Karjaan postipalvelut tulee säilyttää nykyisellään.

Kommentoitu viesti


Vieras

#20 Lopetetaan kaikki

20.10.2011 22:35

On nurinkurista joutua allekirjoittamaan Karjaan postipalveluja puolustava adressi netissä. Sen sijaan että sen olisi voinut tehdä postissa asioidessaan. Postikonttorissa adressin esilläpito on kuitenkin kielletty!!! Käyn postissa viikoittain, koska elämäni ei suinkaan ole siirtynyt eikä siirtymässäkään virtuaalimaailmaan, vaan pidän ihmisiin yhteyttä kortein, kirjein ja paketein. Filatelia kiinnostaa myös.
Kokemukset asiamiesposteista eri puolella Suomea R-kioskien ja markettien kassoilla ovat masentavia. Sillä tavoin palvelut eivät todellakaan toimi. Mitä tällä lakkauttamisten ja lopettamisten jatkumolla kuvitellaan saavutettavan? Lopetetaan kaikki saman tien: asiointipostit ja kassapalvelupankkikonttorit, rautatiasema ja matkahuolto, terveyskeskus, vanhusten palvelutalot, päiväkodit ja koulut, kirjasto ja kansalaisopisto... Näin se Karjaakin kehittyy ja tehostuu!

Vastaukset

Päivän ruusu ( dagens ros) vahvalle ex-rehtorille!

#22 Re: Lopetetaan kaikki

2011-11-09 23:42:26

#20: - Lopetetaan kaikki

Näin se menee! Seuraavaksi Karjaalta lopetetaan suomenkielinen kansalaisopisto!! Senkin asian puolesta meidän Karjaan suomenkielisten pitäisi jaksaa tehdä jotain ja vielä hyvin nopeasti; pikapuoliin huomaamme olevamme liitettyinä ruotsinkieliseen kansankorkeakouluun ja löydämme itsemme ihmettelemästä miksi suomenkielisiä kursseja ei enää järjestetä lainkaan! Vielä vähemmän kuin nyt marraskuussa 2011!!! Kulisseissa nimittäin tapahtuu koko ajan! Erityisesti SFP:n nuorisoryhmä Fredrika Åkeron johdolla on meille suomenkielisille Karjaalaisille rotanmyrkkyä! Hehän eivät iästään huolimatta edes osaa puhua juuri sanaakaan suomea!! Kova on ikävä ex-rehtori Matti Remestä!! Nykyisen "suomenkielisen"  rehtorin nimeä en edes tiedä; vielä vähemmän ajatuksiaan opiston toiminnan jatkumisesta!!
Facebook
Tulisiko vaalipiirit poistaa eduskuntavaaleissa?