KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#201 Re: Re: Re: Laittomuuksista

09.12.2010 22:53

#197: Pullaa ja kahveeta - Re: Re: Laittomuuksista 

Hallituksen jäsenet ovat aina halunneet kokoontua pj:n kotona paitsi nyt tämä yksi, joka on oppositiossa.  

Ketä kiinnostaa, mitä ajattelet hallituskumppaneistasi
Vieras

#202 Re: Re: Re: Re: Re: Valvoja

09.12.2010 22:54

#198: Vieras - Re: Re: Re: Re: Valvoja 

Kiitos tiedosta! Siis sen vuoksi säännöissä on tuo lopetuspykälä: kun yhdistys lakkaa olemasta, kaikki kissojen pelastamiseen kuuluva varallisuus häviää Helsinkiin, pois Pirkanmaalta.

Asia on siis KAIKKIEN mielestä ok? Ottaako hallitus sääntömuutosehdotuksia vastaan vai ei?

Pullaa ja kahveeta
Vieras

#203 Re: Re: Re: Re: Laittomuuksista

09.12.2010 22:57

#201: Vieras - Re: Re: Re: Laittomuuksista 

 No täällä joku puhu hienolla sanalla yhdenvertaisuus. Miks sen olis pakko tulla teille, jos se ei halua! On kai niitä paikkoja kai Tampereella ja muuallakin?

Osu ja uppos!
Vieras

#204 Re: Re: Laittomuuksista

09.12.2010 23:16

#195: Vieras - Re: Laittomuuksista 

Tehän valehtelette: sääntöjen mukaan hallitus on kutsuttava koolle, kun vähintään kaksi sitä vaatii.

Mitä te horisette hallituksen enemmistöstä?????

Erikoinen tapaus
Vieras

#205 Re: Re: Re: Re: Laittomuuksista

09.12.2010 23:20

#201: Vieras - Re: Re: Re: Laittomuuksista 

Miten voi olla samaan aikaan hallituksessa ja "oppositiossa", kuten ilmeinen puheenjohtaja asian ilmaisee? Onko hän mahdollisesti ainoa, joka on eri mieltä kuin puheenjohtaja ja hänen ystävänsä?

Mitä mieltä ne tästä puuttuvat hallituksen jäsenet ovat? Siis Teidän mielestänne?


Vieras

#206

09.12.2010 23:25

Ai tämäkin aikako pitäis nyt juosta puskissa?
eläinten puolesta
Vieras

#207 Valvoja

09.12.2010 23:27

Niin, sitä minäkin ihmettelen mitä vikaa on KKYssä kun valvojakaan ei saa siellä toimia?!
Taistelen kissojen ja oikeuden puolesta
Vieras

#208 Re: Re: Re: Re: Laittomuuksista

10.12.2010 00:20

#201: Vieras - Re: Re: Re: Laittomuuksista 

 Tietojeni mukaan hallituksen kokouksiin on tarjottu useamman kerran puheenjohtajan kodin ulkopuolista paikkaa ja aivan ilmaiseksi, mutta asiaa ei ole huomoitu millään tavoin. Uutta paikkaa ehdotettiin siksi, kun hallituksen sihteeriä ei päästetty kokouksiin puheenjohtajan kotiin kotirauhan häirinnän uhalla??? Miten selitätte tämän? Sihteerille tuotiin vain puheenjohtajalta viesti lapulla tilanteesta erään hallituksen jäsenen toimesta ovelle. Aika mielenkiintoista toimintaa hallitukselta ja sen puheenjohtajalta?

 Tapauksen jälkeiset kokoukset ovat olleet kaikki laittomia ja siten myös niissä tehtävät päätökset.  Teillä tynkähallituksella ei ole mitään todellisia perusteita toimintojenne tueksi. Tämä on aivan villiä touhua!

Kyselyikäinen
Vieras

#209 Kysymyksiä KKY:n puheenjohtalle

10.12.2010 00:32

Mikä on se todellinen syy, että KKY päätti lopettaa puolivillien kissojen loukuttamisen ja siirtyi vain kesykissoihin?
Miksi KKY:n Facebook-sivusto on suljettu?
Miksi neuvova puhelinkin on lakkautettu, vaikka siitä ei ole mitään kustannuksia yhdistykselle ja sitä tekevät henkilöt haluavat tointa jatkaa?
Miksi 1000 euron arvoiset Kissatalon häkit hävitettiin?
Miksi taloudenhoitajalle maksetaan 20 0000 euroa vuodessa palkkaa?
Miksi ette tee laajemmin yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa?
Miksi sinun on niin vaikea hyväksyä ja arvostaa sinua nuorempia aktiiveja yhdistyksessä?
nomore
Vieras

#210 Pettynyt

10.12.2010 00:37

Olen todella pettynyt. Miksi KKYn hallitus,ja pj eivät voi antaa virallista tiedotetta asiasta. Jos täällä käytävä keskustelu ei ole faktaa, miksi sitä ei voi oikaista KKYn sivuilla? Ja miksi Facebook-ryhmä on kadonnut?

Ja tuo että sihteeri ei pääse kokoukseen kotirauhanhärinnän vuoksi? Mitä ihmettä?? Onhan tämä satua?
En olisi ikinä uskonut että eläimiä auttavan kulisseissa kuohuaa näin.
ei voi olla totta
Vieras

#211 tainnut katit unohtua ja valta nousta päähän

10.12.2010 02:20

siis käsittämäntöntä toimintaa. kky on kissojen KATASTROFI yhdistys. yhdistys on mm saanut talon testamenttina kissoille. se myyntiin. edelleen kerätään rahaa katti talolle vaikka rahaa on yli 300 000. miten joku rahojen hoitaja kuluttaa 20 000 euroa + ilmainen puhelin vuodessa? vapaaehtoiset/toimintaa tukevat firmat tekee sen ilmaiseksikin. 20 tonnia vuodessa on paljon kateille, kuullemma siirtele rahaa että tulee tuloja? no tienaa itelle sen 20 tonnia. herää kysymys onko rahat todella olemassa? tilitietoja ei näytetä kokouksissa vain kirjoitettu paperi. salataanko jotain? miksi nyt kiristetään raha nyöriä?

kissat tässä kärsii. on lapsi mennyt pesuveden mukana.
Vihainen kissafani
Vieras

#212 Kulissit romahtaa!?

10.12.2010 03:49

Taitaa KKYn "kulissit" tynkähallituksen toiminnan osalta pian romahtaa! Tässä on menty niin hakoteille ja käyttäydytty todella törkeästikin toisia ihmisiä kohtaan, että nyt on sitten aika joutua tilille niistä teoista! Sanotaanhan sitä, että ylpeys käy lankeemuksen edelle! Rajansa on ihmisten sietokyvylläkin!
Vieras
Vieras

#213 Re: Pettynyt

10.12.2010 03:58

#210: nomore - Pettynyt 

 KKYn viralliset tiedotteet ovat mitä ovat eli niihin ei voi juurikaan luottaa. Asioita kaunistellaan vaan ja syytellään muita osapuolia rahan ahneiksi oman edun tavoittelijoiksi jne. Ylipäätään tiedotus on hyvin minimaalista. Toiminta on nimittäin erittäin salaista, eikä siitä juuri kukaan tynkähallitusta lukuunottamatta tiedä mitään.

Kyllä nämä keskustelut ovat minun tietääkseni ihan faktaa, sihteerin kokoukseen esto mukaan lukien.

Facebook sivusto on todennäköisesti kadonnut siksi, että siellä oli kritisoivaa kirjoittelua näistä uusista päätöksistä. Nähtävästi tynkähallitus halusi estää tiedon leviämisen. Tämä on siis oma arvioni.

Vieras
Vieras

#214 Re: Re: Pettynyt

10.12.2010 08:21

#213: Vieras - Re: Pettynyt 

KKY:n tynkähallitus joka täällä kirjoitusasuista päätellen kirjoittelee, voitteko lopettaa tunteisiin vetoamisen ja tuoda tilalle faktaa.

Odotan innolla vastauksianne yllä esitettyihin kysymyksiin! Jospa huomaisimmekin, että olette toden totta ollut koko ajan kaikessa oikeassa ja me muut 595 henkilöä väärässä.

älypää
Vieras

#215 Re: Kysymyksiä KKY:n puheenjohtalle

10.12.2010 08:34

#209: Kyselyikäinen - Kysymyksiä KKY:n puheenjohtalle 

 Hyvä hyvä, lisää kysymyksiä puheenjohtajalle.

Mitä varten kissatalosta on ollut lehtikirjoituksiakin muutama vuosi sitten?  Siinä kerrottiin että kissatalon etsintää jatketaa. Eikö vieläkään ole löydetty?

Jos Tämän hetkinen hallitus olisi "älykäs" se olisi huomannut saman kun minä äkkäsin äsken, että jos olisi ollut se kissatalo tai joku tila minne ne ruttoo sairastavat olisi ensin viety, ei tauti olisi levinnyt niihin 8 ensikotiin.  Eiks tätä kukaan huomannut?

Tää on siis hallituksen oma vika että nyt ovat tehneet tällaisen päätöksen.  Ovat vaan joutuneet korjaamaan omia tyhmiä virheitään. Ja joutuvat jatkossakin ,jos ei kissataloo tule.

Nytkin olisi paikka kissoille, jotka ulkona värjöttelevät. Saahan sen tila putsattua, vaikka se vähän maksaakin. sitä vartenhan rahaa kerätään, eikö? , että kissat saavat mahdollisuuden.

Laskeskelin itekseni mitä kuluja talosta ehkä tulisi. Päädyin summaan 500-600 € kk. se riippuu tietysti talosta ja monesta muustakin jutusta.

Mutta jos KKY:llä on rahaa, eikä tartte kaivaa joka kerta omaa perstaskua, niin miksi sitä ei käytetä?

tämän hetkisiin kuluihin lisätään esim.600 kk talon kuluja ja vielä  satku kissojen rokotuksiin.siis yhteensä 700. tekee vuodessa  8000- 9000e . Jos rahaston hoitajan palkaa pienennetään puolella, tää kaikki on täysin mahdollista. Ja kissoja voidaan taas ottaa täysin rinnoin.

EIKS TEISTÄ KUKAAN OSAA LASKEA?

Vieras
Vieras

#216 : Laittomuuksista

10.12.2010 08:44

#201: Vieras - Re: Re: Re: Laittomuuksista 

 Kai ne hallituksen jäsenet on dominoitu kokoontumaan PJ:n kotona kun käsky on annettu ja uudet arat hallituksen jäsenet eivät sitä ole osanneet kyseinalaistaa. Vanhat juovat mielelään PJ:n tarjoamat kahveet ja pullat.  Silloin kun muita hyvin aktiivisesti toimivia jäseniä oli hallituksessa, kokouksia pidettiin muuallakin.  onko PJ:N muisti heikentynyt?

Kookukset pitää aina pitää paikassa johon kaikilla hallituksen jäsenillä on pääsy, sekä aikana jolloin jokainen pääsee kokoukseen. Näitä molempia sääntöjä on nykyinen hallitus rikkonut.

Ei ihme ettei kaikki enää halua kokoontua PJ:n kotona

Maria
Vieras

#217 KATASTROFI

10.12.2010 08:51

Nimikin sanoo, että yhdistyksen pitäisi auttaa niitä kissoja, jotka ovat todella avun tarveesssa ja joita muut eivät auta. Mitä on katastrofiapu?
Ei eksynyt kotikissa ole mikään katastrofitapaus.

Jättäkää ne löytökissat rauhaan, niille on omat auttajansa ja vievät vaan teidän resurssit ja rahaa.
Panostakaa hygieeniaan, tartuntojen estoon ja kyselkää muilta, kissataloja TODELLAL ON Suomessa, ei mitenkään ainutlaatuista. Rahaa se toki vie, mutta sitä vartenhan sitä on kerätty, ja kerätään lisää.

On se kumma ettei kissat saa apua, edes sitä piikkiä, koska KKYssä pelätään tauteja.

Yhdessä paikassa taudit myös pysyvät hallitusti koossa, ensikodeissa se tauti levitetään kaikkialle. Todella älykästä.

Todella pettynyt
Vieras

#218 Kauhea summa!

10.12.2010 08:58

Meneekö taloudenhoitajalle todella 20 000 euroa vuodessa!!! Itse maksan tilitoimistopalveluistani noin 1000e vuodessa. Aika moni tekisi kyllä samaa työtä puolet halvemmallakin, itsekin tekisin. Ei kissojen papereiden pyörittely voi työllistää 8h/pvä 5 pvä viikossa koko vuoden! Siinä ohessahan tekisi toista työtä sujuvasti.
Eli 20 000 on varaa laittaa haisemaan kilpailuttamatta työntekijöitä ja 1000e materiaalia + talkootyötä voidaan heittää hukkaan, mutta kissoille ei ole varaa ostaa kunnollista laadukasta kuivaruokaa eikä ensikodeille korvata realistisia kuluja kuin vaivoin ja hampaita kiristellen. Jos katulipaskeräyksellä saadaan kasaan 6000e niin eihän se herranjestas kata vielä mitään!!! Ja siihenkin on vaikea saada kerääjiä!

Mutta eihän sitä rahaa tietty mihinkään enää kulu, jos vain kesyjä kissoja otetaan talteen, niin sehän on noin 30 kissaa vuodessa entisen 600 sijaan... Nyt on todella yhdistyksen perusidea hukassa.
sallinette minun nauraa
Vieras

#219 Pankista päivää

10.12.2010 09:02

Jos haluaa ammattilaisen sijoittamaan rahoja, kannattaa ottaa yhteys pankkiin. Maksaa paljon vähemmän.
Jäsenistöstä saattaa löytyä jopa joku alan ihminen joka tekee sen ilmaiseksi.
Täten taloudenhoitaja voi keskittyä laskujen maksuun verkkopankissa ja rahaa jää hieman enemmän kissoille.

Ihanko oikeasti luulette että KKY on ainut vapaaehtoisyhdistys jossa on taloudenhoitaja? Ja kenekä taloutta hän hoitaa?
Kissojen kaveri
Vieras

#220 Halautteko avoimen ja yhteistyökykyisen hallituksen??!!

10.12.2010 10:36

Tulkaa maaliskuussa 2011 KKY:n vuosikokoukseen äänestämään avoimen keskustelun ja avoimen toiminnan puolesta!!

Äänestämään pääsette liittymällä tammikuusta 2011 lähtien jäseneksi tai maksamalla jäsenmaksun vuosikokouksessa. Vuosikokouksessa olo EI velvoita aktiivitoimintaan tms, mutta toki otetaan ilolla kaikki toimintaan mukaan oman aikataulun ja halun mukaan. Pienikin apu on kissoille tarpeen.

Muutetaan yhdessä KKY:n ensisijainen tarkoitus takaisin kodittomien kissojen auttamiseen ja palautetaan valta jäsenille, joita hallitus palvelee. Lopetetaan porukalla ahdasmielisten kerho ja aletaan antamaan arvostusta KAIKILLE jäsenille!!!
Pettynyt puheenjohtajaan
Vieras

#221

10.12.2010 10:48

Tulkaa maaliskuussa 2011 KKY:n vuosikokoukseen äänestämään avoimen keskustelun ja avoimen toiminnan puolesta!!

Äänestämään pääsette liittymällä tammikuusta 2011 lähtien jäseneksi tai maksamalla jäsenmaksun vuosikokouksessa. Vuosikokouksessa olo EI velvoita aktiivitoimintaan tms, mutta toki otetaan ilolla kaikki toimintaan mukaan oman aikataulun ja halun mukaan. Pienikin apu on kissoille tarpeen. Muutetaan yhdessä KKY:n ensisijainen tarkoitus takaisin kodittomien kissojen auttamiseen ja palautetaan valta jäsenille, joita hallitus palvelee.

Puheenjohtaja omalla toiminnallaan haittaa pahasti koko yhdistyksen toimintaa ja on ainakin melkein kaikkien ongelmien takana tai toisena osapuolena. Joten jos pj erotettaisiin, niin varmaan suurin osa tappelusta loppuisi?
Sensuuri toimii....
Vieras

#222 Facebook sivu suljettu?

10.12.2010 10:50

Miksei KKY:n facebook sivulle pääse ollenkaan?

Eikö puheenjohtaja kestä totuutta?

Tätä sotkua ei enää hänkää saa piilotettua enää maton alle.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.12.2010 11:53


sari ahonen
Vieras

#224

10.12.2010 12:59

jokainen kissa ansaitsee mahdollisuuden lämpimään kotiin ja rakastavaan perheeseen!
Vieras
Vieras

#225 Re: Kissojen puolesta

10.12.2010 15:02

#14: Mira Tolvanen - Kissojen puolesta 

Mira Tolvanen oli yhdistyksen ensikoti, kunnes sanoutui itse irti tehtävästä 1.9.2009. Parin kuukauden päästä 1.11.2009 hän oli tulossa jo uudelleen ensikodiksi. Luottamus oli kuitenkin mennyt, joten hallitus päätti, että ei hyväksy uudelleen mukaantuloa. Tuskinpa Tolvanen on sen kummempi kissojen etujen ajaja kuin moni muu. Tuskin tämä yhdistys olisi toiminut vireästi vuodesta 1979, jos se olisi ollut kiinni pelkästään Tolvasesta. Hän oli myös allekirjoittanut hoitopaikkasopimuksen, jossa selvästi kerrotaan, mitä yhdistys edellyttää ensikodilta ja mitä yhdistys puolestaan korvaa ja mitä ei. Siinä ei luvata missään vaiheessa korvata asunnolle ja irtaimistolle tuotettuja vahinkoja, mikä on syytä ottaa huomioon, kun sopimuksen allekirjoittaa. Niistä on turha esittää vaatimuksia jälkeenpäin yhdistykselle.