VR:N RAIDELIIKENTEEN SUPISTUKSET LAHTI-RIIHIMÄKI 27.3. ALKAEN

Kommentoitu viesti


Vieras

#21 Re:

03.02.2016 20:31

#20: vieras -  

 Jos koulusi tai työsi alkaa klo 8, joudut lähtemään esim. Hikiältä klo 6.18, koska seuraava juna lähtee vasta 8.38...Kumman valitsisit

Vastaukset

vieras

#68 Re: Re:

2016-02-04 16:29:29

#21: - Re:  

 Luultavasti lähtisin klo 8.38, varsinkin talvisin, koska en haluaisi olla yli tuntia ulkona seisomassa ja odottamassa milloin ovet aukeavat ja pääsisi sisälle.

Palveluloukkuun jäävät

#207 Re: Re:

2016-02-26 06:48:15

#21: - Re:  

 Hommaisin potkut koska voisin 500 päivää katella uutta työtä, jäis enemmän käteenkin kun Vr hinnat on niin sairaat, ajan 100 kilsaa vielä ilman matkustajiakin 2 kertaa sillä mitä VR lippu maksaa... Kuulemma laskee 25 prosenttia niin ei juuri tunnu. Bussilla maksaa lähimpään kaupunkiin 4x sen mitä junalla. Olisin vaikka eläkkeelle asti mieluummin työtön kun ahistaisin elämää juna-aikatauluihin. Mulla on lapsi kotona - en pysty jatkaa työmatka aikaa 4-5 tuntiin päivässä 8 tunnin työpäivään, en ees 6,5. En oo niin terve ja nuori enää. Joudun elää säännöllistä elämää sairauksien vuoksi.

IHAN SAIRASTA nää alasajot, lopetettiin maksikirjeet ja esitellään tilastoja miten postitukset vähenee ku halvin postipaketti on nyt 9 euroo, halvempi viedä ite junalla usein.. Ihan tahallista. Siinä missä finnavian Malmin kentän alasajo, tahallista tilastojen kyykyttämistä muka "kannattamattomaksi" käyneille palveluille.

kaikki alko oikoradasta ja pisararadasta, nyt ollaan jo tekemäs kolmattakin pääkaupunkiseurun rataa maakuntien kustannuksella.  HElsingissä ajellaan junaa 4-9 minuutin välein Pasilasta Tikkurilaan, miten kannattavaa se voi olla, millon tahansa aamuin illoin meet Keravan läpi niin koita päästä ees istumaan sekaan.... Vaunuja ei oo tarpeeksi.. 

Näiden leikkaajien päät pitää hakee vadille ja heti, joku raja ..... Junien lähdettyä auto on meidän kunnassa ainoo selviämiskeino. Kahdella ruokakaupalla ei selvitä, erikoissairaanhoito on tien toisella puolella oleva Hautaustoimisto, bussilla ei pääse enää minnekään .... Ajavat isoo tietä kilometrien päästä ohi tai kulkee vain kouluaikoina, ei lomilla, ei kesäisin ... 

Jos joku ei pysäytä tätä ilmiöö nyt niin moni kunta katoo kartalta 20 vuoden jälkeen autiokyläksi ... Nyt mennää äyräistä yli jo... Olisin halunnu päästä torstaina bussiin vaan kylän ainoo raha-automaatti oli pimeenä, pankkitädit istu syömässä jossain takahuonees lappu luukulla. Bussi meni, siinä oli nekin synttäri-iloni, illallinen oli ainoo mitä siitä päivästä irtos. Yhteiskunta rappio on kynnyksellä just nyt.

TUHANSITTAIN, väkee irtisanotaan..... Ja tämä kiihtyy vaan. Kukaan ei nouse enää junaan jos VR leikkaa junista suunnitelmien mukaan, Ei niihi kukaan tosin 22-05 taida nousta lähijuniin kuin enintää kesälomareissulle lappiin.... 
Matkakorvauksia täältä ei juuri oo saanu, se voi rysäyttää Kelalle ison laskun jos työmatkat venyy ajallisesti tuollasiin mittoihin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko perustuloa?