Ei kulkuporttia Alfan liikuntakeskukseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei kulkuporttia Alfan liikuntakeskukseen.

LaruX

#1 EI se portti vaan se miten porttia käytetään.

27.06.2014 14:12

Oulussa on kulkuportit kaikissa liikuntakeskuksissa. seuroilla on käytössä koodi joka oikeuttaa joko ryhmän tai yksilön kulkemiseen portista. Koodi on junnujen tiedossa.

Koodin saa kun varaa kenttävuoron jne. Portin avulla estetään kenttien luvaton käyttö mutta EI veloiteta portin käytöstä per avaus.

Ei siinä portissa ole vikaa vaan järjettömältä vaikuttavissa käytänteissä.

Vieras

#2

28.06.2014 06:34

Vahtimestari olisi hyvä. Ei porttia

Vieras

#3

28.06.2014 14:07

Jo on oikeasti joillain päättävilä tahoille tipahtanut harmaa aivosolumassa kärryiltä ja ISOSTI.

Tämä pellepäätös on VÄLITTÖMÄSTI kumottava ja suosittelisin jopa asianomaisia pellepäättäjiä vapaaehtoisesti luopumaan päätöspaikastaan että saataisiin JOKU JÄRKI tähän toimintaan HETI!

Vieras

#4

29.06.2014 14:40

Jatkuvasti kuulee ihmisten suusta aina saman sanoman, että liian vähän liikutaan. No nyt on joku saanut aivan mainion idean rajoittaa vähäisiä liikunta mahdollisuuksia ennestään. Laittakaa se 16.000 euroa Alfan liikuntakeskuksen parantamiseen!
Seuraaja

#5 Re:

29.06.2014 20:33

Selvennyksen vuoksi alla liikuntalautakunnan äänestyspäätös:

Päätös tehtiin äänestyksen jälkeen äänin 8-4.

Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä päätökseksi tulleen esittelijän päätösehdotuksen puolesta äänestivät Kallio, Lintunen, Lähteenmäki, Norontaus, Rautee, Vehviläinen, Viljamaa ja Andersson.

Alasen ennen päätöksentekoa Mäenpään kannattamana tekemän muutosehdotuksen puolesta äänestivät heidän lisäkseen Koskinen ja Meltovaara. Palmunen äänesti tyhjää.

Alasen muutosehdotus oli seuraava:

Liikuntalautakunta päättää hyväksyä em. hinnastomuutokset siten, että Liikutapalvelukeskuksen Alfaan suunniteltua kulkuporttia ei hankinta. Jos kulkuportin hankintaan liittyvät toimenpiteet on aloitettu, niin ne keskeytetään.

Liikuntapalvelukeskuksen tulee selvittää jokin muu menetelmä, minkä avulla voidaan kontrolloida Alfan käyttäjämäärän oikeellisuus ja tätä kautta aikaan saada mahdollisia lisätuloja.

Mäenpää pyysi merkitsemään pöytäkirjaan eriävän mielipiteen asiassa.

 

Turkulaisuuden kokenut

#6 HAHAHAAA

30.06.2014 05:35

Vain Turussa....

Tulkaa kaupungin ulkopuolelle treeneihin. Paremmat ja edullisemmat treenit. Turha hakata päätä seinään.

Vieras

#7

30.06.2014 07:22

Koko Turun Alfan Liikuntaportti ajatus idea Turun Kaupunkia johtavilta ääliöiltä ja idiooteilta on kokonaisuudessaan absurdi typerä ajatus kaikkien Turun kaupungin tiloissa toimivien Budo-kamppailulaji seurojen edustajien harjoittelun huomioon ottaen ajatuksena "mielivaltainen " & idioottimainen " !

Vieras

#8

30.06.2014 09:33

Tosi huono juttu koska kukaan ei voi tulla kokeilee. Eli ei tuu uusia jäseniä
Vieras

#9

26.07.2014 15:37

Jos seuroilta perittävät harrastajamaksut poistuvat tämän porttimaksun kautta, voi tuon porttimaksun jotenkin ymmärtää. Jos taas kaupunki perii sekä porttimaksun, että harrastajamaksun seuroilta, ei tässä taasenkaan ole järjen häivää..

Mikäli molemmat peritään kaupungin toimesta, ovat Ry:t samalla viivalla kaupallisten toimijoiden kanssa. Hinnat nousee todella paljon ja harrastajat luonnoillisesti äänestävät jaloillaan.
Alfan lukaali on jostakin 60-luvulta mukavuuksineen jne.., joten jos Alfan harrastaja laittaa tuon 4 € per treeni laatuun, ei tuonne Alfaan montaakaan ukkeliä harjoittelemaan jää...
vastalause

#10 Käyttää alfaa sellaisetkin seurat

07.12.2015 21:48

Joissa alfan tilat on osa oheistreeniä, esim cheerleadingseurat. Mites he? Harrastemaksu kerätään silti, koska pääasiallisesti treenit pidetään muualla. Entäpä kokeilemaan tulevat henkilöt? 

 

Vahha ei porteille. Hankalaa, epäkäytännöllistä ja ärsyttävää