Pedofiileille rankemmat tuomiot

Kommentoitu viesti

Matti Pöri
Helsinki

#5

10.04.2007 00:22

Adressi osoittaa karkeaa tietämättömyyttä. Pedofilia ei ole rikos, vaan seksuaalinen suuntaus, jota pidetään sairautena. Pedofilia on seksuaalista kiihottumista esimurrosikäiseen, kun itse on vähintään 5 vuotta vanhempi (http://fi.wikipedia.org/wiki/Pedofilia).

Lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttö sen sijaan on rikos. Siinä syyllistyy jos on itse 16 vuotta täyttänyt ja harrastaa seksuaalista toimintaa alle 16-vuotiaan kanssa ja henkilöiden välillä on merkittävä henkinen ja fyysinen ero (http://fi.wikipedia.org/wiki/Suojaik%C3%A4raja).

Huomatkaa siis ero. Pedofiili ei välttämättä koskaan sekaannu lapsiin ja voi olla mallikansalainen. Häntä ei siis pidä tuomita, vaan mieluummin auttaa.

Lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön syyllistyvä ei välttämättä ole pedofiili. Suurin osa tapauksista on 13-15-vuotiaiden seurustelu/seksisuhteita parikymppisten kanssa. Jammuja ei ole kuin yksi kymmenestä miljoonasta.

Vastaukset

HERÄTKÄÄ PÄÄTTÄJÄT

#28 Karkeaa tietämättömyyttä

2010-11-23 17:15:07

#5: Matti Pöri -  

 Hyväksikäyttäjiä saadaan tuomittua ehkä tuo yksi kymmenestä miljoonasta, koska näytön saaminen on tehty lähes mahdottomaksi. Eivätkä he näe tehneensä pahaa uhrilleen, vaan hyvää..puistattavaa.

Tekijöitä tuetaan ja autetaan, mutta kuka auttaa uhria? Kukkahattutädit mielellään todella tukevat näitä sosiaalisesti taitavia narsisteja, mutta uhri jää paitsi asiaankuuluvaa hoito, tukea ja apua. Tälläisessa oikeusvaltiossa elämme ja sanotaan vielä tämän olevan sivistysvaltiokin.

Pedofiilit ja hyväksikäyttäjät osaavat selittää kaiken itselleen parhain päin, koska eivät voi ymmärtää toisen ihmisen tunteita eikä tunne muuta kuin omat tarpeensa. He voivat olla todella vaarallisia!!

Tämä todella vaatii paljon asiantuntemusta eikä sitä valitettvasti Suomessa ole juurikaan tai ainakaan siellä missä pitäisi. Muissa Pohjoismaissa on lastentalot, joissa keskitetysti näitä tutkitaan. Henkilökunta on asiaan erikseen koulutettu. Hanke on ilmeisesti jäissä, mikä kertonee, ettei Suomessa haluta oikeasti tutkia ja selvittää onko rikos tapahtunut. Rahaahan se vaatii, mutta saisipa kaunis sanahelinä, jota jauhetaan lasten oikeuksista, jotakin katetta. Ihan pahaa tekee, kun kuuntelee ja mikä onkaan totuus. lapset ovat lainsuojattomia käytännössä

Liinuska

#66 Re: Justiinsa

2015-04-20 15:45:51

#5: Matti Pöri -  

 Joo, mutta vaikka seksuaalinen suuntaus olisi mikä tahansa, se ei oikeuta hyväksikäyttöön. Mikään ei oikeuta hyväksikäyttöön. Ja lue addressi ennenku teet johtopäätöksiä, siinä nimittäin puhuttiin, että pedofiilit, jotka hyväksikäyttävät lapsia, ansaitsisivat kovemmat tuomiot. Tuskin sinäkään hyväksikäytät omaa naikkostasi heterouden nimissä, jos siis sulla on nainen.