Emme hyväksy Lepaan alakoulun siirtoa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Emme hyväksy Lepaan alakoulun siirtoa.

<3
Vieras

#1 Lepaa

06.01.2011 02:21

xD
Tapio Marttila
Vieras

#2

06.01.2011 08:46

taina marttinen
Vieras

#3 älkää lakkauttako pientä yksikköä

08.01.2011 20:57

niin tehtiin pyhtäällä, eikä kuluja silti saatu kuriin. päinvastoin ja lisää ongelmia lapsille ison koulun aiheuttamasta levottomuudesta.
Vanhempi
Vieras

#4 Ei lapsia Hamkiin

15.01.2011 14:05

Hamkin Puutarha-alan oppilaitoksessa on monia jopa vaarallisia asioita jotka eivät puolla pikkulasten alueella oloa. Vaarallisia työkoneita liikkuu lukuisia ja niitä ajetaan huolimattomasti. Alueella on paljon pensaita ja muita esteitä, joiden takaa lapset voivat yllättäen ilmestyä koneiden eteen. Joka polkua eikä koulumatkaa voi aidata. Huumeongelma on ollut tosiasia jo vuosia.Asiasta voi kysyä esim. poliisilta.
Omien lasteni sijoittamista ko. laitokseen en voi hyväksyä.
Yx äiti
Vieras

#5 Lepaantiet...

15.01.2011 18:55

Edellinen kirjoitus on totta ja olen hänen kanssaan samaa mieltä asiasta. Olen pohtinut myös sitä seikkaa kun Tyrvännöntietä pidetään kapeana ja vaarallisena lasten kulkea kolulle. Entä jos lapset joutuisivat kulkemaan Hamkiin kapeita Lepaanteitä pitkin? Pikkuakan kohdalta lähtee hyvä kiihdytyssuora, jossa on mukava ottaa autosta kaikki-irti ja kaasupohjaan tai vanhan Osuuspankin kohdalta lähtevä tie on todella kapea ja mutkainen, että kaksi autoa juuri pääsee ohittamaan toisensa. Tähän samaan sumaan laittaisimme vielä omat lapsemme kulkemaan kouluu!!!
Antikainen
Vieras

#6 Nyt olisi hyvä esittää perusteluja

17.01.2011 21:14

Kun seuraa Lepaan koulun siirrosta käytyä keskustelua, on huolestuttavaa yrittää tulkita, miten kevein perustein kuntakone valmistelee päätöksiä. Nyt siirron suunnittelijoiden ja ajajien olisi hyvä esittää tarkempia suunnitelmia, perusteluja ja laskelmia, miksi siirto on koulun, lasten, Lepaan ja Hattulan kannalta hyvä. Ihan senkin takia, että keskustelu pohjautuu sen jälkeen asiaperusteisiin ja turha kuohu jää pois. Eihän muutto mahdoton ajatus ole, mutta hätiköiden, huonosti harkiten, mutu-tuntumalta tai vanhempien tiukan tahdon vastaisesti tehdyn ratkaisun jälkeen päättäjillä on pahasti selitettävää. Koulua ei saa viedä ojasta allikkoon.
yks kyläläinen
Vieras

#7 Lasten parasta ajatellen

27.01.2011 16:00

Jos lähdetään lasten parasta ajattelemaan, jää siirto jonkun unelmaksi. Kaikilla ei tunnu olevan lasten paras mielessä vaan rahan kiilto silmissä. Miettikääpä voimakkaasti virtaava Lepaan salmi Hamkin vieressä on aika vakava juttu. Ihmettelen, pitääkö jotain tapahtua, ennen kuin tajutaan, minne lapsia ollaan viemässä. Kuntahan on vastuussa lasten koulumatkasta. Mikä houkutus lähteä koulun jälkeen kaveriporukalla leikkimäään järven rantaan, joka ei edes jäädy talvella kunnolla, kun virta on niin voimakas.
kuntalainen
Vieras

#8 Hattulan kunta menossa ojasta allikkoon

27.01.2011 16:03

Päätöksen teko tapahtuu muka voimesti, mutta jos kyseessä on Lepaan koulu, olisi kait syytä jutella asiasta ensin opettajien ja kyläläisten kanssa ennen kuin kovin ruvetaan valmistelemaan ihmeempiä.
Vieras
Vieras

#9 Re: Hattulan kunta menossa ojasta allikkoon

31.01.2011 17:12

#8: kuntalainen - Hattulan kunta menossa ojasta allikkoon 

Näin on käymässä.Kunnanhallitusta johtaa Lammin pakolainen joka asuu mökillään. Puotilan piti tulla johtoon,mutta Hattulan "sekoomus" päätti toisin vaikka oli allekijoittaneet paperin. Eli; mihinkään EI VOI LUOTTAA.

miika nuutinen
Vieras

#10 herätkää jo !

03.02.2011 04:10

Täytyykö meidän lapsiemme vielä kärsiä tällaista. Arvon poliittiset päättäjät älkää vaivautuko enää mainitsemaan, sanaa lasten etu/ tasa-arvoisuus koulutuksessa! Suomesta on tullut poliittinen "Neuvostoliitto" .

Keskitytään taas ensin omiin ongelmiin ennenkuin rupeamme rahoittamaan muiden kurjuutta!