Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Minna Tarkka
Adressin tekijä

#64 Aikakone

20.11.2010 23:32

Jos nyt päästäisiin ajassa taaksepäin, päätökset (kilpailutuksineen) voitaisiin tehdä suuremmalla viisaudella. Mutta, nyt on nyt ja asianosaiset voisivat halutessaan myöntää erheensä. Aina roiskuu, kun rapataan! Ja nyt olisi hyvä tilaisuus huomioida kuntalaisten ääni. Pelottavan tehokasta on tämän päivän tiedonkulku.

Toivon näkeväni adressissa useamman valtuutetun nimen tai, jos on eri mieltä, niin täällä tekstiosassa perustelut kantaansa. Se ei ole tyhmyyttä, jos huomaa tekeneensä virheen ja tunnustaa sen, mutta pään pensaaseen laittaminen ei näytä hyvältä!

Vastaukset

Juhani Sirniö

#65 Re: Aikakone

2010-11-20 23:52:43

#64: Minna Tarkka - Aikakone 

 Nyt on nyt ja huomenna on sunnuntai. Maanantaina päättäjät voisivat tälle asialle paljonkin. Ei sellaista prosessia olekaan, jonka joutuu viemään loppuun vaikka huomataan, että alussa tuli virhe. Jos talon perustukset epäonnistuvat, ei ole pakko rakentaa loppuun asti ennen kuin alkaa korjaamaan?

Tämä prosessi on keskeytettävissä adressin kohdan 1. perusteella ja jatkotoimenpiteet ja korjaukset ovat mahdollisia kohdan 2. perusteella.

En jaksa uskoa, että tällä foorumilla tullaan näkemään enempää kommentointia poliitikkojen puolelta. Uskallusta puuttuu myöntää virheitä, halua puuttuu edes niistä keskustella ja mikä pahinta, suurimmalta osalta puuttuu ymmärrys, että virhe on edes tapahtunut ja loput eivät tiedä tai välitä koko asiasta.

Itse lasken kaikki, jotka jättävät nimensä pois listalta, noiden kahden viimeksi mainitun ryhmän joukkoon. Sen perusteella näyttää ettei ensi vaaleissa ole minulle kovin monta ehdokasta, joista valita. Kehotan muita toimimaan samalla tavalla.

Toivon myös, että tämän asian takia "kuppi täyttyy" muiltakin  ja jatkossa seuraamme tarkemmin minkä tasoista väkeä päästämme asioitamme hoitamaan.

L L

#699 Re: Aikakone

2011-02-09 18:53:31

#64: Minna Tarkka - Aikakone 

 Kun itse olet julki keskustalainen, niin tiedät varmaan, ettei teidän puolueessa tehdä virheitä ja, jos tehdään, niin ei niitä ainakaan tunnusteta.  Vai tiedätkö jonkun joskus tunnustaneen ?

PP

#892 Re: Aikakone

2011-03-23 14:40:20

#64: Minna Tarkka - Aikakone 

 Kirjoitit jo ajat sitten virheiden tunnustamisesta.  Kysynkin, miten on, ovatko esim: edustamasi puolueen valtuutetut, myöntäneet 3 vuoden takaisen virheensä ?  Tai tuoreempi juttu, ovatko myöntäneet virheensä sosterissa ?  Oma vastaukseni on: Eivät ole, virheiden myöntäminen ei oikein istu keskustalaiseen ajatteluun.

Mitä mieltä olette Minna ja muut keskusta-aatteelle alttiit ?
Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?