Rullalautailun sisähallin säilyttävä Joensuussa

Kommentoitu viesti

Rudi Wöller
Vieras

#5 vastaan

08.10.2010 13:33

Kaupunkihan on tekemässä ilmaiseksi harrastajien käyttöön skate parkin. Tämä on enempi kesäinen ulkolaji ja kuuluu täten ulos vaikka kaikkea voi sinänsä hallin sisällä tehdä. Ei voine lähteä siitäkään että on frisbee-halli, suunnistus-halli, jne. Noilla pääsymaksuilla on väkisinkin yrittäjää joutunut tukemaan raskaasti ja ilmeisesti kun tuki loppuu niin yrittäjälle jää täysin kannattamaton liikeidea.
Tässä onkin ehkä siten juuri sellainen kuluerä joka pitääkin leikata pois ja halli lakkauttaa ja antaa yrittäjän luoda siihen kannattavaa toimintaa. Kun nuo kustannus- ja käyttöasteluvut lyö pöytään niin ne on varmasti surullista luettavaa.

Nuo lukemat varmasti saa pyydettäessä ja siten keskusteluun pohjaa ja realismia. Nuorten on tässä jo opittava ettei päätöksiä tehdä "fiilispohjalta"

Vastaukset

Hege
Vieras

#57 Re: vastaan

2010-10-12 23:41:11

#5: Rudi Wöller - vastaan

Tossa on pieni argumentointivirhe sikäli, että noita sinun esimerkkejä voi harrastaa myös talvella, rullalautailua ei. Ei tarvitse mennä kuin toiselle paikkakunnalle, niin löytyy jo hiihtoputki jossa fabut pääsee suhaa kesät talvet. Olishan se ihan jees että olis jätkille (ja gimmoille) se halli.

Ja noihin ratkasuihin ajaa raha (tai sen puute), mutta lopulliset ratkaisut tehdään fiilispohjalta, oikean tiedon puutteessa. Ne ei vaan nyt ole huomannut sitä, että kyseessä ei ole enään kausiluontoinen laji, vaan 365 päivää vuodessa toimiva aktiviteetti.

k5m4n
Vieras

#62 ?

2010-10-16 00:08:11

miks lätkää pelataan sit kesällä?..ja futista talvel? kumpaaki halleis,jotka maksaa maltaita