wwe takaisin suomen televisioon kanaville

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista wwe takaisin suomen televisioon kanaville.

Martti P
H

#226

04.01.2007 16:42

Niko Mykkälä
Lotta Sinkkonen
anni puisto

Oletteko lukeneet kommenttejani ollenkaan?! Olenko missään viestissäni sanonut, että on hyvä asia, että WWE loppuu?! Ottakaa järki käteen näppäimistön puolesta ja lukekaa viestini... Huomaatte, että olen vain yrittänyt puhua järkeä teille jotka vain kommentoivat tyyliin "mun elämä loppuu" "mä tapan itteni" ja "en enää ikinä katto subtv:tä" ja lista voisi jatkua loputtomiin... Ja tämä adressi on menettänyt uskottavuutensa jo aikoja sitten. . . Varmasti moni jo kerran allekirjoittainesta ovat tehneet uuden käyttäjätunnuksen ja laittanut uudestaan nimen (esim. joulupukki, randy orton, aku ankka), vain että nimiä tulisi mahdollisimman monta eli ei oo välttämättä wwe:llä edes kahtatuhatta katsojaa. . . Mutta jos luette allekirjoittaneiden listaa siellä on myös minunkin nimeni. En voi mitään jos olette niin vitun tyhmiä , että ette ymmärrä niin en voi mitään... Kait mä sitten itse oon niin tyhmä joka ei tajua, että PITÄIS TAPPAA ITTENI KU WWE LOPPUU!!!!!11 Vaikka oon katsonut jo TVTV -ajoista lähtien wwe:tä (+kaikki PPV -tapahtumat) ja käyny joka kerta katsomassa wwe:tä ku se on ollu Suomessa niin eihän se mitään merkitse... Eli Niko, Lotta ja anni: Haistaa paska ja tappakaa ittenne jos siltä tuntuu!!

P.S. Kaduttaa kun allekirjoitin näin huonon adressin...
Niko Mykkälä
Tornio

#227

04.01.2007 17:27

tiäkkö mitä Martti P, mä oon pahoillani että haukuin sua mut en oo väittäny että mun elämä loppuu, se kyllä jatkuu vielä mutta ei se oo kuitenkaan kiva asia että se WWE loppuu koska mä seuraan sitä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

04.01.2007 17:48


Niko Mykkälä
Tornio

#229

04.01.2007 17:58

kiva anni puisto ku kopioit ton multa HAH HAH... tosi hauskaa :D
Annika Lehtovuori
harjavalta

#230

04.01.2007 17:58

joo siis ihan sairaan syvältä jos maailman parhaat ohjelmat loppuu.Kukaan ketä ei kato sitä ei varmaan ymmärrä miltä tuntuu.SIIS VOI JUMALISTE! JOS SEURAAT VAIK SITÄ IHAN SYVÄLT TULEVAA 24JÄÄ NIIN MILTÄ TUNTUS JOS IHAN KESKEN OHJELMIEN VAA ILMOTETTAS: " JOO TÄÄ LOPETETAAN NY TÄLT KANAVALT ET SORI NY KATO VAIKS JTN. IHAN SAIRAAN TYHMÄÄ OHJELMAA TÄN SIJAST!!´_´ :(((:/ SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURI MIINUS SUBILLE. MÄ EN AINAKAAN KATO ENÄÄ SUBII ELLEI SIT TUU RAWII TAI SD!:TÄ!! HAISTAKOOT SUB ISON P****N!
Niko Mykkälä
Tornio

#231

04.01.2007 18:02

muuten anni puisto, aikooko se sun serkkus tehä ihan tosissaan sen mielen osoituksen sinne....????? ja tuleekohan se uutisiin :/ (siis jos se sun serkkus aikoo todellaki tehä sen milenosotuksen)
Annika Lehtovuori
harjavalta

#232

04.01.2007 18:04

MÄ OON 96 JA MUN ÄITI ANTAA JUST SIKS MUN KATTOO SDTÄ JA RAWTA ET MÄ OON NIIN SAIRAS BATISTA-FANI MENEE SIT SEKI ELÄMÄNILO!!!!!! ARGH!:(
nea h
harjavalta

#233

04.01.2007 20:01

mis?!!!!!!!!!!!!!!!!!mis toisten elämän ilot tarvii lopettaa?!!!!!!!!mulla on 2 sanaa teille subi SUCK IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nea h
harjavalta

#234

04.01.2007 20:08

mä ainakin järkkään mielen osotuksen vaik se olis mun viimenen tekoni!!!!!!!!;( (jos joku tulee mukaan niin soppii!!!!!!!!!!)
Niko Nurmisto
Tampere

#235

04.01.2007 21:39

MARTTI P HAISTA PASKA EI OO SULTA POIS!!!!! VITTU JOS OON ISO FANI JA OIKEESTI VITUTTAA JA MASENTAA ET WWE LOPPUU JA KIRJOTAIN ESIM " ET HYPPÄÄN JUNAN ALLE MITÄ SITTEN EI SE SUN ELÄMÄÄN VAIKUTA!
Niko Nurmisto
Tampere

#236

04.01.2007 21:40

SIIS JOS ME KAIKKI OLLAN!
Annika Lehtovuori
harjavalta

#237

04.01.2007 23:38

enkä muuten oo kattonu subii,nyttekki tulee idols extraa mut mä en kato!!!!:)
Annika Lehtovuori
harjavalta

#238

04.01.2007 23:40

Niko Nurmisto oot oikeessa.!

Teemu Lahti
Vantaa

#239

04.01.2007 23:46

Okei okei, täällähän riehutaan. Sanotaan nyt näin että Marttikin taitaa olla jonkun näkönen katsoja, joka ei myöskään tykkää että SubTv lopettaa WWE:n katsomisen. Korjaa jos oon väärässä, mutta luulen että Martti P. tietää vaikka tähän tulisi miljoona nimeä, ei subi sitä kuitenkaan ala näyttämään uudestaan. Mutta Martti vois kuitenkin antaa ihmisten kirjottaa eikä heittää tommosia tyhmiä kommentteja esim. "Näitä kommentteja lukiessani ei voi kuin nauraa! Siis oikeasti... Oletteko todellakin noin tyhmiä, kuin mitä annatta itsestänne kuvan?" Joten ne voi jättää vähemmälle, ja kaikki muut jotka ovat haukkuneet Martti P:n pystyyn ja väittävät olevansa todellisia faneja, niin DX:n mukaan: Suck it! jos olette todellisia faneja niinkuin minä, warettakaa hyvät ihmiset. Nyt jos poliisit lukee tätä nii olen linnassa vuoden sisällä mutta olen tässä warettanut WWE:tä jo pitkään. Harmittaa tietysti että ei ole mahdollisuutta vaan maata sängyssä ja katsoa WWE:tä mutta kyllä se koneelta käsinkin onnistuu ihan hyvin. And if youre not down with that, I´ve got two words for you: suck it.

ja niko nurmisto muutes, mä sitte luen tässä hesaria joka päivä eli muista laittaa kuolinilmotus ennen ku hyppäät junan alle ;) ja toinen asia: KASVA AIKUSEKS!
Teemu Lahti
Vantaa

#240

04.01.2007 23:56

no okei jos miljoona nimeä tulee nii ehkä sitten ja ehkä jopa 100000 nimeä riitäisi.
Martti P
H

#241

05.01.2007 04:03

Ensimmäinen luku: Minun kommenttini
Näitä kommentteja lukiessani ei voi kuin nauraa! Siis oikeasti... Oletteko todellakin noin tyhmiä, kuin mitä annatta itsestänne kuvan? Sub tv lopettaa vapaapainin näyttämisen, koska sillä ei ole tarpeeksi katsojia... "T...varmaan subin katsoja luku romahtaa kirjaimellisesti niin alas..."

-Tuo oli ensimmäinen kommenttini tänne ja huomaan nyt vasta miksi se aiheutti joissain vihaa... Viestini ei tullut kokonaisuudessaan esille, vaan sen olisi pitänyt jatkua vielä enemmän, mutta en tiedä miksi vain tuo osa viestistä tuli näkyviin.

Tuossa on edes vähän järkeä. Ne kaiken maailman chatit ja mobiilipeli paskat sais lopettaa ja samoin big brother. Mutta asia ei kuitenkaan ole niinkuin sinä väität Emma. Chattejä ja mobiilipelejä pelaa ja samalla myös katsoo moni ihminen vaikkei uskoisikaan ja BB:hän teki juuri katsoja ennätyksen. Eli jos sinä et katso joitain ohjelmia niin ei se tarkoita ettei kukaan katsoisi niitä.

-Tuohon ei kait kukaan hermostunut.

On se kyl saatana, että ette tajuu ettei se oo yksi katsotuimmista, eikä edes katsotuimpia sarjoja! Sen takia se lopetetaan... Subi lähettää tässä viestin, että warettakaa!

-Kolmas viestini oli lyhyt, mutta ytimekäs ja täynnä totuuksia!

Lisäksi minulla on neljäskin viesti, mutta se oli liian pitkä (lukekaa ylämmältä jos haluutte), mutta siinä yritin asiallisesti selittää edelliset viestini...

Toinen luku: minun haukkumiset.
"Hei Martti P, jos luet tätä niin YOU SUCK!!!"
"Sinä Martti P. haista pitkä paska"
"niin onhan se Martti p ihan syvältä uumenista mutta tässä pitäs saada sd ja raw takasin"
"kuka on Martti .P ?? jos saa kysyy ku en oikee ymmär xD :)"
"Ai kuka on Martti P, no se on yks heppu joka on sen puolella että wwe:en pitäis loppuu, ja sen lisäks se haukku mun viestii... D: YOU SUCK Martti P!!!!!"
"martti .P YOU SUCKS FOREVER !!!!!!!!!!!!"
"MARTTI P HAISTA PASKA EI OO SULTA POIS!!!!! VITTU JOS OON ISO FANI JA OIKEESTI VITUTTAA JA MASENTAA ET WWE LOPPUU JA KIRJOTAIN ESIM " ET HYPPÄÄN JUNAN ALLE MITÄ SITTEN EI SE SUN ELÄMÄÄN VAIKUTA!"

Kylläpä porukat hermostui vähästä ja useimmat viesteistä on täyttä paskapuhetta. En kuullemma pidä wwe:stä ja haluan, että se lopetetaan, mutta siitä selitin tarkemmin neljännessä viestissäni.

Kolmas luku: Anteeksi pyytelyt (sarkastisia :D)
"tiäkkö mitä Martti P, mä oon pahoillani että haukuin sua mut en oo väittäny että mun elämä loppuu, se kyllä jatkuu vielä mutta ei se oo kuitenkaan kiva asia että se WWE loppuu koska mä seuraan sitä."
"tiäkkö mitä Martti P, mä oon pahoillani että haukuin sua mut en oo väittäny että mun elämä loppuu, se kyllä jatkuu vielä mutta ei se oo kuitenkaan kiva asia että se WWE loppuu koska mä seuraan sitä."

Täyttä sarkasmia ja valheita... Lukekaan (esim. Niko Nurmiston ekoja kommentteja) niin tajuatte... btw, tässä Niko Nurmiston eka kommentti:
"JOS WWE LOPPUU NIIN SUBTV ON NIIN MAHDOTTOMAN PERSEESTÄ KUN OLLA JA VOI JA MUN KIINNOSTUSTA EI SAA EDES SIMPSONEILLA(JOITA KATON, MUT LOPETAN JOS WWE:TÄ LAKATAAN NÄYTTTÄMÄSTÄ!)!!!!!
WWE ON MUN KOKO ELÄMÄ! MÄ HAAVEILENKIN SINNE PÄÄSYSTÄ!!!! ARGGGG! MUA VITUTTAAAAAAAAA...... JOS RAW:A JA SMACDOWN:A LAKATAAN NÄYTTÄMÄSTÄ MÄ LÄHETÄN SINNE JOKA PÄIVÄ VALITUSKIRJEITÄ JA PROTESTOIN SUBTV VASTAAAN.
OON KÄNY KATTOON WWE:TÄ LIVENÄ AINA KUN OO PÄÄSSY JA KATON SITÄ SUBTV:TÄ JOKA VITUN VIIKKO!
SUBTV ON TEKEMÄSSÄ ISOO VIRHETTÄ JOS NE WWE:TÄ LAKKAA NÄYTTÄMÄSTÄ!
JOS LAKKAA SUBTV SAA PAINUA HELVETTIIN KOSKA MÄÄ EN SIT SITÄ ENÄÄ IKINÄ KATO!!!!!

Niko Nurmisto (Tampere, 2.12.2006 18:19)"

Teemu Lahti on järkevä ja asiallinen (sellainen minä yritin olla, mutta en onnistunut saamaan muita ku vihamiehiä) hän puhuu asiaa.

Viides (ja viimeinen luku): Niko Nurmisto
Nikon kaikki kommentit (ekaa lukuunottamatta ku se on jo tässä viestissä):
"Lähetin tän linkin subtv:n vesi postiin. >;( WWE:TÄ EI SAA LOPETTAA PISTE. SE ON ELÄMÄNTYYLI!!! LUKEKAA YLEMPÄÄ MUN MIELI PIDE SUBTV:N TEMPAUKSESTA!"
-Niko Nurmisto (Tampere, 11.12.2006 17:32)
"Jos SD ja Raw loppuu.... En tiiä mitä teen. Jää tyhjä aukko mun elämään... Itse asiassa mun elämä loppuu!!! WWE on mun elämä! jos se lopetetaan joku kohta hyppää sillalta junan alle!;=("
-Niko Nurmisto (Tampere, 22.12.2006 18:38)
"KAIKKI SUBTV:N VÄKI JA KAIKKI KETKÄ VASTUSTAA WWE:TÄ HAISTAKAA VITTU! EN JAKSA USKOO ET NÄIN JUST VIIMESEN JAKSON.... SAATANAA VIHAAN KOKO MAAILMAA...
VITTU 5 VUOTTA WWE ON OLLU MUN PARATIISI HELVETTI ELÄMÄ... NYT SE JÄÄ POIS...
WWE ON KKO ELÄMÄ, ELÄMÄNTYYLI,TAPA,HAAVE.... SE ON KAIKKI JA NYT SELATTEET SAATANAN MOLOPÄÄT MENEE SEN LOPETTAAN!!! MÄÄ EN KATO ENÄÄ IKINÄ SUBTV:TÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA SE TULEE VOIMAAN NYT KUN TÄÄ VIKAJAKSO MENI. EN KATO ENÄÄ IKINÄ SUBTV ELLEI WWE TUU TAKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARGGGGGG! SAATANA KUN VITUTTAA KETUTTAA SUUTTUTTAA, TEKI MIEL TAPAA KAIKKI JA TEHÄ ITSARI SAATAANAAAA!!!!!"
-Niko Nurmisto (Tampere, 30.12.2006 04:03)
"JOS NE TULIS VÄHÄN AIKASEMMIN, NIIN IHMISET KATTOIS NIITÄ ENEMMÄN... I NIITÄ YKSINKERTASETI SAATANA EHDI KATOO! NÄKYYKÖ MUUTEN NAUHOTUKSET KATSOJALUVUISSA.... MUN MIELESTÄ TARKKAA KATSOJALUKUJ I VOI EES SAADA JO OON OIKEES!!!!!!"
-Niko Nurmisto (Tampere, 30.12.2006 04:07)
"KATON MONI AUBTV OHJELMIA ESIM. SIMPSONIT,MIEHENI ON PALKKIONMETSÄSTÄJÄ, CRISS ANGEL TAJUNNANRÄJÄYTTÄJÄ FRENDIT... SO EN AIJO KATOOO MITÄÄN HYVÄÄ LEFFAA/SARJAA ELLEI PARAS KAIKISTA WWE TUU TAKAS....."
-Niko Nurmisto (Tampere, 30.12.2006 04:15)
"SUBTV* TAKOITIN..... SE ON PASKA KANAVA NYKYÄÄN..... "OHJELMISTO MUUTTUU JATKUVASTI JA SE EI OLE AINA KATSOJIEN MIELEEN" EKS NIIDEN PITÄS MIELLYTTÄÄ ETTÄ NIITÄ KATOTAAN JA ET NE SAA HYVIÄ MAINOS RAHOJA!!!"
-Niko Nurmisto (Tampere, 30.12.2006 04:17)

No onhan sillä muitakin kommentteja, mutta nuo oli tärkeimmät. Ymmärrättekö ristiriidat viesteissä? "...mut en oo väittäny että mun elämä loppuu, se kyllä jatkuu vielä..."
Niko Mykkälä (Tornio, 4.1.2007 15:27)

Ja ensimmäisissä viesteissäsi lukee mm.
"...WWE on mun elämä! jos se lopetetaan joku kohta hyppää sillalta junan alle!"
"...TEKI MIEL TAPAA KAIKKI JA TEHÄ ITSARI SAATAANAAAA!!!!!"

Että turha tulla valittamaan kun ei mistään mitään tiedetä! Silloin ollaan hiljaa kun ei mistään mitään tiedetä!

huhuh... Öitä
Jussi Kapiainen
Jyväskylä

#242

05.01.2007 13:19

Kun lukee suurimman osan näistä kommenteista ja ajattelee, että tämä pitäisi lähettää Subtv:lle tulostettuna paperille niin menee viimeinenkin toivo WWE:n jatkumisen suhteen.

Ei siis millään pahalla, olenhan itsekin noin kaksitoista vuotta ollut tietoinen WWE:stä. Televisiosta olen katsonut sitä sen koko ajan, kun se on sieltä tullut. Huone on täynnä Triple-H kamaa, mutta vaikka Subtv nyt lopettaa WWE:n ohjelmat, niin ei se paljon hetkauta. Loppujen lopuksi, onhan sitä muuta elämääkin kuin Triple-H.

Ja omasta mielestä tällä hetkellä koko WWE:n painijakaarti ei mitenkään riemukkaalta kuulosta: Ketjujengi-Cena, vatsalihaspojat Mercury ja Nitro, samoalainen peukuttaja.. taso laskenut Attitude-aikakauden jälkeen RANKASTI.

Ei tässä muukaan harmita, luulin ennenkuin tulin tänne, että pitkäaikaiset fanit kirjoittelisivat tänne, mutta juu, meinasi toivo mennä noita "VITTUPERKELEOON KATTONU WWE:TÄ KOLME VIIKKOA JA SE ON MUN ELÄMÄ TAPAN ITTENI VITUN SUB!!!1"-viestejä.

Ajatelkaapa lapset siellä kaikkia niitä, jotka ovat tyyliin seuranneet koko Shawn Michaelssin uran ajan WWE:tä esim. Amerikasta käsin tjsp.

Ja veikkaanpa tosissaan, että puolet ja ylikin puolet näistä VITTUPERKELEKUOLENJOSWWELOPPUU-tyypeistä jotka eivät enää koskaan katso Subtv:tä, katsovat seuraavana päivänä kuitenkin Subtv:tä.

Että ei se elämä siihen pääty, vaikka WWE päättyisikin. Harmi sinällään, loistavaa viihdettähän tuo oli, niin kauan kuin sitä kesti. Mutta niille, jotka murhe on OIKEASTI murtanut, eli toisinsanoen pitkäaikaisille faneille, jaksamisia

Ja älkää nyt kusko hommaa enemmän ja alkako kommentoimaan tätä minun mielipidettä kommenteilla "VITUNHOMOPAKSKAKMUELÄMÄLOPPUUKUITESKI!!".

Mieluummin sata asiallista viestiä, kuin tuhat VITTUSUBTVONPASKA-viestiä. Subtv:än ei ole sitten perseestä kun WWE alkaa vai miten? Vastatkaapa joku teistä?


Että sellaista.
- J.K -
Joni Kallio
Lempäälä

#243

05.01.2007 15:24

Se on todella huono juttu kun wwe lopetettiin oon ite ollu kiinnostunu n.8 vuotta siitä, ja toivoisin et se ei loppuis. Sitä ois pitäny vaan näyttää aikaisemmin niin
ihmiset ois viittiny kattoo sitä ja ruvennu seuraan wwe:tä, koska siihen jää koukkuun.
miika mitsn
espoo

#244

05.01.2007 19:44

SUB TV SUCKS!!!!!!.WWE TAKASIN SUBILLE!
Annika Lehtovuori
harjavalta

#245

05.01.2007 19:46

No ei kai subi sit oo enää syvältä ku sielt tulee wwe:tä,KUNNON OHJELMAA!
sussu jääskeläinen
keitele

#246

05.01.2007 23:16

Ei helvetin helvetti! mä en voi elää ilman WWE:tä! Sen täytyy tulla takasin subille!!! ne ei tajuu miten paljo ne menettää sillä, kun ne ottaa KAKSI hyvää ohjelmaa pois! kieltämättä WWE ei ole hirmu katsottu suomessa, vaikka joku täällä niin väittää. mutta ei sillä ole väliä, se tuntuu meistä faneista ihan yhtä pahalta!! Ei WWE taida suomeenkaan nyt lähiaikoina tulla vai? jos joku tietää että tulee, niin ilmottakaa tänne!!!! sinne sitten koko areena täyteen faneja niin luulis subinkin tajuavan että WWE:TÄ KANNATETAAN JA SE LAITETAAN TAKASIN!!PAINUKOON VITTUUN KOKO SUBTV JOS EI VIIMESTÄÄN SILLON TAJUA!!!!!!!!!!


Niko Kangas
Kittilä

#247

06.01.2007 01:10

Olen kuullut, että wwe tulis takasin kesällä :)
Annika Lehtovuori
harjavalta

#248

06.01.2007 02:20

niinp. koskas tätä adressii oltais lähettämäs jonneki subil ku nyt on jo 5015 kirjottanu???
Annika Lehtovuori
harjavalta

#249

06.01.2007 02:21

eka perjantai ilman SD!:tä ja RAW'ta....haikeeta..huoh..:/ :'(
:(((((((((((((:(:(:(:(:((((((((((((((
Jari Verhilä
Lepikkö

#250

06.01.2007 02:40

Juuri laitoin adressin menemään Subille, tosin ei taida hyötyä siit olla mut kuiteskin...

Kommentoi adressia