Säilytetään bussilinja 72 nykyisellä reitillä

Säilytetään bussilinja 72 nykyisellä reitillä / Tiedotteet / Adressin ensimmäinen osa luvutettu Malmitalon asukasillassa / Kommentit


Vieras

#1

16.01.2015 10:04

Kiitos sinulle asian eteenpäinviemisestä.
00720

#2 Kiitos

16.01.2015 10:17

Kiitos että olet vienyt asiaa eteenpäin.


Vieras

#3

16.01.2015 12:26

Kiitokset toiminnastasi, se on aktivoinut monia!

Vieras

#4

16.01.2015 15:19

Toivotaan parasta

Vieras

#5

16.01.2015 17:09

Jos Itä-Helsinkiin syntyy niin valtavasti uusia työpaikkoja sekä uudisrakentamista, niin silloin sinne pitäisi myös "rakentaa/synnyttää" uusia kulkuyhteyksiä, mikä näin luo uusia työpaikkoja myös bussikuljettajille. Tämä ei saa tapahtua lakkauttamalla Koillis-Helsingin bussilinjoja 69 ja 72. Pukinmäki-Tapaninvainio näivettyy ja slummimiutuu. Asuntoja ei saada myytyä, jos ihmiset tiedostavat, että julkiset kulkuyhteydet poistuvat.

Vieras

#6

16.01.2015 17:41

Haluan korostaa linjan 72 tärkeyttä niin työmatkojen, urheiluharrastusten ja kulttuuriharrastusten kohdalla. Reitin varrella ovat kirjastot, (Tapanila, Pukinmäki, Vallila, Kallio), teatterit: (Teatteri Areena, Kaupunginteatteri, Kansallisteatteri), elokeuvateatterit. Urheilu: päätepysäkillä, Tapanilan Erä - urheiluhalli, Pukinmäen urheilukenttä (Helsinki Cup, Käpylän urheilukenttä, Mäkelänrinteen uintikeskus. Monet koulut: Kristillinen koulu, Pukinmäen ala- ja yläaste, samoin Oulunkylän yhteiskoulu, Luonnontieteen lukio Käpylässä, Mäkelänrinteen yhteiskoulu Mäkelänkadun varrella.

Koillis-Helsingin asukkaat on otettava ehdottomasti huomioon yhdenvertaisuusperiaatteen nojalla. Alueen asukkaiden päivittäinen elämä mullistuu täysin lakkauttamalla linja 72. Korostan vielä sitä, että Oulunkylän kuntoutussairaala on linjan varrella.

Vieras

#7

18.01.2015 12:19

Suurkiitos sinulle, joka viet asiaa eteenpäin!
Olen 70-vuotias mummi. Olen muuttamassa alkukesästä Pukinmäen uusiin puukerrostaloihin syystä, että tyttären perhe asuu Tapaninvainiossa uudella asuinalueella, ja nykyinen asuipaikkani Arabianranta on vaikean matkan päässä Tapaninvainiosta. Tarvitsemme toisiamme puolin ja toisin, ja Pukinmäestä on helppo kulkea tätä väliä 72:n bussilla. Nyt tunnen oloni todella petetyksi, sillä näiden liikennesuunnitelmien mukaan Puksusta Tapaninvainioon ei menisi yhtään bussia. Millä minä sinne pääsisin, kävellenkö kipeillä jaloillani! Tätä ihmettelevät varmaan myös monet Karhusuontien varrella asuvat vanhukset, jotka kulkevat Pukinmäessä kaupassa, postissa, kirjastossa, apteekissa jne. Millä he nyt kulkisivat? Rollaattori on vain apuväline!

Moni uusiin asuntoihin hiljattain muuttanut Tapaninvainiolainen kokee varmaan samoja tunteita, päällimmäisenä petetyksitulemisen ja loukkoonjäämisen tunne.

Vieras

#8

30.01.2015 17:34

Kuulumme ikääntyvään seniorikansalaisryhmään, joiden toivotaan päättäjien toimesta asuvan kotonaan mahdollisimman pitkään. Laitospaikkoja esim. Kustaankartanossa ei ole riittävästi. Sen vuoksi tarvitsemme toimivan bussiyhteyden pitääksemme yllä liikkuvuuttamme ja vireyttä eri harrastuksiin kulkiessa. Kaikenlaisia terveyspalveluja tarvitsemme myös Helsingin keskustassa. Yksityisautoilun tarvittavia parkkipaikkoja ei ole tällä alueella riittävästi. Haluavatko päättäjät todella, että kokonainen Koillis-Helsinki näivettyy liikenneyhteyksien lakkauttamisen takaia.