VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti

Katainen on oikea osoite!

#855 Re:

26.07.2012 02:42

#848: -

Siis kenen aloitteesta peruslakia muutettiin niin, että presidentin valtaa vähennettiin ja Eu-jäsenyys kirjattiin?

Samoin pääministerin valtaa lisättiin enemmän kuin koskaan Suomen historiassa....

Miten tämä annettiin tapahtua, muuta kuin 'hyväveli-verkoston' avustuksella,

kansanedustajien lahjomisella ja Sveitsintilien laatimisella?

Vastaukset

timo

#856 Re: Re:

2012-07-26 04:02:40

#855: Katainen on oikea osoite! - Re:

Olisikohan Katainen yhtä oma-aloitteinen kuin Vanhanen, joka vetäytyi itse ajoissa pääministerin tehtävistä jalkavaivoihin vedoten ennenkuin yhä uudet ja uudet skandaalit olisivat pakottaneet hänet kuitenkin eroamaan. Niitä skandaaleja olivat m.m. Anton pojan diplomaattikyyditys, Olkiluoto 3,lautakasa oli niistä kai pienin.

Kyllä jonkun on kannettava vastuu siitä että Katainen ja Urpilainen ovat antaneet huijata itseään tai Katainen on huijannut eduskuntaa  EVM:n senoioriteettiasemasta. Miten on ensinnäkin mahdollista että eduskunta äänesti EVM-sopimuksesta ennen juhannusta ja sopimus on käännetty suomeksi vasta kuukautta myöhemmin ?  Kataisen hallituksen hallitusohjelmaan on kirjattu EVM:n hyväksymiselle ehtona EVM:n ensisijaisen velkojan asema. Hallituspuolueisiin kuuluva kansanedustaja Soininvaara äänesti kesäkuussa EVM:n puolesta ja nyt heinäkuussa hän kirjoittaa kuitenkin ettei EVM tarvitse senioriteettia ja se olisi jopa vahingollista.

Saksalaisen Taloussanomien mukaan EVM ei voi ylipäätään saada ensisijaisen velkojan asemaa, koska siitä alkaisi ketjureaktio,joka johtaisi järjestelmän romahtamiseen. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2012/07/04/juristische-analyse-enttarnt-esm-vertrag-als-taeuschung-der-steuerzahler/ Artikkelissa sanotaan suoraan että senioriteetin maininta  on (sopimuksen johdannossa) vain veronmaksajien huijaamiseksi.