Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Patea
Vieras

#20 "Tarvitaan bussikuskeja"

10.09.2010 13:23

Esim. "posiolainen" autonkuljettaja ei muuta esim. Helsinkiin bussikuskiksi KOSKA ei voi saada asuntoa, vaatteita eikä päivärahaa yhteiskunnalta KUTEN mamu saa!

Tämä on väärin!

Vastaukset

rekkakuski

#1698 Re: "Tarvitaan bussikuskeja"

2013-10-12 15:38:54

#20: Patea - "Tarvitaan bussikuskeja" 

 Tuttu bussikuski irtisanottiin Helsingin Liikennelaitokselta.

Perustelu oli, että kaupungilta on tullut määräys tehdä tilaa mamukuskeille. Suomalainen kuski joutuu kalliisti kouluttamaan itsensä ammattiin ja  sitten hän perheineen  joutuu työttömänä ja rahattomana maanpakoon, koska mamun edut ovat päättäjillemme tärkeintä omien kansalaistemme kustannuksella.

Mamulle annetaan mahdollisuus tutustua bussin kuljettamiseen (katsella sitä 2 vkoa vierestä). Sitten hänen annetaan kokeilla ajamista suljetulla alueella. Jos hän oppii käsittelemään bussia edes välttävästi, niin tälle lukutaidottomalle ja liikennesääntöjä ymmärtämättömälle annetaan ministeriöstä ilmaiseksi D-luokan ajokortti ja hänet sijoitetaan irtisanotun suomalaiskuskin tilalle.

Sellaista tasa-arvoa maamme ämmävalta harjoittaa.

AKL ei tee mitään, sillä se on samaa vasemmistosakkia, kuin mamuhyyssääjät.

Henkemme ovat liikenteessä ammattitaidottomien mamujen käsissä.  Omat kansalaiset on hyljätty ja syrjitty kaikessa.

Maamme on äärimmäisen rasistinen ja sen rasismin pahimmat uhrit ovat valkoihoiset suomalaismiehet, joilta evätään oikeusturva ja jopa ihmisoikeudet, mitkä oikeudet on siirretty  humanitäärisille mamuille.

Kauanko siedämme moista!

Jani Rantanen
Hartola

#1887 Re: "Tarvitaan bussikuskeja"

2013-11-25 10:17:04

#20: Patea - "Tarvitaan bussikuskeja"

ja miksiköhän se posiolainen ei saisi mainitsemiasi asioita? kyllä suomalainen on paremmassa asemassa sekä työnhaku-, että asuntomarkkinoilla.