VAADIMME HALLITUKSEN YRITTÄJÄN ELÄKELAIN MUUTOSTA KOSKEVAN ESITYKSEN (HE 102/2022 vp) KUMOAMISTA JA UUDELLEENKÄSITTELYÄ

Kommentoitu viesti


Vieras

#11

30.08.2022 06:56

Hei Liisa, Upeaa työtä olet tehnyt ja haluan rohkaista sinua asiassa eteenpäin! Yksin ei tarvitse tämän asian kanssa mennä. Onhan sinulla koko yrittäjäjärjestö Suomen yrittäjät tukenasi, onhan? Samoin nyt olisi hyvä hetki lobata poliittisia päättäjiä, ajamaan verouudistusta, että yrittäjyys kannattaa. Tietty hyviä toimivia veromalleja uskoisi löytyvän naapurimaistamme. Tsemppiä!

Vastaukset

Jussi Kallunki

#15 Re:

2022-09-02 22:48:26

#11: -  

Yrittäjäjärjestö ohjeisti  tietoisku-webinaarissaan 15.8. että lakiuudistus on tärkeä saada läpi, jotta voimaan tulisi enimmäiskorotusraja:

"Vuotuista työtuloa voitaisiin nostaa korkeintaan 8000 eurolla tai 20 prosenttia riippuen siitä, kumpi tarkoittaisi suurempaa muutosta työtuloon" -> lisäkorotus tulisi sitten 3 vuoden päästä. Jos laki ei menisi läpi, peloteltiin, että maksut nousisivat heti paljon enemmän.

Liisa laittoi hyviä kommentteja webinaarin chatissa, mutta tietoiskun pitäjä jätti ne huomiotta.

Minulle jäi se kuva, että järjestö on ollut harmissaan siitä, että tämä adressi on laitettu alulle ja että asiasta on alettu laajemmin keskustelemaan. 

Järjestö käyttää viestinnässään jatkuvasti termiä "alivakuuttaminen", siitä voisi jopa päätellä että järjestön tahto olisi panna pienyrittäjät maksamaan suurempia maksuja lain voimalla, kun puhelinmyynnillä ei olla saatu heitä ostamaan tuota toimimatonta tuotetta enempää.