vr_lisämaksu

Kommentoitu viesti

Mira

#17 Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

03.11.2011 15:48

#16: Tukehtukaa adressiinne. - Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

Ah, aivan. Joo tuo feilas mun esimerkissä. Mut jos meneekin johki, mis ei oo lipunmyyntitoimistoo. Niiku vaik Orivesi-Jämsä. (Käytän tosiaan esimerkkei täst lähelt, mis ite asun.) Puhummekin nyt niistä asemista, joilla ei ole lipunmyyntitoimistoa, ja ainoa automaatti ei toimi.

 

Se osasto ei ollut täynnä, kuten huomaisit, jos olisit lukenut tekstini uudelleen. Siellä oli lähes tyhjää, mutta jostain syyst' automaatin mukaan se oli täynnä, eikä koko junaan pystynyt hän ostamaan lippua. Eikä se ollut täynnä.

 

Vastaukset

Tukehtukaa adressiinne

#18 Re: Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

2011-11-03 22:43:33

#17: Mira - Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

Vaikka osasto silmämääräisesti ei ole täynnä, niin ei se suinkaan sitä tarkoita etteikö kaikki lemmikkipaikat olisi varattuja esimerkiksi väliasemilta tuleville. Yleensä tämän jo tyhmempikin tajuaa..

Ja onko joku tosiaan niin tyhmä, että jättää lipun ostamisen automaatin varaan etenkin kun on tiedossa etteivät ne aina toimi. On mobiililippua, junamyyntiä, nettilippua, ennakkolippua, sarjalippua ja vaikka mitä lippua mutta mikään ei kelpaa.

Kännykkälippu syrjii lankapuhelimen omistajia, nettilippu kirjoituskoneenkäyttäjiä, junamyynti p***eaukisia, aseman lipunmyynti jalattomia ja kädettömiä rampoja ja kaikki myyntikanavat kuurosokeita vihanneksia. Koita nyt hyvä ihminen ymmärtää kokonaisuuksista edes jotakin, ennen kuin jatkat itsesi nolaamista.