Kotimaista ruokaa Vantaan kouluihin ja päiväkoteihin

Kommentoitu viesti

Annika

#26 Re: Re: Re: Miksi pienipalkkaista kunnan palkollista uhkaillaan?

26.04.2012 15:34

#19: Isä 37v - Re: Re:  

 Olen pienipalkkainen kunnan palkollinen. Yritän tehdä työni niin hyvin kuin pystyn - ihan varmaan samalla tavalla kuin yksityisellä puolellakin työskentelevät. Olen myös kahden pienen lapsen äiti, joka kipuilen lastehoidon ja työn yhdistämisessä, lainanmaksujen ym. asioiden kanssa.

Tuntuu kuitenkin, että minua kunnan työntekijänä pidetään näillä palstoilla vain omaa etuani ajavana hirviönä, joka matkustelee jostakin säästyneillä rahoilla johonkin. En ole työni puolesta päässyt matkustamaan työnantajan rahoilla kuin pari kertaa kokokseen naapurikaupunkiin (maksoi edestakaisin parikymppiä). Yrittäkää muistaa joskus kiihkoillessanne hyvien asioiden puolesta, että kunnan työntekijät ovat ihan tavallisia ihmisiä, äitejä ja isiä, mummoja ja vaareja.

Ei ole kunnan työntekijän vika, jos esim. valtakunnan hallituksen päättämä hankintalaki ei mahdollista jotaikin asiaa tai kunnan poliitikot eivät kauniista puheistaan huolimatta anna johonkin tarkoitukseen rahaa niin paljon, että se voidaan hoitaa kuntalaisten toiveiden mukaan.  

Vastaukset

Vantaalla töissä =)

#28 Re: Re: Re: Re: Miksi pienipalkkaista kunnan palkollista uhkaillaan?

2012-05-03 11:38:25

#26: Annika - Re: Re: Re: Miksi pienipalkkaista kunnan palkollista uhkaillaan? 

 

"Ei ole kunnan työntekijän vika, jos esim. valtakunnan hallituksen päättämä hankintalaki ei mahdollista jotaikin asiaa tai kunnan poliitikot eivät kauniista puheistaan huolimatta anna johonkin tarkoitukseen rahaa niin paljon, että se voidaan hoitaa kuntalaisten toiveiden mukaan. "

Annika on niin totaalisen oikeassa!