Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

huumeet pois!

#3218

25.09.2011 20:05

Olipa kerran onnellinen perhe, isä, äiti ja 2-vuotias tyttö. Sitten vanhemmat alkoivat polttamaan kannabista.

Äiti kuoli ensin vedettyään liikaa, ja isä menetti työnsä polttelun takia. Hän ei saanut historiansa takia enää mistään työtä. Epäonneksi maailmassa on laittomiakin ansaitsemiskeinoja, kuten tyttölapsen panettaminen kannabiskavereille. 5 vuoden iässä tyttö karkasi kotoa, ja hänkin oppi polttamaan kannabista.

Tytöllä ei ollut rahaa jolla saada kannabista, joten hän jatkoi isänsä julmaa linjaa. 10 vuoden iässä hänet löydettiin porttikongista niin pöllyssä, että aikuinenkin ensikäyttäjä olisi kuollut siihen määrään. 3 vuotta häntä yritettiin vieroittaa huumeista. Tarvittiin 2 raavasta miestä pitämään hänet aloillaan. 13-vuotiaana hänet löydettiin kaapista hirttäytyneenä. Hirttoköyteen oli sidottu lappu: "En kestä enää."

Ja juuri tällaisten adressien takia tuollaiset tapaukset jatkuvat. Ihmiset katsovat  kannabista pienenä huumeena, vaikka oikeasti se toimii porttina mm. heroiiniin. Ja tupakka muuten pois, kertokaapa linkki sellaiseen adressiin niin käyn allekirjoittamassa.

Vastaukset


Vieras

#3219 Re:

2011-09-25 20:08:22

#3218: huumeet pois! -

Lisään vielä ettei tällainen sivu vaikuta påskan puolikastakaan yhteiskunnan asioihin vaikka nimiä tulisi kuinka monta. Suomen kansan historiassa vain yksi adressi on vaikuttanut yhteenkään päätöksentekoon ja tämä oli suomen itsenäisyysadressi.

-minä-

#3220 Re: Otappa selvää ennen ku meuhkaat.

2011-09-26 00:10:42

#3218: huumeet pois! -

Vaikutti että huumorilla tuon kirjoitit, mutta jos tosissaan olet niin olen kyllä vahvasti eri mieltä.

 

"Äiti kuoli ensin vedettyään liikaa, ja isä menetti työnsä polttelun takia."

- Kannabikseen ei voi kuolla.  Ainakin se olisi kallista (voita ensin lotossa niin silloin sinulla on ehkä mahdollisuus yrittää tätä), enkä usko että mahaan mahtuisi sen verran.

Lainaus vikipediasta

"Kannabiksen vaikuttavien ainesosien kannabinoidien tappavaa annosta ei tiedetä, mutta arvioiden mukaan kannabista pitäisi kerralla nauttia noin 13 kg, jotta yliannostus tapahtuisi. (http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannabis)

kuvitteellisen Isän tapauksessa taas hän olisi tarvinnut psykiatria auttamaan käsittelemään tunteet (ongelmat)t joita hänellä oli koska, hän olisi pakoillut kuitenkin näitä ongelmia jollakin päihteellä oli se päihde laiton tai ei. Eli mielestäni tässä isän tapauksessa kannabis ei ollut se itse ongelma vaan se että hän ylipäätänsä pakoili asian käsittelyä. Kannabiksen käyttö  oli siis ennemmin psyykkisestä huono vointisuudesta johtuva oire kuin itse ongelma.  Tässä pitäisi kehittää mielenterveys alaa ja ehkäistä ihmistä hakemaan ratkaisua päihteistä ja parantaa/helpottaa ongelmaisen ihmisen avun saantia.  Jota taas laittomuus tässä ei kyllä todellakaan tee.

Itse asiassa yleensä tämä laittomuus on tässä se ongelma tekijä eikä kannabis koska, työpaikoilla on yleensä nollatoleranssi kannabiksen suhteen ja kannabiksessä on sellanen huono puoli tässä tapauksessa että kannabinoidien metaboliitit (eli ei päihdyttävät kannabinoidien hajoamis tuotteet) säilyvät rasva kudoksissa noin 1 vko - 1kk. Näitä sitten mitataan verestä ja jos niitä löytyy niin voi saada potkut. tämä on naurettavaa koska tämä kannabiksen metaboliitit eivät päihdytä tai vaikuta muutenkaan mielen tasapainoon.  Joten jos kuvitteellinen isä olisi saanut potkut kannabiksen löytymisen takia ( niin kuin yleensä se menee) niin tämän yksinkertaisesti aiheutti kannabikselle säädetty laki ei itse kannabis.

"Hän ei saanut historiansa takia enää mistään työtä.Epäonneksi maailmassa on laittomiakin ansaitsemiskeinoja, kuten tyttölapsen panettaminen kannabiskavereille.5 vuoden iässä tyttö karkasi kotoa, ja hänkin oppi polttamaan kannabista. Tytöllä ei ollut rahaa jolla saada kannabista, joten hän jatkoi isänsä julmaa linjaa."

Tämäkin ongelma johtuu siitä että kannabis on laiton.   Jos kannabis olisi esim. dekriminalisoitu niin tämä isä todennäköisesti  olisi joutunut vain hoitoon ja parannuttuaan  tullut takaisin töihin.

Toisekseen lapsensa myyminen seksuaalisesti vaatii aika moista kieroutta ja silloin ei tosiaan ole enää kyse kannabiksen aiheuttamista ongelmista vaan aikamoisesta kieroudesta(mielenterveys ongelmista).  On meinaan helpompia ja järkevimpiä tapoja saada kannabis addiktionsa tyydytettyä esim. työttömyystuella jo pääsee pitkälle. Myös kannabiksen kasvatuksella saa helposti tarvittava määrä tai sitten se yleisin mihin väärinkäyttäjät päätyvät eli diilerin elämä.   Tämäkin olisi laillisuudella ehkäisty.  Harva ongelmakäyttäjä  oikeesti alkaisi lastansa myymään jos olisi helpompiakin vaihtoehtoja ellei ole psyykkisesti kiero.

"10 vuoden iässä hänet löydettiin porttikongista niin pöllyssä, että aikuinenkin ensikäyttäjä olisi kuollut siihen määrään"

- Edelleen kannabikseen on lähestulkoon mahdotonta kuolla jos edes mahdollista.

 

"3 vuotta häntä yritettiin vieroittaa huumeista.Tarvittiin 2 raavasta miestä pitämään hänet aloillaan. 13-vuotiaana hänet löydettiin kaapista hirttäytyneenä. Hirttoköyteen oli sidottu lappu: "En kestä enää.""

Kuvitteellisen tytön historian huomioon ottaen voisi päätellä että tyttö ei kestänyt todellisuutta ja pakoili todellisuuden ongelmia päihteellä kuin päihteellä Eli edelleen kannabis on vain yksi psyykkisten ongelmien ilmenemismuodoista(oire)  ei itse oingelma ja näköjään tyttö yritti myös muilla päihteilää pakoilla raskasta todellisuutta. Monet elämän ongelmia pakoilevat päihteiden väärinkäyttäjät käyttävät eri päihteitä lähinnä sen takia koska tottuvat (minkä tahansa) päihteen vaikutukseen jolloin todellisuuden ongelmat tulevat taas pintaan -> aika siis vaihtaa päihdettä tai  vetää kaikkea sekaisin.

 

"Ja juuri tällaisten adressien takia tuollaiset tapaukset jatkuvat. Ihmiset katsovat  kannabista pienenä huumeena, vaikka oikeasti se toimii porttina mm. heroiiniin. Ja tupakka muuten pois, kertokaapa linkki sellaiseen adressiin niin käyn allekirjoittamassa."

 

Tämän adressin allekirjoittajilla on samat tavoitteet kuin sinulla eli vähentää päihteiden väärinkäyttöä ja päihteiden kokonaishaittoja.

Porttiteorian mukaan ihminen siirtyy vahvempiin aineisiin lievemmistä. Tässä sinun tarinassasi tyttö aloitti kannabiksella mutta tosi elämässä ihmisten ensimmäinen päihde on alkoholi tai tupakka ja ne kuuluvat vaarallisimpiin päihteisiin mitä maailmasta löytyy. Ja jos niistä siirrytään kannabikseen niin se tarkoittaa siirtymistä lievempään päihteeseen. Eli porttiteoria menee väärin päin.   Se miksi kannabiksesta yleensä siirrytään muihin huumeisiin johtuu myös laittomuudesta.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Brittitutkimus+Viina+on+vaarallisin+p%C3%A4ihde/1135261337367

lainaus wikipediasta:"Yleisin selitys porttiteorialle on, että mietoja huumeita täytyy ostaa samoilta välittäjiltä, jotka myyvät vaarallisempia huumeita. Näin käyttäjät joutuvat aina silloin tällöin tilanteeseen jossa välittäjä sanoo, että käyttäjän haluama kannabis on loppu mutta esimerkiksi amfetamiinia löytyy. Näin laittomuus johdattaa käyttäjiä kovempiin huumeisiin"

Itse olen elänyt nuoruuteni alueilla joilla laittomien päihteiden käyttö on yleistä ja olen käytännössä nähnyt tämän porttiteorian johtuvan laittomuudesta eikä niinkään  kannabiksesta.  Toinen asia mikä lisää nuorten käyttöä on tämä huumevalistus joka niputtaa kaikki huumeet yhteen tai pahimissa tapauksessa kannabiksen pahimmaksi päihteeksi.  Sitten kun nuori kapina/kokeilu iässään kokeilee kannabista ja huomaa että eihän se olekkaan niin voimakasta vaarallista ja hullua kun väitetään niin se ajattelee "no ei kai noi pilleritkää oo niin pahoi ku tää kannabis, onhan se kouluvalistuksen mukaan pahin" .

 

Huonmaa kyllä että sinulla ei ole mitään tietoa tai käsitystä nykyisestä huume tilanteessa elät edelleen jenkien huume propagandan mukaan.

http://video.google.com/videoplay?docid=-6696582420128930236

Suomessa vallitsee tällähetkellä kristillis puritanismistä perää oleva huumepelko joka aiheuttaa sen että huumeisiin suhtaudutaan tunteella ei järjellä.

 

bubba

#3224 Re:

2011-09-28 17:21:04

#3218: huumeet pois! -

HAHAHAH! Lue enemmän faktaa, ajattele omilla aivoillasi, äläkä usko kaikkea mitä Irti Huumeista Ry sinulle kertoo.
Facebook
Pitäisikö raiskauksista olla kovemmat tuomiot?