Vastustan tiettyjen koirarotujen kieltolakia

Kommentoitu viesti

CO & Dogo
Vieras

#13

28.01.2011 20:46

Tää on niin per**** niin per*****! Meidän perheestä löytyy sekä Dogo Argentino että Kaukasianpaimenkoira. Jos tämä menee läpi on varma että kirveelle löytyy käyttöä! Hemmilälle laitettu s-postia menemään jossa mainitaankin että ei ole koirissa vikaa ON VAIN VIKAA OMISTAJISSA, tieto-taito puuttuu moneltakin laumanvartijan omistajalta, tai minkä tahansa rodun omistajalta.
Meillä koirat tekevät vartiointi työtä maalla, viime talvena karhuja kävellyt pihalla, ilveksi hyppinyt tiellä jne, on syytä löytyä koira joka tarpeen vaatiessa puolustaa omaa perhettää ja lapsia!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#95 Re:

2011-01-29 10:19:00

#13: CO & Dogo -  

Yhdyn täysin mielipiteeseen.

Suurinosa koirien häiriökäyttäytymisistä johtuu nimenomaan omistajien kasvatusmetodeista ja tietotaidon puutteesta. Valitaan liian vaativa rotu ensimmäiseksi koiraksi ja ollaan ongelmissa ensimmäisen vuoden aikana. Aletaan piestä koiraa kun ei käskyt mene perille ja kärvivällisyys ei riitä kovaluontoisen rodun kanssa, niin sitten soppa onkin jo valmis. Kun sitten ei vielä osata pyytää apua tai antaa koiraa pois, niin voi vaan kuvitella mitä on lopputulos. Eikä tällöin syy ole koiran jos oppii kasvattajaltaan ko. toimintamallit

Mm. oma Rottweilerini on lauhkeampi kuin moni kylällä oleva ns. perhekoira, kultainen noutaja tai muu vastaava. Aktiivisesti lenkitellään, treenaillaan käskyjä ja touhutaan muutenkin terveesti karvakuonojen kanssa ja hyvä on lopputulos. Ihmisrakkaampaa tapausta saa hakea.

Vieras
Vieras

#337 Re: Hullun hommaa

2011-02-09 12:03:47

#13: CO & Dogo -  

Olen ollut tekemisissä kahden  Dogo Argentiinon kanssa ja rauhallisesmpia koiria saa hakea. Edes riehakkaalle pennulleni ne eivät näyttäneet mitään negatiivista kun  pikkukoira lähes roikkui toisen Dogon  huulessa. Joten näillä koemuksilla,, mitä dogoista on, pidän ko rodun kieltämistä järjen vastaiselta.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö taksi- ja apteekkilupien määrän rajoittamisesta luopua?