Vaadimme vuonna 2007 väärinperustein huostaanotetun, Joona Markus Mikael Leppäniemen palauttamista k

Jansku L
Tornio

#1 Virheitä ei haluta myöntää...

16.05.2010 16:32

Vaikka maalaisjärjellä asiat huomataan väärintehdyiksi. Terveeksi väitetty Poika lääkäri Vuollukan toimesta, onkin sijotukseen siirryttyä muuttunukin kehitysvammaiseksi lapseksi. Lääkäri Mankinen on samaa pataa Vuollukan kanssa tai olisiko toisinpäin...

No,jokatapauksessa virikedeprivaatiosta tuli sijaisperheeseen siirryttyä kehitysvammainen... Näen tämän ns. hoitovirheenä, viheellisenä diagnoosina ja pahasti pieleen menneenä.
ire leikonniemi
Vieras

#2 Joonan pakkohuostaanotto

12.06.2010 13:17

SUOMEN KANSALAISET! Nyt on aika herätä lapsiperheisiin kohdistuneisiin vainoihin sosiaalitoimen osalta!

Noita Joona tapauksia on lisääntynyt HÄLYYTTVÄSTI ja vain pienenajan puitteissa. Jossakin on mätää ja paljon.

Itse EN USKO,että vanhemmuus on oikeasti kadoksissa.

Sosiaalitoimen henkilöt tai joku vastaava toimiala ryöstää

lapsia perheiltä ,tuhoaa perheet henkisesti ja kerää

valtiolta tuiaisia,etuuksia,määrärahoja TODELLA JULMIN ASEIN!

Ihmis perheet ovat aivan aseettomia.

Nyt on aika ihmisten tulla apuun! Lapset on uhattuna!

Usea sijoitusperhe/huostaanotto perhe kerää ja tekee lapsilla tiliä itselleen.

Toki muutama harva on aidosti mukana,muttei kaikki!

Vieras
Vieras

#3 Re: Joonan pakkohuostaanotto

18.06.2010 23:32

#2: ire leikonniemi - Joonan pakkohuostaanotto

Voiko meidän maassamme tapahtua kertomuksen kaltaista väärinkäytöstä pienen lapsen henkisen ja fyysisen kehityksen kannalta. Lapsen vanhemmat ovat tässä tapauksessa oikeat kasvattajat.

Tulee Hitlerin aikaiset teot mieleen tuollaisesta käytöksestä. Joona kotiin äidin ja isän luokse.

heidi
Vieras

#4

30.06.2010 21:45

saako asiaa levittää eteenpäin??? Blogissa? Hyvässä mielessä?

Janita Leppäniemi
Vieras

#5 Re: kyllä saa

01.07.2010 11:00

#4: heidi -

Ja pitääkin, koska asiat pitää saada kuuluviin.. Niin kauan kuin tallataan , niin asiiohin ei tapahtu muutosta ja monet muutksin tulee kärsimään..

Henna Hyvärinen
Espoo

#7

01.07.2010 20:29

Lääkäritkin tekevät virheitä, ovathan hekin ihmisiä. Ikävää, että tässä tapauksessa ylpeys ja huoli oman työpaikan pysyvyydestä ovat hiljentäneet lääkärien omantunnon. Tämä on kai yksi  niistä syistä, miksi valtion laitoksissa vannotaan vaitiolovelvollisuuden nimeen. Virheiden ei haluta pääsevän päivänvaloon. Hienoa, että jaksatte taistella vääryyttä vastaan. Toivottavasti Joonas pääsee pian takaisin kotiin perheensä luo.

Milla Juvonen
Vieras

#8

04.07.2010 00:09

=/


Vieras

#9 !!!

14.07.2010 17:06

Sosiaali tantta huorat pilas munki elämän riistämällä mut kotoa pienenä :/  Toivottavasti eivät pilaa Joonaksen elämää.

Toivon että Joonas pääsee kotiin vanhempiensa luo.

Helena Jaakkola
Vieras

#10 Huostaanotto

01.08.2010 11:20

Erittäin tärkeä adressi! Huostaanottobuumi pitää saada loppumaan.

inkeri mukunen
Vieras

#11 poika takasin

10.08.2010 17:43

jos ajatellaan pojan terveyttä niin sinne se kuuluu missä sitä rakastetaan eli takas bioloogisten vanhempien tykö,,

 

Timo Torvikoski
Vieras

#12

10.08.2010 22:01

Tämä on valitettava nykyajan "ilmiö".

Tiedän muutamia muitakin tapauksia, joissa huostaanotto on tehty väärin, ja jopa vääristellyin perustein.

Luettuani tuon selvityksen, huomaan että tässä tapauksessa on kyseessä vähintäänkin väärin perustein tehty huostaanotto.

tuulikki matokangas
alajärvi

#13 Re: Joona Markus Mikael Leppäniemen palauttamista kotiin.

11.08.2010 06:22

tuulikki matokangas
alajärvi

#14

11.08.2010 06:31

Sydäntäni särkee kun ajattelen lapsen ikävää ja sitä mitä tällainen vaikuttaa lapsen tunne-elämään. Olen koko ikäni hoitanut lapsia ja nähnyt sen pienen lapsen ikävän joka tulee jo päivän erossa vanhemmista. Se on joka kerta pieni hylkääminen ja sen mukainen itku. Haluan vetoan päättäjien tunteisiin, järkeen ja kaikkeen mahdolliseen muutenkin että Joona ja muutkin hyvästä kodista riistetyt lapset pääsisivät pian kotiin. Olen lukenutm "Rikottu perhe".sivuilta että Joona on noin 2-vuotiaan kehitys-tasolla. Siis hylkäämiskokemus on vielä voimassa sen ikäisellä lapsella. Ja sen ovat aiheuttaneet muut, ei perhe!!!! Haloo, omatunto mukaan päättäjät!!!!


Vieras

#15

15.08.2010 09:47

Niinhän se varmasti on, että useammat lääkärit, asiasta keskustelleet sosiaalialan (päivittäin vastaavanlaisten ongelmien kanssa painivat ammattilaiset) työntekijät, sijaisperheen vanhemmat jne. ovat kaikki erehtyneet ja väärässä. Lapsen huostaanottoon ei ole ollut mitään syytä. Just.

Se vaan on valitettava tosiasia, että syy huostaanottoon löytyy lähes aina peiliin katsomalla. Ei Suomessa kuitenkaan tuosta vain "normaaliperheen" lasta pois haeta, vaikka kehityksessä yms olisi suuriakin ongelmia. Toivotan kuitenkin voimaa kaikille asianosaisille. Etenkin lapselle. 

Janita L
Vieras

#16 Re: vieras

15.08.2010 16:30

#15: -

Hmm... katsoin peiliin,enkä edelleenkään löytänyt sitä todellista syytä huostaanottaa poika, jonka viranoamsiet virhearviolla ottivat.. Kaikilla on mielipiteensä,myös sinulla. Tuntuu,että ole sossari itsekin.?

saman kokeneet ymmärtää ja tietää että virheitä tapahtuu, oli virka mikä tahansa..


Vieras

#17 Joona Leppäniemen omaisille voimia taistelussa sosiaaliviranomaisten mielivaltaa vastaan

17.08.2010 09:44

Kaikki huostaanotot ovat liikaa. Nuorille vanhemmille on annettava kotirauha, yksityisyys ja yksityiselämä, jotta he pääsevät kasvamaan vanhemmuuteen. Mummot, ukit, sedät, tädit, enot ja sisarukset ovat tärkeä voimavara vastuullisessa lapsen hoidossa. On aina tiedetty, että viranomaiset tekevät virheitä ja vääriä johtopäätöksiä. Niin tässä Joonankin tilanteessa. Vanhempien täytyy taistella, jotta saavat poikansa takaisin kotiin.

Sairaalaan vieminen tuntuu olevan kehitysvammaisille riski. Lääkärit ja hoitajat ovat täysin pihalla kehitysvammaisten elämästä. Autismiin kuuluu itsensä ruhjominen ilman että vanhempia tarvitsee syyttää mustelmista. Päätä on niin kiva hakata seinään, kun tulee mielenkiintoinen koliseva ääni ja tuntemus on aina uudenlainen. Kyllä Joonan vanhemmat saavat nyt syyttä suotta kärsiä sairaalan henkilökunnan ammattitaidottomuudesta.

Sosiaalivirastoihin on ikävä kyllä hakeutunut ihmisiä töihin, jotka ovat täysiä sadisteja muita ihmisiä kohtaan, joita he kohtaavat sosiaalityössään.

Parhain terveisin

Inkeri Räisänen

Olli Keränen
Vieras

#18 Re: Se vaan on valitettava tosiasia, että syy huostaanottoon löytyy lähes aina peiliin katsomalla.

17.08.2010 22:40

#15: -

Meitä on, jotka tiedämme miten sosiaalitoimi toimii. Mitään virheitä ei myönnetä, ei edes erehdystä tapaamisajan sopimisessa. Poliisi ei tutki mitään sosiaalitoimeen liittyviä tutkintapyyntöjä, syyttäjä ei määrää tutkintaa, ja mihinkään on turha valittaa.

Sosiaalitoimi voi kirjata mitä haluaa ilman että on mitään pelkoa heidän joutua vastuuseen, ja sitä mahdollisuutta käyttävät myös. Minulla on asiasta omien lasteni osalta täydellinen todistusaineisto, jos haluat todisteet, että näin voi olla. Sen perusteella uskon tässäkin Joonan tapauksessa ihan täysin, että huostaanotto on täysin perusteeton.

Ja: Miksi lapsi ei voisi olla kotonaan? Mihin voi perustua perheestä erottaminen tässä tapauksessa, ei kai kaikkia kehitysvammaisia huostaanoteta? Ja jos vanhemmilla on terveydellisiä ongelmia, niin kuuluisi tukea kotiin mieluummin kuin erottaa lapsi vanhemmista. Alkoholistit ja narkkarit ovat erikseen, nyt ei ole kyse niistä. Lapsen erottaminen perhestään on ihmisoikeusrikos, ainoastaan jos lapsen terveyttä tai henkeä uhkaa kotona jokin, on mahdollista erottaa. Nyt Joonan sisko on kotonaan, eikä ongelmia ole, miksi niitä olisi Joonan kohdalla?

Minut löytää Facebookista, se uusikaupunki

Vieras
Vieras

#19 Re: Joona Leppäniemen omaisille voimia taistelussa sosiaaliviranomaisten mielivaltaa vastaan

19.08.2010 13:00

Vieras Inkeri Räisänen
Vieras

#20 Re: Joona Leppäniemen omaisille voimia taistelussa sosiaaliviranomaisten mielivaltaa vastaan

25.08.2010 10:50

#17: - Joona Leppäniemen omaisille voimia taistelussa sosiaaliviranomaisten mielivaltaa vastaan 

 Kaikkea hyvää teille joona Leppäniemen vanhemmat. Yrittäkää saada poikanne takaisin kotiin. Oikeus voittaa tässäkin asiassa ja saatte lapsenne kotiiin. Vääryyttä ei voi hyväksyä.

Vieras
Vieras

#21 Re: Re: Joona Leppäniemen omaisille voimia taistelussa sosiaaliviranomaisten mielivaltaa vastaan

25.08.2010 10:52

#20: Vieras Inkeri Räisänen - Re: Joona Leppäniemen omaisille voimia taistelussa sosiaaliviranomaisten mielivaltaa vastaan 

 Lapsen huostaanotto vanhemmiltaan on edesvastuutonta. Viranomaiset on saatava vastuuseen.

 

Äpärä
Vieras

#22 No just

25.08.2010 11:11

Mite todistat ettet oo lyöny mukulaas? Nii, et mitekää, joten oot syyllinen kunnes toisin todistetaan. Mistäs me tiedetään, ettei toi koko juttu oo vääristelty, ja et oikeesti ootte lyöny sitä poikaa.. Hm, kaikkeen ei piä uskoo

Tarja olli
Vieras

#23 Huostaanotot ja aiheettomat huostaanotot

25.08.2010 21:43

Minulla on asioista muutamiakin erinäisiä mielipiteitä sanottavana!

Pirkko Leskinen
Sipoo

#24 Syyttömyysolettama perusoikeuksia

26.08.2010 12:13

Jos kotona asuvasta vammaisesta ja kotona lomalla olleesta vammaisesta löytyy pienikin mustelma, omainen leimataan heti syylliseksi, tehdään rikosilmoitus, määrätään tapaamiskielto tai lapsen kohdalla huostaanotto, kuten Joonan kohdalla.

Jos vammaiselle tulee mustelma (lapselle tai aikuiselle) hoitokodissa, perhekodissa tai muualla yhteiskunnan hoidossa, sen katsotaan  syntyneen pakkokeinoja käytettäessä. jotka sallii edelleen kehitysvammaisten  erityishuollosta annetun lain 42 §, erityishuollossa olevaan saadaan soveltaa pakkoa vain siinä määrin kuin erityishuollon toteuttaminen tai toisen turvallisuus välttämättä vaatii, Kehitysvammahuollon toteuttaminen pitää sitten sisällään kaiken mahdollisen.  Pakko käytettäessä, kiinni pitäessä, sitomisessa jne tulee aina ruhkeita ja mustelmia. rapatessa roiskuu....

Eduskunnan olikeusasiamies on kiinnittänyt jo 4 kertaa huomiota kehitysvammaisten pakon ja itsemääräämiusoikeuden säätelyyn tuloksetta. Suomi ei ole voinut ratifiopida YK:n vammaisten oikeuksia koskevaa sopimusta, koska pakkokeinolainsäädäntömme ei ole kehitysvammaisten kohdalla ajantasalla.

Syyttömyysolettama on keskeisiä ihmisoikeuksia,  Rikoksesta epäiltyä on pidettävä syyttömänä, kunnes syyllisyys tai syyttömyys on laillisesti todettu.  Vaikka olisikin saanut syyttämättäjättämispäätöksen ihmiselle jää ikuinen syyllisyyden leima...

Kuten Joonankin kohdalla,  tämä syyllisyysleima, vaikka syyttömäksi todettiin, vaikuttaa kaiken takana ja estää huostaanoton purun nyt vain eri perusteilla.

Eräälltä isoäidiltä vietiin kehitysvammaisen, puhumattoman autistisen aikuisen lapsenlapsen tapaamisoikeus, juuri tällaisen perättömän  ilmiannon perusteella ja vaikka hän sai syyttämättäjättämispäätöksen.

Prosessin aikana isoäidiltä vietiin edunavalvojuus ja nyt edunvalvoja vedoten pojan itsemääräämisoikeuteen, kieltää pojalta kaikki tapaamiset omaisten ja entisten ystävien kanssa, jopa 97 v isomummo "heitetiin ulos" kun hän yritti tulla hoitokotiin poikaa tapaamaan,  puhumaton poika näki tilanteen, mitä mahtaa ajatella.

Näiden kehitysvammaisiin kohdistuneiden vääryyksien ja ihmisoikeusloukkausten  estämiseksi olemme perustaneet kansanliikkeen kehitysvammaisten ihmisoikeuksien puolesta, olimme keväällä eduskunnassa, elokuussa oikeusministeriösää ja lokakuussa menenne ministeri Rehulan puheille.

Täällä adressit comissa on adressi myös tämän kehitysvammaisen pojan ja isoäidin tapaamisten puolesta

 

Pirkko Leskien  leskinen.pirkko@gmail.com

 

 

Päivi Nordlund
Vieras

#25 Huostaanotto

28.08.2010 08:31

Tämä on väärin kun lapsia huostaanotetaan väärin perustein ja juopot ja sun muut hulttiot saa pitää lapsensa..