KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.12.2010 00:23


Valtaa jäsenille ja siis kissoille
Vieras

#152 Rahasta ei NYT kannata kinastella

09.12.2010 00:24

#143: Vieras - Re: Re: money money money 

 Toivon keskustelun pysyvän enemmän adressin asiassa. Tosiasiat ovat tosiasioita, eikä rahastonhoitajan työsuhdetta varmaankaan lopeteta tämän keskustelun aikana. Hänelle maksetaan tietty palkka työstään ja hallitus on hänen palkkauspäätöksestään jäsenille vastuussa. Valitsemalla sellaiset jäsenet tulevaan hallitukseen, jotka haluavat purkaa rahastonhoitajan työsuhteen ja valita toisen rahastonhoitajan toimimaan kulukorvauksilla, selviää aikanaan tämäkin asia.

Yhdistyksen varallisuutta on kartutettu vuosien aikana monin eri tavoin; on saatu massiivisia testamentteja ja lahjoituksia, on ollut katulipaskeräyksiä, "kylmiä" keräyslippaita eri liikkeissä jne. Jos joku ei ole osallistunut jonkun mielestä johonkin tietynlaiseen toimintaan, niin ei se oikeuta konkarijäseniä siitä muita moittimaan. Yhdistyksessä käyttävät valtaa sen jäsenet, ja kaikki ovat yhdenvertaisia. Se sanotaan jo yhdistyslaissa.

Kenellä tahansa jäsenellä on oikeus mielipitensä ilmaisuun. Jos joku on sitä mieltä, että hallituksen päätös olla ottamatta ei-kesyjä kissoja hoitoon on väärä, niin kyllä hän saa siitä protestoida. Yksi keino on laatia addressi, jonka myötävaikutuksella kerrotaan kaikille, että mihin ihmisten lahjoittamat rahat mahdollisesti käytetään tai ei käytetä. Kyllä päätöksen tehneillä on oltava sen verran selkärankaa, että uskaltavat seistä päätöksensä takana ilman mitään leimaamiskampanjaa. Miksi kaikki vanhan kaartin mielipiteistä poikkeava koetaan uhkana???

Kun kerran on ihmisiä, jotka ovat huolissaan siitä, että kissojen pyydystäminen maakunnasta pyritään yhtäkkiä mahtikäskyllä lopettamaan, niin täytyyhän heidän jotenkin reagoida. Hehän ovat aidosti huolissaan!

En voi mitenkään keksiä, mikä voisi olla toimivampi tapa KKY:ssä kuin tämä adressi? Hallitus ei hallituksena reagoi oikestaan minkäänlaisiin "uudempien" jäsentensä viesteihin eikä toiveisiin. Puhumattakaan, että käsittelisi jäsentensä sille esittämiä asioita. Tai jos käsittelee, niin ei tiedota niistä mitenkään. Tiedän, että yhdistyksen hallitus toimii niin, että jäsenet eivät tiedä sen toiminnasta paljonkaan. Hallitus ei kerro jäsenilleen oikeastaan mitään käsiteltävistä asioista toimintavuotensa aikana. Päätöksistä puhumattakaan. 

Yhdistyksellä on nettisivut, joissa on muka joku keskustelukanava jäsenilleen. Se on silmänlumetta: kokeilkaa! Koska on viimeksi ilmestynyt KKY:n uutiskirje? Sellaistakin mainostetaan. Myös Facebook-sivusto on lakkautettu Miten palvelee valistustyötä sellainen asia, että yhdistyksen neuvova puhelintoiminta on lakkautettu marras-joulukuun vaihteessa? Tarpeettomanako?

Parasta mitä vuosiin on tapahtunut, on tämä adressi. Pelokkaat ja alistetut ihmiset ovat tulleet ulos koloistaan ja taistelevat kodittomien kissojen puolesta!

Jokainen kisu (eli siis kissa) on tärkeä
Vieras

#153 Re: Re: Valistustyötä? Missä?

09.12.2010 00:32

#148: Vieras - Re: Valistustyötä? Missä? 

Kommentoit näin: "Kisu?  Poju? Typy?Äityli?Sihteerikkö? Hyi-miten halventavaa!"

 Ei nyt millään pahalla, mutta oletko ihan järjissäsi? En ymmärrä, että miten voit tulkita viestini halventavaksi, kun nimimerkkini oli: jokainen KISU on tärkeä. Jollet vieläkään ymmärtänyt, niin tarkoitin tuolla kisu sanalla KISSAA. Jopas oli halventavaa? Se on hellyttely nimi kissalle.

Edelleen peräänkuulutan sitä valistustyötä, joka vie paljon aikaa ja vie myös paljon varoja. Missä sitä tapahtuu? Kuka tämä jatkuvaa valistusta tekevä on, kun ei kuulemma voi ottaa kissoja kotiinkaan, että ehtii valistamaan. Ja miksi siitä maksetaa ja kenelle siitä maksetaan? Minä kyllä puhun kissojen parhaasta ihan ilmaiseksi vapaa-aikani ja töissäkin. Ja minulla on vielä kissojakin.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.12.2010 00:36


Kissoja rakastavat ovat äänestäneet
Vieras

#155 520 vastaan 4

09.12.2010 00:42

Eiköhän jo luulisi tynkähallitukselle olevan harvinaisen selvää, että ovat äänestäneet tässä asiassa vasten jäsenten tahtoa?! Meinaan 4 tyyppiä on tehnyt päätöksen, joka parin päivän aikana jo 520 tyyppiä on vastustanut ja allekirjoittanut adressin päätöstä vastaan.

Onko teillä 4 päätöksen tekijällä edes sen verran selkärankaa, että uskallatte myöntää olleenne väärässä ja muutatte päätöksen? Vai oletteko todella sitä mieltä, että te 4 olette oikeassa ja yli 500 henkeä on väärässä. Jokainen järkeä käyttävä ymmärtää, että yli 500 ei voi olla väärässä ja vain 4 oikeassa. Voitte vaikka kokeilla ja panna oman adressinne päätöksenne puolesta ja katsoa tuleeko teille enemmän kuin 4 ääneä?
Vieras
Vieras

#156 Re: Re: Re: Valistustyötä? Missä?

09.12.2010 00:52

#153: Jokainen kisu (eli siis kissa) on tärkeä - Re: Re: Valistustyötä? Missä? 

Voi jukra! Sillehän nyt ei voi mitään,että "kisu" tuntuu jostakusta samalta kuin "typy"--eli jotenkin halventavalta.Samaten kun sanotaan:"kusen haju","kollikissa"jne.Mielestäni ne OVAT HALVENTAVIA nimityksiä niinkin hurmaavasta ystävästä kuin KISSA. Itselleni KISSA on KISSA,jolla on NIMI.Ruma sana KOLLI  on poikakissa ja "kusi" on AINA pissa.Ihan kuin pienelle lapselle.Niitähän nämä ihanat kissat ovat.

Ihmetyttää kysymyksesi valistyön "hinnasta"? eihän se kenellekään mitään maksa,ainoastaan sen vaivan ,että viitsii lähettää lehtiin kirjoituksia.Sitä voi tehdä ihan "joka ukko",jos on tarpeeksi tietoa tai halua hankkia tietoa,ennen juttujen lähettelyä.Lehdet kyllä ottavat mielellään näitä kirjoituksia.Tarkkana vaan pitää olla.ettei syyllisty vääriin tietoihin.

Näin helppoa ja ihan ilmaista! 

Vieras
Vieras

#157 Re: Valistustyötä? Missä?

09.12.2010 01:23

#127: Jokainen kisu on tärkeä - Valistustyötä? Missä? 

 Valistustötä voi tehdä jokainen,jolla on oikeaa tietoa ja halua. Se nimenomaan onkin valistuksen perustA.Ei valistus ole minkään "palkatun" ihmisen työtä(KKY:n palkkalisoilla ei sellaista ole),se on jokaisen eläinten/kissojen hyvinvoinnista välittävien ihmisten oikeus ja velvollisuus.

Valtakunnallisella eläinsuojelujärjestöllä,kuten SEY:LLÄ,WWF:llä,jne.on ehkä palkattu henkilö siihen työhön.KKy:llä EI OLE.

Juttuja lehtiin siis!Vääriä tietoja vältettävä kuitenkin.(esim.:Kaikki villin emokissan pennut ovat kesyjä) .Ihmetystä/närkästystä herätti mm.tämä.Kannattaa tarkistuttaa juttunsa ennen julkaisua,ettei moisia "emävirheitä"julkaista.           

 

 

Taistelen kissojen puolesta
Vieras

#158 Herätys komppaniassa

09.12.2010 03:18

Toivottavasti nykyinen tynkähallitus on herännyt hieman omasta horroksestaan siellä huipullaan tämän adressikeskustelun myötä. Ainakin toivoisin niin tapahtuneen, sillä jaksan uskoa vielä ihmeisiin. ;) Toimintanne ei voi jatkua näin! Olette unohtaneet yhdistystyön perimmäiset periaatteet ja siinä toimivien kanssaihmisten kunnioituksen ja arvostuksen, kissojen eduista puhumattakaan. Valistyö on toki tärkeää, mutta ennen kuin sen vaikutukset alkavat purra, pitää hoitaa ne kissat sieltä ulkoa pois tavalla tai toisella. Kaikkien työpanosta tarvitaan! Pistää melkein vihaksi tällainen egoistinen ja toisia väheksyvä toiminta, jota tynkähallitus on tehnyt! Tämä syyttely rahanhimosta jaksaa kyllä jopa naurattaa... Taidatte himoita sitä vain itse, kun asiaa niin joka välissä korostatte? Ehdottaisin teille pientä itsetutkiskeluapeilin edessä? Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaankin!
poru
Vieras

#159 väärää toimintaa

09.12.2010 09:14

En ole kky:n jäsen vaan kannatan Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistystä!! Mua hieman hämää toi kirjoitus, että kky olisi ainut jolla on mahiksia ottaa villiintyneitä kissoja. Ihan korjaukseksi, et Pesu ry ottaa villejä ja niiden sivuilla on nytkin kesytettyjä kissoja oottamassa kotia.
Sit hämää kans vieraan kirjoitus siitä, että jonkun kotikissa värjottelee ulkona eikä saa apua ilman kky:tä. EI! Löytöeläimet eivät kuulu kky:lle. Niille on oma paikkansa Boondocksilla.
Kissojen katastrofiyhdistyksellä kusee nyt liian moni asia ja siellä on tehty ilmeisesti laittomiakin päätöksiä ja paljon.
Toivottavasti ääliöt saadaan toiminnasta pois ja oikeasti kissojen etua ajattelevat pääsevät tekemään päätöksiä.
Uskoakseni Kky:ssä on kuitenkin mukana myös hyviä ihmisiä joillä on järkeä päässä eikä euron kuvat silmissä.
123
Vieras

#160 palkat

09.12.2010 10:39

WWF ja SEY ovat hieman eri asia kuin KKY. Ja SEYn valvojat eivät saa mitään palkkaan arvokkaasta työstään. He nimenomaan valistavat ja auttavat eläimiä jos kuka.

KKYn kannattaisi ottaa pää pensaasta ulos, alkaa yhteistyöhön avoimesti muiden kanssa, niin ne eläimetkin saisivat apua.

Kirsi
Vieras

#161 Re: Re:

09.12.2010 13:08

#100: Vieras - Re:  

Kirjoitit näin: "Hallitus laatii toimintasuunnitelman esitettäväksi vuosikokoukselle, jossa se hyväksytään. Toimintasuunnitelmaehdotus on kaikkien jäsenten luettevissa jo ennen vuosikokousta, koska se julkaistaan jäsenlehdessä, joka toimitetaan kaikille jäsenille. Hän joka ei lehteä saa, on ilmeisesti jättänyt viestipuolelta nimensä ja osoitteensa pois. Hyväksyttyä toimintasuunnitelmaa noudatetaan alkaneella hallintokaudella. Ei ole hallituksen vika, jos jäsenet eivät kommentoi mitenkään toimintasuunnitelmaa vuosikokouksessa."

 Kyllä viime vuosikokouksessa vaadittiin montaakin muutosta toimintasuunnitelmaan, mutta ei ollut aikaa käsitellä niitä. Muutostoiveita olivat mm. toinen vuosikokous syksylle, koulutusta/eläinlääkärin tsekkausta ensikoteihin, taloudenhoitajan palkan tsekkaus/kilpailuttaminen, rahallista panostusta markkinointiin eli 2 uuden ständin osto (vanha on oikeasti jo niin järkyttävässä kunnossa, ettei sitä minnekkää kehtaa panna) ja uusien kky-tuotteiden hankinta (jotta jäsenet voivat ostaa muutakin kuin samoja tarroja), lisää keräyslippaita, ruokalahjoitusten hankinta suoraan maahantuojilta (2009 saatiin 130kg kissannaksuja ensikodeille, jotka haettiin innolla 2 päivässä, kuinka palkon säästyisikään rahaa, jos tälläisiä lahjoituksia saataisiin vaikka vaan 4 kertaa vuodessa), ruokalahjoituskeräyksiä + valistustilaisuuksia kauppoihin (rekku rescuen tapaan), keskustelufoorumi jäsenille, hallituksen päätökset kotisivuille (pois jätettynä henkilöiden nimet, joiden asioita käsitellään kokouksissa) jne jne jne. Nämä tärkeät asiat jäivät käsittelemättä, KOSKA OLI KIIRE!!!!! Eli suomeksi ideat tulivat väärältä henkilöltä eli minulta. Jos nämä olisi keksinyt joku muu, kuin tälläinen opposition rahanhimoinen vastarannankiiski, niin kyllä olisi hurrattu!!!

MITEN JÄSENET SAA KATTI-MATTIIN VUOSIKOKOUKSEN ASIALISTALLE KÄSITELTÄVIÄ ASIOITA??!!

 

 

as
Vieras

#162 Yhdistyslaki

09.12.2010 13:20

Ennen vuosikokousta voi kuka tahansa jäsen lähettää hallitukselle, sihteerille tai muulle toimijalle postia, jossa pyytää asian nostamista esityslistalle.

Näin se tulee kirjatuksi myös itse vuosikokouksen esityslistaan ja se on käsiteltävä.
Nikkelinassu
Vieras

#163 Re: Valvoja

09.12.2010 13:22

 

#149: jäsen - Valvoja 

Tänne palstalle kirjoittelee ne hallituksen jäsenet, jotka ovat päätöksen tehneet ja ne jotka ovat sitä vastaan. Neljä hallituksen jäsentä on päätöksen kannalla ja kolme vastaan. Ensimmäisistä vain kaksi kirjoittelee ja jälkimmäisistä kaksi. KKY:n hallituksella on siis kaksi mielipidettä ja siitä johtuen hallitus on hyvin ristiriitainen. Samat riidan aiheet ovat jatkuneet jo vuosia, mutta kaikki on pyritty salaamaan. Siksi nyt on avoimesti saatettu asia kaikkien tietoon, että salailu saataisi loppumaan.


Kissoja on otettu talteen siis tähän asti; lähes kaikki joista ilmoitetaan ja siitä on ollut paljon hyötyä sekä kissoille että kissojen omistajille. Maaseudulla niitä vielä riittääkin ja tarkoitus oli saada mahdollisimman paljon kissalaumoja vähennetyksi. Nyt tämä keino on pantu jäihin.

Leikkauskampanja on todella tarpeellinen ja sitä toivotaankin joka vuodelle. Tärkeintä kuitenkin siinä olisivat ne ulkona liikkuvat tyttökissat, jotka tulevat leikkaamattomana raskaaksi lähes 100% varmuudella. Usein kampanjaan tarjotaan sisäkissoja, jotka eivät koskaan pääse ulos. Niiden leikkaaminen kuuluu yksinomaan omistajan maksettavaksi. Ne eivät tuota lisää kissoja kotona ollessaan, mutta pakeneminen kiiman aikana on ehdottomasti estettävä.


Mutta pelkästään kampanjalla ei nykyinen kissakanta vähene. Jos maaseutujen kissalaumoja ei oteta talteen, kissalaumat vaan kasvavat ja taudit alkavat lisääntyä. Kaikkia ei kuitenkaan koskaan saada pois, koska jotkut omistajat eivät siihen suostu. Mutta niitä, joilta saamme luvan, olisi hyvin tärkeää päästä auttamaan. Apua se on ollut kaikille niille ihmisillekin, jotka ovat laumansa kanssa olleet jo pulassa. Ja kissoille todella tärkeää. Lämmin peti ja jäätymätöntä ruokaa joka päivä. Kyllä ne puolivillitkin osaavat siitä nauttia. Hyvin harva aikuinenkaan kovin kauaa murjottaa, kun pääsee lihapatojen ääreen. Ruoka maittaa viikon verran aivan tolkuttomasti, sitten syöminen tasoittuu.


Satoja kissoja on otettu talteen ja niitä on totutettu sisäkissoiksi. Ei mitään ongelmaa ole ollut, paria poikkeusta lukuun ottamatta. Ei sääntöä ilman poikkeusta. Siksi tämä hallituksen muutaman jäsenen päätös on aivan kohtuuton. Koska nämä kissalaumat joilla on omistaja, EIVÄT kuulu kunnan EIVÄTKÄ metsästyslain piiriin, niillä ei ole muuta mahdollisuutta kun vapaaehtoisjärjestöt.


KKY:n riveissä oli vapaaehtoinen eläinsuojeluvalvoja, mutta koska oli SEY:n mielestä haitallista valvojan toiminnalle olla sekä Kissojen Katastrofiyhdistyksessä että SEY:n valvojana, hän katsoi parhaaksi erota valvojan toiminnasta eikä KKY:stä. Kissojen paras oli kuitenkin tärkeämpää.

Jvk
Vieras

#164 Ikurista

09.12.2010 13:45

Kirjoitteleeko täällä rekisteriä hoitava Arja? Täällä kerrottiin että hänen toimenkuvaansa kuuluu löytökissojen ilmoitus kunnalliseen hoitolaan.

Voisiko tämä ihminen nyt kommentoida (minulle jolta kissa karkasi se annettiin uuteen kotiin), miten hän ilmoittaa KKYlle vastaanotetut löytökissat hoitolaan?

Leikkaus on mielestäni se ensisijainen mitä tulisi villiintyneille tehdä, mutta jos niillä ei ole ketään, joka niitä edes siellä navetan nurkassa syöttäisi, ei kissaa tulisi pitää ulkona hoitamatta vaan armeliaampa olisi se lopettaa siinä tapauksessa.
Totuus on toisenlainen
Vieras

#165 Re: Ikurista

09.12.2010 14:10

#164: Jvk - Ikurista 

Virallinen vastaus on varmaan tulossa. Odotellaan sitä, niin muutkin saavat tietää.

Sen jälkeen voimmekin  kertoa esimerkkejä TODELLISESTA tilanteesta. Eli siitä, miten kaikki tapahtuu (jos tapahtuu) livenä!

 

 

 

Kirsti L
Vieras

#166 Loukutetun kissan voi loukuttaja ITSE hoitaa !

09.12.2010 17:06

Kukaan ei estä teitä KKY:stä haukkuvia menemään kauppaan ostamaan kissanruokaa ja loukkuja. Voitte loukuttaa kissoja ja voitte ottaa loukutetut kissat omaan kotiinne, ei siinä yhdistyksiä tarvita !
Ilmoittakaa kuitenkin kaikista kissoista paikalliseen löytöeläinhoitolaan!

Itse aikoinaan loukutin kodittomia kissoja ja otin niitä kotiini hoitoon ja maksoin jopa omasta kukkarosta ruuat/hiekat.
Ulkona oleville kissoillekin ostin omilla rahoilla ruokaa ja kuskasin niitä niille jopa 30 asteen pakkasessa pyörällä. Termospulloissa oli vettä ja maitoa. Märkäruuan ostin läheltä olevista kaupoista, sillä ruoka olisi jäätynyt ennenkuin olin pyörällä villikissayhdyskunnissa. Pyörällä kuljetin paljon loukkujakin. Tuttuni tuli sitten hakemaan autolla, jos kissa meni loukkuun.

Katsokaa haukkujat peiliin , oiskohan siellä se suurin ongelma?

Kirsti L
Vieras

#167 Valistustakin teen !

09.12.2010 17:15

Tänäänkin oli 2 juttua eri lehdissä eläimistä.

Onneksi villikissalaumoja lähelläni ei ole, sillä sain ne aikoinaan pois, mutta työtä se vaati.Ei olisi ollut aikaa kirjoitella nettiin silloin. Jos teilläpäin on kissaongelmia, niin hoitakaa ne pois, älkääkä roikkuko koko aikaa netissä haukkumassa auttajia.

Nykyisin ruokin siilejä sulan aikaan ja talvella lintuja .

Nyt kyllä on poikkeuksellisesti yksi villikissa hoidossa, meni loukkuun, kun loukutin karannutta kotikissaa.

Vieras
Vieras

#168 Re: Loukutetun kissan voi loukuttaja ITSE hoitaa !

09.12.2010 17:53

#166: Kirsti L - Loukutetun kissan voi loukuttaja ITSE hoitaa ! 

Koiteaanpa taa spysyä asiassa. KKY on siis turha, koska kaikki voivat itse hoitaa ulkona olevat kissat? Miksi yhdistys sitten on olemassa?

Meiltä "haukkujilta" (omassa viestissähän ei toki yhtään haukuta, vai??) perustelemme kantamme toisin kuin te "kaikessa oikeassa olevat"? Ainut asia mihin etenkin sinä vetoat on oma marttyyriyytesi. Aikoinaan oli ehkä tarvetta hoitaa kissat omalla kustannuksella, mutta nyt sille ei ole yhdistyksen myötä samanlaista tarvetta.

"Aina ennenkin on tehty näin" on surkein mahdollinen argumentti, se opetetaan jo koulussa (ainakin nykypäivänä) Päivitys tähän päivään olisi paikoillaan, koska tiedot saattavat vanheta iän myötä vaikka kokemusta olisikin. Tekemäsi työ on arvokasta, arvosta sinäin siis vastavuoroisesti nuorempien kehitysehdotuksia.

P.S. Kissat ovat laktoosi-intolerantteja eikä niille saa antaa maitoa, toivottavasti tämän tiedon tiedät jo etkä siinäkin jatka "kuten on aina tehty".

Eiköhän olisi aika vaihtaa marttyyri asenne kunnioittavaan?

Vieras
Vieras

#169 Re: Valistustakin teen !

09.12.2010 17:55

#167: Kirsti L - Valistustakin teen ! 

 Onko valistus tehty KKY:n nimissä KKY:n varoilla? Valistustyön puutetta on tässä ketjussa ihmetelty, koska joku väitti, että rahaa menee valistustyöhön. Millaista valistustyötä tehdään KKY:N NIMISSÄ JA VAROILLA? Osaatko vastata tähän vai puhutko vain itsesi pussiin?

Kumma
Vieras

#170 Ihmetys

09.12.2010 19:34

Ihmetyttää miksi KKY on olemassa ja varoja kerätty, jos jokainen voi mennä ja loukuttaa, ruokkia ja ostaa itse tarvittavat kissoille.

Mihin siis tarvitaan KKYytä ja kerättyjä varoja? Mihin ne käytetään?
Henkeä toimintaan!
Vieras

#171 Re: Valistustakin teen !

09.12.2010 19:45

#167: Kirsti L - Valistustakin teen ! 

Miksi, Kirsti L. purat pahaa oloasi täällä adressilistalla? Ei ehkä kannata vängätä KKY:n toiminnan perusteista ollenkaan. Se lukee säännöissä yhdistyksen kotisivuilla ihan kaikkien luettavana.

Kyllä 530 nimeä 4 vrk:ssa puhuu puolestaan.

Annat omasta puolestasi oikein hyvän kuvan KKY:n "kantaporukan" toimintavoista: periksi ei anneta vaikka henki menisi.

Mutta tämä on väärä foorumi "ikävän pitämiseen". Myrkyttää vain kissaihmisten uskoa ihmisen ymmärryksestä yhdistystoiminnan perusteisiin.

 

Vieras
Vieras

#172 Re: Hyvä Kirsti L,

09.12.2010 20:06

#24: Jennika - Hyvä Kirsti L, 

 Mitä tarkoitat? Mitä ollaan  Jennikan mielestä lopettamassa vai oliko se Annika? Yhdistys tekee jatkossakin samaa työtä, mitä olemme jo tehneet kauan ja näin saamme siitä kiitoksia tälläkin keskustelupalstalla.  On se hyvä, että pitkään kissatyötä tehneitä ihmisiä kiitellään tulokkaiden suulla, kun ovat uhranneet asialle kaiken aikansa ja rahansakin.

siihen aikaan kun vaari lampun osti
Vieras

#173 Re: Loukutetun kissan voi loukuttaja ITSE hoitaa !

09.12.2010 20:08

#166: Kirsti L - Loukutetun kissan voi loukuttaja ITSE hoitaa ! 

Siis, nykyisellään toimivat ensikodit HUOMIO! Jos haluatte KKY;n hallituksen arvostusta työllenne kissojen hyväksi, niin tässä yllä olevassa kommentissa mm. on ohjeet siihen.

Hankkikaa polkupyörä (jos ei ole ennestään) ja muutama loukku (kaikki kulut tietysti omasta pussista sillä eihän yhdistyksestä rahoja ole soveliasta pyytää), sekä odottakaa niitä tulipalopakkasia ja sitten pyöränselkään ja polkemaan loukuille.

Eihän teidän tekemänne työ nykyisin ole mitenkään raskasta eikä vaativaa (on autot ja juokseva vesi sun muut koneet helpottamassa ja yhdistys vielä maksaa kissojen ruuat ja hiekatkin ja vieläpä eläinlääkärikulutkin tosin pitkin hampain), eikä siten panoksenne ole arvostettavaa, kun siinä ei ole vaikeusasteita samassa määrin kun veteraaneilla ennenvanhaan.

Joten napinat pois ja syvä kunnioittava kumarrus hallituksen ja pj,n suuntaan, älkääkä vaatiko mitään vaan tyytykää osaanne ja olkaa kiitollisia siitä, että yleensä saatte osallistua tämän yhdistyksen toimintaan, olette etuoikeutettuja. Älkääkä olko kovin aktiivisia vaan olkaa kovasti nöyriä sillä nöyrille he antavat armon eivätkä ala työntää teitä pois, sillä siitä on saanut lukea täälläkin useassa vastineessa "menkää sinne missä työtänne arvostetaan tai perustakaa oma yhdistys ja toimikaa siellä niinkuin haluatte" ovat nämä yhdistyksen korkeimmat sanoneet.

Hallituksen kanta on kaikessa näkyvissä. Älkää korkeita mielikö vaan tyytykää osaanne.

Tiedän, tämä viesti kuulostaa keljuilulta mutta kärjistäminen joskus auttaa herätyksessä. Ja eräänlaista "herätyskokoustahan" tämä sivusto tarjoaa nyt niille jotka KKY;ssä tarvitsevat herätystä.

Yleensä kun joku asia alkaa vyörymään eteenpäin niin sitä ei pysäytä sitten enää mikään. Ja nyt vyöryy ja se on hyvä. Tästä alkaa parannus kun ummehtunutta ilmapiiriä tuuletetaan.

Kaikki kunnia ja arvostus niille jotka ovat ennen tehneet tätä työtä mutta sen saman arvostuksen ovat ansainneet myös uudempi polvi ja kaikki ne, jotka tekevät tätä työtä kuka milläkin sektorilla yhdistyksessä eikä kaikkien tarvitse tehdä kaikkea. Vapaaehtoistyössä kukin tekee omien resurssiensa mukaan, palkallisena tehdään mitä käsketään.

Vieras
Vieras

#174 Re: Ihmetys

09.12.2010 20:14

#170: Kumma - Ihmetys 

 

Jos KKY:tä ei tarvita, niin alammeko miettiä sen lopettamista? Oletko valmis siihen? Ei se sulje silti pois, etteikö kuka tahansa voisi yksityisesti auttaa kissoja. Kerätyt varat on joka tapauksessa käytetty ja käytetään kissoihin. Ihmisten kahvitarjoiluun ym. niitä ei ole käytetty eikä käytetä. Jos joku sellaista väittää, ei puhu totta.  Näyttää siltä, että nämä kissojen rahat vain kiinnostavat kirjoittajia. Kaikki aika kuluu näihin ja kissat ja niiden auttamiseen varattu aika hupenee tällaiseen turhan toistamiseen.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.12.2010 20:17