Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Mirko Arkimaa
Vieras

#40 Maahanmuuttajista

29.09.2010 18:32

Tuossahan vasta todettiin sekin että Suomessa oli laittomasti monta sataa, todennäköisesti monta tuhatta ulkomaalaista. Eiköhän tämä ole jo sinänsä pätevä peruste tiukentaa noiden valtion siivellä eläjien tukia.

Tiedänpä myös muutaman ulkomaalaisen jotka saavat kolmisen tonnia (eli jopa lähes kaksi kolmasosaa eli kaksi tonnia enemmän kuin peruskansalainen yleensä tienaa!) kuussa yksistään Kela-sossu-akselilta. Että olisikohan valtion syytä hieman tarkistaa, kuinka helposti ja kuinka suuria tukia he ulkomaalaisille oikein myöntävätkään. Sitä paitsi ulkomaalaiset, myös ollessaan muita kuin pakolaisia eli tullessaan Suomeen asumaan vapaaehtoisesti ilman ulkopuolista pakkoa, saavat peruskansalaista huomattavasti suuremmat tuet.

Tämä on kerrassaan huomattava porsaanreikä laissa ja pikaisesti korjattava. Törkeää käytöstä heiltä käyttää hyväntekijäänsä eli tässä tapauksessa valtiota hyväksi. Joka taas on erittäin pahaksi alkuperäisesti suomalaisille kansalaisille. Suomi ja suomalaiset köyhtyvät ja rahat menevät ulkomaalaisille. Tätä ovat monet toistaneet, pilke silmäkulmassa tai ei, mutta ikävä kyllä nykypäivänä se on erittäinkin totta.

Vastaukset


Vieras

#869 Re: Maahanmuuttajista

2013-04-08 15:42:28

#40: Mirko Arkimaa - Maahanmuuttajista

Miten meidän ex pressa Halonen sanoikaan tultuaan valituksi toiselle kaudelle

valinnan jälkeisissä juhlissa huitoen käsillään "jonnekkin"..SE MITÄ MUILLE ANNETAAN , EI OLE MEILTÄ POISSA.

Mistä sitten???

however

#887 Re: Maahanmuuttajista

2013-04-09 07:20:25

#40: Mirko Arkimaa - Maahanmuuttajista

Valitettavasti meillä on tällä(kin) hetkellä niin kyvytön hallitus, ettei lainsäädäntötyö siltä onnistu tältä eikä  miltään muultakaan osin.

 

however

#1232 Re: Maahanmuuttajista

2013-08-24 15:06:19

#40: Mirko Arkimaa - Maahanmuuttajista 

Siksipä tänne tulevatkin, kun sana on alusta astien kiirinyt kotimaahan, kuinka pohjoisessa on maa, jossa rahaa saa, jollei muutaen, niin mainitsemalla sanan racist.

Niinpä mm. Tunisiassa ja entisen Jugoslavian alueella rakennetaan omakotitaloja kuulema hyvien sossu-avustusten turvin.

Molemmissa tapauksissa ovet kertojina olleet itse täällä tukia nauttivat kodin rakentajat Tunisian tapauksessa jopa niin, että viettävät suurimman osan aikaansa kotimaassaan ja lennähtävät tänne vain uudistamaan hakemuksensa jtilipäivänä ja se on mahdollista, koska ovat  ilmoittaneet maistraattiin osoitteensa tänne.

Maanmiehet ovat hyvänä apuna toinen toisilleen näissäkin  "asumisasioissa" ja osoiteasioissa.

Näissäkään tapauksissa eivät viranomaiset ole vähääkään kiinnostuneita siitä, mihin suomalaisen veroja maksavan kansalaisen rahoja haaskataan, eivätkä ole varmasti mitään poikkeuksia joukossa.

Ja asumisasiat järjestellään siten, että suomalainen työtä tekevä on velvoitettu kotoutumaan tämän joutilaan työvoimareservin elämäntapaan; keskustellaan huutamalla yökaudet, juhlitaan ramadanit, välittämättä tippaakaan järjestysmääräyksistä, pilataan asunnot rasvakeittimillä ym. ym.  ja eipä sillä väliä, kun aamulla ei herätyskello kutsu työn ääreen.

Monenko poliitikon naapurina mahtaa olla maahanmuuttaja nauttimassa maailman parhaasta sosiaaliturvasta, eipä taida löytyä?

Tähän kaikkeen vaaditaan vain suomalaista "kotoutumaan"  hiljaa vaieten ja tämä kaikki vain siksi, että suomalaisen poliitikon itseluottamus on niin huono, että sitä täytyy pönkittää näyttelemällä jotain suurempaa ja parempaa mihin resurssit ikimaailmassa riittävä, liekö kaikki vielä perua sieltä Ruotsin alamaisuudesta.

Ei uskalleta sanoa ei, mutta omia uskalletaan kyllä kyykyttää.