KP ulos!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KP ulos!.

bodari pohjoisesta

#26

14.05.2011 10:56

Vaikka nyt pyysikin anteeksi Markolta, niin samaa ei koskaan tapahdu niille kymmenille tai sadoille rivikilpailijoille, joille käyttäydytään erittäin asiattomasti. Sama haistattelu, ilkkuminen ja mielivaltainen sikailu heitä kohtaan tulee jatkumaan. Tältä osin mikään ei muutu, jos kaikki kuittaantuu tuolla anteeksipyynnöllä. Ainut syy anteeksipyyntöön taitaa tässä tapauksessa olla säikähtäminen, mikä voisi kertoa siitä, että nyt voisi olla paikka saada jotain muutosta aikaan. Jos joku noista naiskilpailijoista, jotka väittävät herran ahdistelleen häntä, astuisi omalla nimellä esiin ja tekisi asiasta julkisen (nettimedia, luulisi tuon kiinnostavan myös iltapäivälehtiä), niin eiköhän niitä päitä alkaisi tippua. Keskustelun avaus Pakkotoistolla voisi olla myös paikallaan.
Harri

#27 Re:

14.05.2011 11:10

#26: bodari pohjoisesta -

KP:n "anteeksipyyntö" kannattaa jättää omaan arvoonsa. Uppovasta laivasta kuuluu aina avunhuutoja. Se on menoa nyt!

ex-kilpailija

#28 Vuosia jatkunut sikailu

14.05.2011 11:25

On jo aika että asiaan puututaan! Samaa p----a on jatkunut jo useita vuosia: kavereiden sijoituksen fiksattu valmiiksi, seksiehdotuksia naiskilpailijoille, täysin epäarvoista kohtelua kilpailijoiden keskuudessa, ahnetta rahan käärimistä OMIIN liiveihin jne. Eikö tämä jo riitä?? Toi Markoa vastaan tehty hyökkäys oli vain piste iin päälle
Anssi Manninen

#29 Vastauksia adressin luojalta

14.05.2011 11:36

"Asiaan siis kaivattaisiin pikaisesti jotain muutosta, mutta tällä anonyymillä nettiadressilla ei vaan hirveästi taida olla vaikutusta."

Siis tätä adressia ei voi allekirjoittaa täysin nimettömänä, vaan se pitää tehdä oikealla nimellä ja oikealla sähköpostiosoiteella. Allekirjoittaja voi kuitenkin jättää nimensä julkaisematta. Lisäksi Tilastot -osiosta voi tarkastaa, että samalta koneelta ei lähetellä lukuisia allekirjoituksia (Huom. Sama IP-numero ei tosin aina tarkoita samaa konetta). Myös allekirjoittajien paikkakunnat ovat nähtävissä.

"Ostoboikotti voisi olla toimivampi keino saada KP pois bodylehden päätoimittajan paikalta! Vaatimuksena ostoboikotin lopettamiselle KP:n poislähtö."

Jokainen voi omalla kohdallan miettiä haluaako laittaa Body-lehden ostoboikottiin. Itse laitoin lehden juuri mainostusboikottiin eli peruin johtamani yrityksen mainokset Body-lehdessä.

"Eli kuka omistaa bodilehden?"

Body-lehden kustantaja on iso ruotsalainen kustannustalo Egmont (http://www.egmont.se/)

"Toimivampi keino miehen vallan vähentämiseen suomen bodimaailmassa olisi kampeaminen KP ulos kehonrakennusliiton puheenjohtajan paikalta."

Kärsivällisyyttä, my friend. Jos tällä adressilla tulee olemaan toivottu vaikutus, luon seuraavaksi englanninkielisen IFBB:lle osoitetun adressin, jossa vaaditaan kotimaisten kehonrakennus- ja fitnessliittojen uudelleen organisointia. Muita ideoita voit osoittaa allekirjoittaneelle e-maililla; anssi.manninen@gmail.com

Poukama

#30 Egmont

14.05.2011 11:43

Noita ruottalaisia voisi kiinnostaa se, että KP käyttää lehteä HENKILÖKOHTAISENA LYÖMÄASEENA ja OMIEN BISNESTEN PUFFAAMISEEN. KP:n äidinkielentaidot ovat myös surkeat joten eivät taida Ruotsin maaalla tietää mitä tämä Ouramaheppu touhuaa täällä!
Deadlifter

#31

14.05.2011 15:33

Oon kännis
an0nyymi

#32

14.05.2011 15:58

Pask*myrsky mistä ei pääse enää pois.
GOR

#33 Sitä saa mitä tilaa!

14.05.2011 16:24

"Ettäkö mies joka puolustaa markoa , toisinsanoen hänen terveyttään pitäisi poistaa ????
No jo on aikoihin eletty !!!"

Hmm.. voiko mennä paljon onnettomammaksi kuin laittaa "hoonoo soomee" puhuva pikkurouva kirjoittelemaan puolustelevia kommentteja. KP, sulla taitaa olla keinot vähissä, häh?! Sitä saa mitä tilaa!
Musu

#34

14.05.2011 18:27

KP komea ja avoin kundi.
Anssi Manninen
Adressin tekijä

#35 20 %

15.05.2011 10:28

Tähän väliin pieni tilastotieto. Noin 20 % allekirjoituksista on henkilöiltä, jotka ovat kilpailleet KP:n organisoimissa kisoissa. Kaikki taisivat (ymmärrettävistä syistä!) allekirjoittaa nimettömänä.
Anssi Manninen
Adressin tekijä

#36 Yksi allekirj. poistettu

15.05.2011 11:25

Yksi "feikkiallekirjoitus" eli selvästi keksityllä nimellä tehty allekirjoitus poistettu.

Vieras

#37 Re: Adressi

15.05.2011 13:26

#25: Sivusta pitkään seurannut - Adressi

Nyt tarvittaisi niitä tyttöjä ja naisia, joita tämä KP Ourama on ahdistellut, ja joille hän on tarjonnut kisauraa ja menestystä jos vaan tyttö suostuu antamaan pesää tms. Missä nämä tytöt ovat?? Itse tiedän kyllä lajin parissa pitkään olleena, että näitä tyttöjä on todella paljon, mutta miksi kaikki ovat nyt turvat kiinni?? MIKSI?! PELOTTAAKO?

Nyt olisi mahdollisuus nostaa viimein kissa pöydälle ja samalla puhua siitä mitä nämä muut kehonrakennusliiton pellet ovat vuosien saatossa tehneet.

En usko, että missään muussa lajiliitossa on koskaa tai tulee koskaa olemaan näin kieroa peliä mitä tämä Suomen Kehonrakennusliiton touhu on ollut.
Toivon todella, että tällä adressilla saadaan jotain aikaan!

Anssi Manninen
Adressin tekijä

#38 Naispuoliset kilpailijat

15.05.2011 13:55

"Itse tiedän kyllä lajin parissa pitkään olleena, että näitä tyttöjä on todella paljon, mutta miksi kaikki ovat nyt turvat kiinni??"

Itsekin tunnen henkilökohtaisesti muutamia, mutta valtaosa heistä on jo jättänyt koko "bodielämän" taakseen (ainakin kilpailemisen), joten he eivät välttämättä edes halua ruveta jauhamaan vanhoista asioista. Mutta jos joku haluaa, joko omalla nimellään tai nimettömänä, niin laittakoon mulle mailia (anssi.manninen@gmail.com) niin postataan tänne ne kommentit.

Vieras

#39 Otsikko

15.05.2011 14:06

"Itsekin tunnen henkilökohtaisesti muutamia, mutta valtaosa heistä on jo jättänyt koko "bodielämän" taakseen (ainakin kilpailemisen), joten he eivät välttämättä edes halua ruveta jauhamaan vanhoista asioista."

Koita nyt ihmeessä saada noista edes joku puhumaan. Luulisi heitäkin kiinnostavan edes sen, että heidän ansiosta kukaan muu ei enää joutuisi kärsimään samasta, mikäli heidän tarinansa pitävät paikkaansa. Toisaalta se, että kukaan ei tule esiin pistää miettimään noiden puheiden totuudenmukaisuutta. Kiertääkö adressi muuten facebookissa ja muissa vastaavissa medioissa, kuten pakkotoistossa? Tuolta luulisi allekirjoituksia tulevan, tuo pelkkä musklefoorumi kun ei taida olla hirveän seurattu?
Anssi Manninen
Adressin tekijä

#40 Facebook ym.

15.05.2011 14:58

"Kiertääkö adressi muuten facebookissa ja muissa vastaavissa medioissa, kuten pakkotoistossa?"

Kyllä, Facebookissa kiertää adressi tehokkaasti. Kuten ylhäältä voit nähdä, jopa 43 henkilöä on suositellu Facebookissa adressilinkkiä. Pakkotoistolla oli myös maininta tästä adressista.
Anssi Manninen
Adressin tekijä

#41 Paljastukset

15.05.2011 14:59

"Koita nyt ihmeessä saada noista edes joku puhumaan."

Koitetaan.

"Luulisi heitäkin kiinnostavan edes sen, että heidän ansiosta kukaan muu ei enää joutuisi kärsimään samasta, mikäli heidän tarinansa pitävät paikkaansa."

Ihmiset ovat yleensä enemmän kiinnostuneita omasta takalistostaan.
Pro KP

#42 KP ROCKS!!

18.05.2011 17:19

KP Ourama on tehnyt keholajeille niin valtavan määrän hyvää että ei ihme että paha henki ja kateus nostavat päätään. Tää on niin tätä tämä suomalaisena elely. En ikipäivänä voisi moista potaskaa allekirjoittaa, koska se olisi jo lajillekin valtava takaisku. Pöhköt oman vallan tavoittelijat vain eivät ymmärrä, mihin saappaisiin luulevat pystyvänsä astumaan.

Sitäpaitsi se Markon kilpailu... Loistohemmo ja superlahjakas, mutta valitettavasta totta että ehkä kannattaisi miettiä.
kauhiist ihmetellen..

#43 vitisä pukkaa

18.05.2011 17:36

heh kuten tavallista näillä foorumeilla vitsiä ja kirjotusviheitä ei suvaita ..

;-) ...
<SDF_

#44

19.05.2011 11:03

Pro KP, eihän tässä ole kyse pelkästään Markon tapauksesta vaan ylipäätänsä KP:n väärinkäytöksisätä LUKUISIA bodialan urheilijoita kohtaan! Kaveri vaihtoo vaan!

Vieras

#45

19.05.2011 18:08

Todellakin KP on tehnyt ison työn fitneksen ja kehonrakennuksen eteen Suomessa, siitä tuskin kukaan on erimieltä. Se ei kuitenkaan oikeuta henkilöä käyttäytymään ihan miten vaan. Tuossa asemassa olevan henkilön täytyy jo miettiä mitä suustaan päästää ja mitä kirjoittaa painettaviin tai netissä ilmestyviin alan julkaisuihin. Kilpailijoiden eriarvoiselle kohteluun ja asiattomuuksien kirjoitteluun on nyt korkea aika puuttua. Esimerkiksi lopettamalla Body lehden tilaamisen, siihen asti kunnes lehden päätoimittaja vaihtuu. Pieni asia, mutta tähän voi jokainen omalta osaltaan vaikuttaa!
Puff Lohikäärme

#46 puffauksesta

24.05.2011 12:56

#30 Egmont
14.05.2011 11:43

Noita ruottalaisia voisi kiinnostaa se, että KP käyttää lehteä HENKILÖKOHTAISENA LYÖMÄASEENA ja OMIEN BISNESTEN PUFFAAMISEEN. KP:n äidinkielentaidot ovat myös surkeat joten eivät taida Ruotsin maaalla tietää mitä tämä Ouramaheppu touhuaa täällä!


Ihan samalla tavalla Manninen, Pakkotoiston Mike tai kuka tahansa henkilö puffaa omassa mediassaan omia tuotteitaan. Hekin ulos ja äkkiä.
Maikki

#47 Re: puffauksesta

24.05.2011 20:17

#46: Puff Lohikäärme - puffauksesta

Ainut ero että Mike ja Manninen puffaa OMISSA medioissaan. Sen sijaan KP ei OMISTA Body-lehdestä piirun vertaa.

raikki

#48 Re: Re: puffauksesta

24.05.2011 22:37

#47: Maikki - Re: puffauksesta

Omistaako Anssi musklemarketin ja lehdet, joissa hän mainostaa?

Jos nyt kuitenkin.......

#49 Anssi töihin

07.06.2011 10:17

Manninen Kp.n saappaisiin,voit näyttää kykysi!
MM

#50 Re: Anssi töihin

28.06.2011 21:34

#49: Jos nyt kuitenkin....... - Anssi töihin 

 Joo toi oli hyvä! mutta kuten jokainen varmasti ymmärtää siitä ei taitaisi valitettavasti kyllä tulla mitään...

Ei olisi Anssista KP:n saappaisiin!

Mulle on aivan sama mitä KP:stä puhutte tiedän sen miten paljon KP on lajimme eteen tehnyt. Ja myös sen et Anssista ei siihen ole!!!