Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

Kommentoitu viesti

Baron Leonard Mariefors / Dimi Sefanja

#8 Uskonnonopetuksen puolesta

30.05.2010 21:09

Shalom!

Allekirjoitin juuri adressin Suomen uskonnonopetuksen puolesta, että ottaisivat muutoskaavailuissaan huomioon perinteemme kristittynä valtiona, kansana ja uskovina, jotka tahdomme uskonnonopetuksen edelleen jatkuvan Suomen kouluissa, koska se on meille suomalaisille kansakuntana ja Jeesukseen uskovina tärkeää.

Henkilökohtaisesti en tahtoisi, että päättäjät korkeissa viroissan muutaisivat tämän rakkaan Suomemme joksikin mitä se ei ole, enkä tahtoisi, että esim. muslimit päättäisivät - aiheuttaisivat muutoksia epäkristilliseen suuntaan, että lapsemme ja lapsenlapsemme voivat edelleenkin laulaa Suvivirttä koulun kevätjuhlassa jne.

Muutoin meidän on kohta tarkistettava kompassista ilmansuuntaa Mekkaan tms. johon kohdistaisimme rukouksemme, emmekä voisi julkisesti tulevaisuudessa suunnata rukouksiamme Jeesukselle, Taivaan Isälle...

Huolestuttavia toimia kristillisyyden kitkemiseksi on nähtävissä läpi Läntisen maailman ja myös täällä Suomessamme.

Antakaamme äänemme kuulua, nyt kun se ei ole vielä liian myöhäistä!

Siunausta!

Herra kanssanne! Aahhen Deuleha!

Vastaukset

Tzippor

#62 Uskontopakko 1700-luvulla viimeksi

2010-06-18 13:03:49

Olet ilmeisen metsässä tai elät 1700-lukua, jolloin Suomessa oli vain yksi uskonto, evankelis-luterilainen sellainen, sallittua. Nykyään kouluille laissa pakotettu "oman uskonnon" opettaminen merkitsee oman uskonnonopetuksen järjestämisen velvoitetta myös muslimeille, hinduille ja buddhalaisille. Hyvä tarkoitus kääntyy itseään vastaan, sillä näin koulu lähtee vahvistamaan ihmisten erittelyä uskontokuntiin perustuen. Aikansa elänyttä on myös kaikenlainen uskonnonharjoittamiseen pakottaminen. Oikeaa uskonnonvapautta on se, että myös kirkon jäsen saa itse päättää uskonnonharjoittamisensa ajasta, muodosta ja paikasta. Armeijassammehan rukoillaan yhä sulkeismuodostelmassa käskystä.