http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto

Kommentoitu viesti

Sofia

#14 Re: Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

15.02.2012 18:59

#13: Tomi - Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy? 

 ''Myös keinohedelmöitys lapsella on isä ja äiti, vaikka joissakin tapauksessa isä toimii vain siittäjänä.'' Kyllähän homoparin lapsillakin olisi tällä logiikalla isä ja äiti, ei lasta synny ilman molempia vaan heilläkin olisi sitten isä joka nyt sattuu vain  olemaan pelkkä siittäjä. Kuitenkin adoption-oikeudesta puhuttaessa tällä argumentilla ei voi väittää että homoparin lapsella olisi asiat jotenkin huonommin kuin heteroparin lapsella.

Lisäksi, homoliittoja tunnetaan muuallakin maailmaa eivätkä ne näytä siellä tuottaneen ongelmia. Esimerkiksi Sudanissa Nuer-heimon keskuudessa kaksi naista voi elää avioliitossa ja heillä voi olla lapsia. Perhe ei muuten sitten eroakaan muista, ainakaan kelpoisuutensa puolesta.

Vastaukset


Vieras

#18 Re: Re: Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

2012-02-15 23:12:50

#14: Sofia - Re: Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

Homoliiton lapsi ei voi olla molempien keskinäinen lapsi, se on biologisesti vain toisen. Noihin tutkimuksiin, varsinkaan siihen lapsen isäsuhteen puuttumisesta ei ole mitään haittaa, ei pidä luottaa. Samoin isäsuhteen puuttumista.

Lapsella on aina biologinen isä ja äiti ja olisi lapsen kannalta hyvä, jos nämä myös kasvattavat lapsen, tai ainakin siihen tulisi näiden molempien pyrkiä parhaansa mukaan.

Vaikka kaikille lapsilla ei ole isä tai äitisuhdetta, tähän tulee pyrkiä yhteiskunnassa.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…