VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti

Timo

#898 Re:

28.07.2012 10:03

#897: -

Onneksi se oli vain vieraan unta.

Palataanpa kuitenkin asiaan. Suomen valtion velka on kasvanut Kataisen ja Urpilaisen eurouhkapeliin osallistumisessa huomattavasti. Vielä 2011 velka oli 79 miljardia, kun maaliskuussa 2012 luku on eurostatistikan mukaan kasvanut  93,32 miljardiin.

Obaman ei uskoisi aloittavan vielä ainakaa avoimia sotatoimia Lähi-Idässa presidenttikamppailun vuoksi,joten tilanne saa vielä jatkua entiseen tapaan. Euroopassa  Espanjaa tuetaan ja Kreikka saa "3.tukipakettinsa". Kun EVM tulee luultavasti voimaan Schäuble palaa Espanjan 300 miljardin tukipyyntöön siis sen jo myönnetyn 100 miljardin lisäksi kertovat saksalaislehdet. Eiköhän ala jo tuulla liian kovaa jotta pieni Suomi-laiva kestää aallokot. Sittenhän on sentään luvattu käsitellä EVM:n etusijakysymys eduskunnassa.

Näiden aktuaalisten kysymysten hoidossa ei ulkoparlametaarisella pikkupuolueella IPU:lla ole minkäänlaista valtaa tai voimaa,vaan IPU:n rooli on pelkästään informatiivinen,  asian selvittäminen kansanedustajillemme. "Uuden puolueen perustaminen" tai kasvattaminen Suomessa  on tässsä akuutissa euro-ja globaalin maailmantaloudenkriisissä kontra-produktiivista.

Vastaukset

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-07-28 14:51:09