Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Vieras

#29 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

12.09.2010 12:49

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

Etsi itse tietoa maahanmuuttajien tuloista. Etsi myös opiskelijoiden tuloista. Ja sitä sohvalle makaamaan jääntiä kutsutaan työttömyydeksi eikä Suomi oikeasti tarvitse maahanmuuttajia töihin. Suurin osa maahanmuuttajista ei edes halua töihin vaan laskevat jo tullessaan kuinka paljon voivat hankkia tekemillään lapsilla, joita eivät sitten edes hoida kunnolla. Suomalaisten työmarkkina liikkuvuutta vaikeuttaa asuntopula joista maahanmuuttajat eivät kärsi.

Vastaukset

Kyllä saavat

#982 Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

2013-04-21 00:42:30

#29: Vieras - Re: Ei ne nyt niin paljon saa... 

Kun vaikean pitkällisen sairauden jälkeen tarvitsin muutaman kympin apua selvitäkseni laskuistani, ei sosiaalitoimistosta herunut senttiäkään. Ilkeä sossutantta  haukkui minua. Kun ihmettelin, miksi naapurin somalille annettiin heti ilmainen asunto ja sama sossutantta maksoi kaikki hänen perheensä laskut mitään kyseenalaistamatta sekä maksoi vielä hänen tililleen joka kuukausi verottomana "käyttörahaa" 1624€/kk.

Somalinaapuri ihmetteli saamaansa tiliä ja rahaa, koska hänellä ei Afrikassa ollut koskaan edes minkäänlaista pankkitiliä. Täällä sossutantta avasi heti tilin, mutta ei vaatinut sitä käyttämään laskujen maksuun, vaan hoiti itse verorahoista kaikki laskut.  Kun mainitsin tästä naapurista ja ihmettelin hänen saamiaan tukia, niin sossutantta tarttui puhelimeen ja uhkasi soittaa paikalle poliisin pidättämään minut "vihapuheesta", mistä hänen avullaan minulle langetettaisiin oikeudessa 2 vuotta vankeutta.

 Suomessa on siis totuuden puhumisesta tullut rikos ja virka-akkojen rikoksista on tullut suojeltu tabu!

Meidän sossutantat maksavat siis afrikkalaisille moni- tai jopa monikymmenkertaisia tukia suomalaiseen mieheen verrattuna, joka tarvitsisi tilapäisesti pienen tuen ja joka on koko ikänsä tehnyt opiskelujensa jälkee ja niiden aikanakin työtä, mistä on maksettu mijoonaverot. Näiltä vierasmalaislta ei vaadita mitään. Tällainen tekee  katkeran olon.

Suomi on rasistinen maa, mutta sen rasismin uhrit eivät ole vieraita vaan suomalaisia valkoihoisia miehiä ja rasismin ja syrjinnän harjoittajat ovat suomalaisia naisia.

Tiedot väärennettyjä

#1745 Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

2013-10-16 09:39:24

#29: Vieras - Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

Maahanmuuttajien saamista eduista julkisuuteen annettavat tiedot ovat väärennettyjä. Sen näkee tässäkin keskustelussa annetuista "virallisista" jopa professoreitten tekemistä julkaisuista. Oikeaa tietoa ei saa julkaista, sillä se on vankilarangaistuksen uhalla kiellettyä "vihapuhetta".

Kyllä mamujen naapurit näkevät omilla silmillään mamujen todellisen elintason, kun päällä on aina uusimmat kalliit muotivaatteen ja parkkipaikalla kiiltelee sossutanttojen maksama ja ylläpitämä Mersu.Kakaroilla on uutuuttaan kiiltelevät mopot tai jopa mopoautot. Rekisteritiedoista näkyy omistaja ja haltija. Samoin rekisteritietojen kautta näkyy vakuutusten maksaja, mikä on aina paikallinen sosiaalitoimisto.

Yrittäkääpä saada suomalaiselle työttömälle sosiaalitoimistosta Mersu kaikkine kuluineen ilmaiseksi tai mopoauto työttömän lapselle. Eipä taida onnistua, sillä tilapäiseen hätään joutuneelle suomalaiselle käsketään ensimmäisenä myymään autonsa, eikä sossusta tipu penniäkään edes lainaksi.

Vai vielä uskaltaa joku väittää, että mamuilla on  vain samat edut kuin kantaväestölläkin. Sellaisen väittäjät pitäisi viedä "saunan taakse" kuten niiden ylisuurten etujen maksajatkin.

Syrjintä on lain mukaan kielletty, mutta jokainen sosiaalitoimiston työntekijä harrastaa tätä laittomuutta joka päivä joutumatta edes rikostutkintaan siitä.  Mutta, jos kiellät mamua tai mustalaista tulemasta riehumaan baariisi, niin sinut tuomitaan heti syrjinnästä ja rasismista. Näitä tapauksia on riittävästi kansannousun aiheeksi.

Tiedän asian, sillä olen tehnyt syrjinnästä rikosilmoituksia ja poliisi vain nauraa, ettei niitä edes oteta tutkittaviksi valtiovallan (naisministereitten) määräyksestä. Tai kyllä tutkitaan, jos oletettu uhri on mamu tai romaani, mutta suomalaisten syrjinnästä ei kukaan välitä.

Yhteiskuntamme naispäättäjät ovat siis järjestään rikollisia oman kansan pettureita. Heitä on yli 600 000 istumassa poliitisissa suojatyöpaikoissaan kiusaamassa ja sortamassa omia kansalaisiamme. Poliisi ja oikeuslaitos suojelee tätä virkarikollisuutta.