Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Mauri Höynälä
Vieras

#9 Epäpätevät ensihoitajat

19.11.2010 15:05

Sehän on Torniolaisen vaalikarjan muutettavissa ensihoidon ja sairaankuljetuksen laatu sekä saatavuus.Ukloistaminen,yksityistäminen,kilpailutus ovat vanhoja uusliberalismin klassikoita.Nykyinen korruptoitunut,mafiavetoinen hallintokopla teidän täytyy pudottaa valtaistuimeltaan keinolla millä hyvänsä.Ei se ensihoito ollut ainakaan minun osalla kovin laadukasta enää 10/09-2007 aamuyöllä kun oli sydäninfarkti,jätettiin maantielle ja käskettiin mennä terveyskeskukseen aamulla.Lisäksi uhattiin viedä putkaan mikäli häiritsen sairaankuljetusta.Jos ensihoito tästä vielä rapautuu on paras lakkauttaa koko järjestelmä.Elkää hyvät Torniolaiset vielä kitiskö,kunhan laitamme ultrauusliberalistisen opin mukaan Irlantiin muutaman miljaardin on ensihoitohenkilöstöna Mongolian paimentolaisia ja päivystys kolerateltassa.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#33 Re: Epäpätevät ensihoitajat

2010-11-20 02:25:57

#9: Mauri Höynälä - Epäpätevät ensihoitajat 

 

Nyt ei ole varmasti kysymys siitä, ollaanko mistä päin maailmaa ja/tai sattuuko uskomattomia virheitä vain sinulle / kenelle tahansa. Kaikki tarvitsevat leipää, lämpöä, suojaa, terveydestä huolehtimista. Onneksi selvisit infarktistasi, niin, että voit nyt täällä allekirjoittaa adressin. Puolesta ja/ tai vastaan.
tällä Länsi-Pohjan alueella ei kohta uskalla asua
Vieras

#269 Re: Epäpätevät ensihoitajat

2010-11-29 15:16:02

#9: Mauri Höynälä - Epäpätevät ensihoitajat 

Oon samaa mieltä. Mulla kuoli vuonna 2009 kaksi lähiomaista, joissa molempien osalta oli ensihoidon osalta sellaista sähläystä, että en voi kuin ihmetellä tällaista älämölöä ensihoidon tason laadukkuudesta.  Ensiksi pitäisi laittaa kuntoon kunnon laaduukkaat välineet (kuten esim. autot, tekniset vempaimet yms.) ensihoitoon, ja sitten kunnon täsmällinen ja laadukas hoitohenkilöstö, joka vie eikä meinaa hoitoon  sairastuneet kunnon laadukkaisiin hoitopisteisiin, joissa pystytään ja halutaan hoitaa laadukkailla välineillä sairaita kuntoon, terveiksi.

Mikä ihmeen autuaaksi tekevä on tämä Suomen Punainen Risti suomalaisessa yhteiskunnassa? Sille on annettu sairaiden ensihoito, sairaiden hoidossa tärkeä veren luovutu, pakolaisten kotouttaminen ja ties vielä mitä.   Paljonkohan SPR:lle maksetuista korvauksista maksetaan kansainväliselle Red Cross (Punainen Risti)-yhdistykselle? 

Mielestäni ensihoito pitää tehdä virkavastuulla ja ammattimaisesti korkeatasoisen henkilöstön hoitamana laadukkailla hyvillä välineillä, ja ensihoito jatkuu jatkohoitopaikassa laadukkaassa hoitopisteessä, mikä valitettavasti ei tällä alueella ole Länsi-Pohjan keskussairaala, vaan ihan joku muu, mikä täyttää laadukkaan elämää ylläpitävän hoidon kriteerit.