Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

Kommentoitu viesti

RaineJ
Vieras

#16 Joukkoärtymys

28.12.2010 13:06

Ymmärrän kyllä, että teko on julma ja raukkamainen.

Suomessa tehtyyn rikokseen sovelletaan silti vain ja ainoastaan Suomen lakia. Ei mitään joukkohysterian aikaansaamaa anarkialynkkausta.

Ja sanotaanko näin, että oletteko ihan oikeasti valmiita maksamaan veroja enemmän sen vuoksi, että tuollaiset koiranrääkkääjäidiootit mätänevät vankilassa?

Eli ottakaa nyt ihan rauhallisesti ja hengittäkää syvään. Ymmärrän kyllä tällaisen joukkoärsyyntymisen, mutta eiköhän tämä asia ole nyt saanut ihan liian isot mittasuhteet!?

Poliisin tutkinnan perusteella oikeuslaitos varmaan antaa näille tekijöille Suomen laissa määritellyn rangaistuksen eläinsuojelurikoksesta.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#17 Re: Joukkoärtymys

2010-12-28 13:17:26

#16: RaineJ - Joukkoärtymys 

 aivan....teette kyllä liian ison jutun tästä asiasta.vaikka tottakai on iso ja vakava asia sinäänmsä'... maailmassa on paljon ihmisiä jotka tappaa ihmisiä kiduttamalla ja samanlailla eikä kukaan reagoi näin. nyt kun koiralle tapahtuu jotain niin teillä on maailmanloppu.... ei millään pahalla mutta voi vit tu teijän elämää, puolustakaa näin omaa rotukantaanne... poliisit tietää mitä tekee ja saavat kuitenkin rangaistuksen..... se on kuitenkin eläin mutta ajatelkaas tosiaan lapsia ja aikuisiakin ihmisiä joille tehään noin.... tää adressihomma olis tulvillaan jos myös muutkin käyttäs aivoja ajattelemalla ihmisistä samaa.

niin ja tottakai jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen en sitä mene sanomaan, mutta kukaan ei ole ollut edes paikan päällä. kiitos nam.

Vieras
Vieras

#18 Re: Joukkoärtymys

2010-12-28 13:18:45

#16: RaineJ - Joukkoärtymys 

RaineJ: Siitä, että Suomen lain mukaiset nykyiset eläinsuojelurikosten tuomiot eivät ole riittäviä, vallitsee melko laaja yksimielisyys. Tämä adressi voi vaikuttaa osaltaan asian muuttamiseen oikeudenmukaisempaan suuntaan.