Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

ajattelija
Vieras

#2022 allekirjoitin...

05.08.2010 21:59

tätä kun lukee silleen ihan jokaisen sivun ,niin huomaan yhden kohdan mikä toistuu samoin koko ajan. PAINUKAA VITTUUN NARKIT!!!...YMS. en rupee prosenteiksi muuttaa nyt tätä vihamielisyyttä ja ilmaisun alkeellisuutta... vaan esitän kysymyksen. montako vihamielistä kommenttia on puolesta allekirjoittaneilta tullut takaisin samaan luolamies tyyliin keskisormi pystyssä? ei ollut yhtään tai edes 1%:a . ja nyt sanon kaikkien puolesta puhujien puolesta että tässä huomaamme myös sen eron minkä hamppu tekee ihmisissä jotka käyttävät sitä.agressiivisuus ilmaisussa muuttuu tyyneydeksi.ajatus mallimme rupeavat poikkeamaan valtaväestöstä ja näin olemme moninverroin vähempi ongelmaisia ihmisinä kuin ne jotka eivät hamppua ymmärrä ...kiteytän sen näihin. väkivallattomuus,kunnioitus, arvot, tunne älyn kohonneisuus,huomiomme läheisiämme enemmän,jne...ne ymmärtää ketkä ymmärtää. (=  olen itse käyttänyt vaihtoehtoista päihdettämme ...en muuten ole laskenut mutta n. 20 vuotta olen nähnyt ja kokenut ympärilläni kaiken sen paskan mitä maailma kantaa,vaan en itse ole astunut siihen lantaan. ja rohkenen väittää että hampulla sen pahan välttää.kirjoittakaa siis ehdottomasti nimenne listaan jotka haluavat elää elämänsä rauhassa ja kasvattaa lapsensa opettamaan arvomme lapsilleen. eikä ne tulevat sukupolvet tarvitse edes hamppua ajaakseen tätä aatetta. vaan riittää että me teemme sen työn joka kantaa hedelmää tulevaisuuteen. hipin lapselta hipeille...ajattele ja tee vasta sitten !  (= polta siinä välissä vaikka jointti.

Vastaukset#2024 Re: allekirjoitin...

2010-08-06 12:54:15

#2022: ajattelija - allekirjoitin...

Fiksu ihminen ! (: Oli ilo lukee fiksua tekstiä (:

Säätämän säätämä
Vieras

#2026 Re: allekirjoitin...

2010-08-07 03:06:05

#2022: ajattelija - allekirjoitin...

 Rölläys on taidetta. Kun mediaan vetoaminen ei auta, kun poliisi vainoaa ihmisiä on paras keino tuoda esiin tuo vallitseva vihamielisyys tyyliin;

Mikä siinä on niin vaikeeta ymmärtää että kannabis on laitonta jonka takia sitä ei saa polttaa. Asia on hyvin yksinkertainen eikä sitä tarvitse puida millään marsseilla. Jos jokin laki on säädetty niin se on säädetty hyvästä syystä joka ihmisten täytyy ymmärtää. Helvetti että pistää vihaksi tommoset yhteiskunnan siivellä eläjät. Tällaisten hörhöfoorumien käyttäjillä tuskin kenelläkään kunnollista työpaikkaa.

Lait on säätänyt joku erittäin kauan opiskellut ja asiansa tietävä ihminen. Jotkin lait voivat perus tallaajasta tuntua hölmöiltä mutta kyllä niissä on aina jokin painava syy. Ei kannata tehdä itsestään pelleä kritisoimalla jotain mistä ei ymmärrä mitään tai tarpeeksi.

Painukaa hipit nyt oikiasti vittuun!

EI KOSKA ISÄM MAA ON VAARASSA HAMPPU TUO LISSÄÄ MAAHAN MUUTTAJIA PEREKELE TYÖTÄ NE VIE MUTTEI KUMMISKAAN TEE

Olemme Suomessa, omat hautajaiset taitaa olla ainoo paikka missä ei enää tarvi viinaa/kaljaa juoda.

 

Kannabis on huumeistamme vaarallisin!

Aikoinaan typerät tiedemiehet kertoivat meille, että se on miedommasta päästä. Väärässä olivat ja sen ovat myöntäneet jo 25 vuoden ajan.

Kannabis aiheuttaa nuorisomme lisääntyneet mielenterveysongelmat. Ja voisinpa lyödä vetoa, ettei Jokelan tapahtumia olisi tapahtunut ellei ampuja olisi ollut nimenomaan kannabiksen käyttäjä.

Kannabiksen käyttäjät ovat väkivaltaisia ja arvaamattomia. Aine aiheuttaa harhoja ja annoksen toivossa tekevät mitä tahansa.

Siihen verrattuna esim. amfetamiini on lasten nuhalääke. Sen käyttö on lähes yhtä laajaa, mutta ei minkään tutkimusten mukaan ole aiheuttanut mitään ongelmia kenellekään.

En kannata mitään huumeita, mutta ennemmin amfetamiini maitokauppoihin kuin kannabis edes lääkekäyttöön!

Ps. Kiitokset Kimmo Tammiselle voitokkaasta tyylistä. Jatkakaa.
Facebook
Tulisiko asuntolainojen korkovähennykset poistaa?