että kiristämme, leikkaamme ja pyörittelemme onnettomia roposiamme rajojen sisäpuolella taskusta toiseen, sillä niin kauan kun olemme riippuvaisia tuonnista, emmekä saa vientiä vetämään, valuu Suomesta rahat ulkomaille. Ja kun lisätään vielä ulkopuolelta tulleita rahojen jakajia tänne tilanteessa, jossa emme osaa tuottavalla yrittämisellä itse ulkomailta rahaa lypsää, on pian jokaisella yhä vähemmän rahaa. Paitsi tietenkin päättäjillä ja muilla herroilla, jotka ovat systeemin luoneet. Hehän ovat keltään kyselemättä ottaneet oikeuden palkita itseään ja toisiaan verovaroin jokaisesta maahanmuuttajasta, jotka jo valmiiksi syövät veronmaksajien piikkiin. Suomi nousuun...

Cizu

#253 Re: mites kun...

2015-09-01 19:20:54

#4: -  

 Ongelmana on pääsääntöisesti nämä pakolaiset,  jotka kehtaavat lomailla kuukausia kotimaassaan. LOMAILLA. Minun mielestäni kun pakolaisena maahan tulee, ja kykenee lomailla kotimaassaan, saisi luvan palata kerran rauhoittunut tilanne sielä. Olenko aivan väärässä tässä..