Susan Kuronen - lopeta se avautuminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Susan Kuronen - lopeta se avautuminen.

Joona Kellomäki
Kuopio

#1

05.12.2006 20:17

Ihmissuhteet puidaan keskenään, ei mediassa,

allekirjoitan
nea K
Pori

#2

23.12.2006 13:53

Hävettää sun puolesta, ota vastuu teoistas.
allekirjoitan
Jani Korhonen
Jyväskylä

#3

29.12.2006 13:24

Sinänsä Kurosen rahastus ei juuri kaavasta poikkea ("salarakkaiden" tiellä jatketaan), mutta hänessä minua sapettaa eniten valehtelu ja homman täydellinen laskelmoiminen. Suhteen alussahan Susan nimenomaan ilmoitti karttavansa julkisuutta, eikä haastattelujakaan antanut lainkaan. Sitten kun hän oli ensimmäisen julkaisukelpoisen tekstiviestin saanut, niin se pääsi "vahingossa" julkisuuteen. Sitten taas vähän taukoa ja nyt rahahanat täysille. Vituttaa! Ja kyllä, olen kateellinen!
Milla Väisänen
Toijala

#4

26.01.2007 11:21

Susan tekee kirjan Matista

Espoolaisen Susan Kurosen ja pääministeri Matti Vanhasen (kesk) suhde ikuistuu kansien väliin.

Susan Kuronen ja Matti Vanhanen seurustelivat lähes vuoden. He tutustuivat netin keskustelupalstalla. (KARI KUUKKA)Helmikuussa ilmestyvä kirja perustuu Kurosen päiväkirjamerkintöihin lähes vuoden jatkuneen seurustelun ajalta.

Naurettavaa!! Allekirjoitan adressin!
Jukka Pullinen
Riihimäki

#5

28.01.2007 16:12

Voi vittu Susan, sä haiset. Hyi helvetti, että tollasia saastoja saa kulkea vapaana. Etkö sä saatananan palikka ymmärrä pitää päätäs ummessa. Tollasista pitäs antaa etsintäkuulutus muuallakin...
Antti Kasanen
Helsinki

#6

31.01.2007 14:53

Kannattaa katsoa seuraavat videot aiheeseen liittyen:

http://youtube.com/watch?v=UXk5K-6qB8o

http://www.youtube.com/watch?v=si0xIPJ2vro
Tommi Halonen
Kuopio

#7

06.02.2007 17:34

MTV julkaisee uuden suosikkitositeeveesarjan Pääministerille Mykkä
pirjo tervonen
joensuu

#8

06.02.2007 23:37

Toivottavasti mahdollisimman harva ostaa Susan Kurosen kirjoittaman kirjan ja näin ei ruoki jätetyn naisen kostonhalua ja julkisuuden sekä hyväksymisen hankinnan tarvetta.
Kirjan ostavat voivat tietty mahdollistaa Susanin terapiaan menon, josko Susan älyäisi hakeutua terapiaan mahdollisilla kirjarahoillaan.
Kimmo Laitinen
Helsinki

#9

07.02.2007 08:22

On se onni, että tästä Susanista ei tullut valtakunnan tärkeää naista ; mitäpä hän olisikaan tehnyt muutaman vuoden tapahtumien jälkeen, kun nyt muutaman tapaamisen perusteella sai jo tällaisen härdellin aikaan. Tämä on koko valtakunnan etu, että seurustelu loppui jo alkumetreillä !
Terho Ruotsalainen
Lahti

#10

07.02.2007 08:34

Hyvä Susku! Taisit seurustella Jumalan kanssa, kukapa nyt Kanervan naisista välittää?
Antti Lehmus
Helsinki

#11

07.02.2007 10:44

Saan kiittää kai Luojaa niistä päättyneistä alle vuoden kestäneistä suhteistani (2 kpl), joissa jätetty osapuoli (nainen) on myös ymmärtänyt, että:
- suhteemme oli meidän kahden välinen asia
- eron syyt olivat meidän kahden välinen asia
- suhteen aikana käydyt haaveilut tulevaisuudesta jäivät meidän kahden välisiksi, ja niistä ei tullut ainakaan kaveripiirissä puhuttua ristiin toistemme kanssa.
- eron jälkeen tervehdimme jos tapaamme, mutta emme pui eroa kenenkään kolmannen osapuolen välityksellä.
- en ole kuullut naisista muutoin kuin heiltä itseltään; ei siis mediasta, ei ystäviltä, ei vihollisilta.

Toivon Kuroskalle ymmärrystä selvittää oma tunne-elämänsä (tai tunteettomuutensa) jossain muulla foorumilla kuin mediassa.
Raija Saarinen
lahti

#12

07.02.2007 18:59

Mielestäni Susan Kuronen ei todellakaan ollut mikään Pääministerin morsian, sillä käsittääkseni morsian on vasta sellainen joka on kosittu ja kihlattu. En ainakaan tiedä, että Matti Vanhanen olisi tehnyt niin. Hän onneksi huomasi ajoissa ettei täspäinen ole se nainen johon hän oli törmännyt. Onneksi Matti on fiksu ihminen eikä kommentoi Kurosen tekemisiä. Joku viisas on sanonut: "Joka itsensä osaa vaientaa, hän hiljaista viisasta muistuttaa." Voi Susan luuletko tekeväsi ja antavasi hyvää mainosta yrityksellesi, tuskin onnistuu, haitaksi vain on. Luulen, että monikaan mies ei uskalla tämän jölkeen lähestyä naista jota ei voi jättää, esim. 9kk jälkeen. Olitko sinä ennen jättäja vai tuliko nyt kohdalle sellainen jättäjä, että harmittaa kun ei sinusta tullutkaan Pääministerin morsianta tai jopa vaimoa. Paljon oli pelissä ja vain fiksu olisi nyt Matin kainalossa. Siis lopeta ja anna lapsillesi rauha, sillä he varmasti kärsivät äidistä joka on ajautunut aivan pois täyspäisten raiteilta.
Arja Pursiainen
Vantaa

#13

08.02.2007 08:18

Eikö lastensuojelu virasto puutu jo asiaan, Äiti kertoo lehtien palstoilla olen todella masentunut,loppu ja kaikkea mahdollista, sehän julkinen hätä huuto ihmisen huonovointisuudesta, ja aina ei ole yksi ihmis-suhde, vaan taustalla on paljon muutakin. Miksi ja mikä oli hänen aikaisemman eron syyt,jos syy on Kurosessa itsessään kun ei ihmis suhteet kestä,ja oliko Vanhasen masama Kurosen autosta käsiraha alle 3000e, muuten Kuronen joutuu maksamaan lahjaveron, ei ihan halpa nainen ollutkaan.(kun on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla ammentaa)
Timo Puro
Helsinki

#14

08.02.2007 08:31

Nykyisin ei juuri tule hämmästyneeksi yhtään mistään olkoonkin, että tämä "susankuros -temppu" yllätti vastenmielisyydellään. Julkistamistilaisuudessa Kurosesta heijastui varmuutta, joka oli tosiasiassa silkkaa epävarmuutta taktikoinnin ja mahdollisen valehtelun äärellä. Sanalla sanoen inhottava elämänote tässä intiimissä yksityisasiassa. - Mistä näitä itsesärevittäjiä oiken pulppuaa?
Heidi Remes
Vihti

#15

08.02.2007 08:54

Uskon, että tästä maasta ei löydy Susanin toimintaa tukevia ihmisiä. Ainoastaan niitä rahanahneita, jotka kuvittelevat hyötyvän tilanteesta. Susan yksi niistä. Itse en ainakaan tule ostamaan kirjaa. On äärimmäisen lapsellista puida edesmennyttä suhdetta julkisuudessa ja tossa laajuudessa. Häpeä Susan !!!
Matti Hovi
Nummi-Pusula

#16

08.02.2007 08:57

Huh! Onneksi Vanhanen huomasi lopettaa ajoissa!
Inga Kallo
Kallo.(Kittilä)

#17

08.02.2007 10:03

En osta yhtään lehteä, jonka kannessa on Susan Kurosen kuva. En myöskään tule lu
ke
maan/ostamaan kirjaa, joka kertoo Susan Kurosesta.
Mielestäni Kuronen halventaa koko naisukupuolta tempauksillaan.
kari koistinen
espoo

#18

08.02.2007 10:06

Eikö Susanilla ole lapsia. Luulisi, että he kärsivät tästä. Kuinka itsekäs hän voi olla. Eikö kukaan hänen ystävistään voi puuttua asiaan.
SIRPA HIRSIKANGAS
JYVÄSKYLÄ

#19

08.02.2007 10:07

Kahden ihmisen "kauppa," jossa toinen on ilmoittautunut seuranhakijaksi ja toinen hakenut seuraa. Tuntuu naivilta julkisesti retostella päättyneestä suhteesta ja saattaa julkisuuden henkilö näin kiusalliseen tilanteeseen. Mikään ei pysy väkisin; olisit Susan onnellinen niistä hetkistä, jotka olet saanut/voinut Matin kanssa viettää.
Jarmo Karivaara
Helsinki

#20

08.02.2007 11:11

Susan "Matinrakastaja" on tosiaankin Susan "Matinrahastaja". Paras keino hiljentää tää leidi on olla OSTAMATTA sen tulevaa kirjaa ja kaikkia niitä lehtiä joissa on hänen nimensä... niin ja lopettaa siitä kaikki kirjoittelu (Hesarin toimittajaakin hävetti siellä tiedotustilaisuudessa).
ville kaarnakari
espoo

#21

08.02.2007 11:13

- Mitä yhteistä on Susan Kurosella ja taskulaskimella?

- Kumpikin jakaa ja kertoo!
heli kattelus
heinola

#22

08.02.2007 11:55

Susan-parka taitaa olla aivan sekaisin....Joissain haastatteluissa hän kertoo,että hänen ja Matin suhde alkoi Ikeassa ja toisissa taas,että suhde alkoi netissä.
Jos Susan ei edes tiedä millon ja miten suhde alkoi,niin miten hän voi kirjoittaa siitä kirjan.
Varsinkaan kun hän EI ollut pääministerin morsian,he eivät oleet kihloissa joten morsian nimitystä ei voi käyttää.
Kyllä lapset on varmaan tosi ylpeitä äidistään,joka tekee itsestään naurunalaisen koko Suomen silmissä.
Ei niin rahan ahne pitäisi olla,ettei ajattele mitä lapsille seuraa tälläisestä kohusta...
Äiti tunnustaa julkisesti masentuneensa,syövänsä lääkkeitä sen takia että muutaman kuukauden seurustelusuhde kariutui..
Huh huh,säälittävää.
Pekka Rajala
Järvenpää

#23

08.02.2007 14:19

Suusanille.! Vähän säälittävä surkimus. Mutta jos tää on joku Kepun vaalitemppu niin hyvin tuntuu purevan. Kyllä joku saa ääniä ihan urakalla tämmösen härdellin ansiosta.??? Jos ei niin sitten tosi surkee esitys. Jos naisihminen jakaa peetä niin ei kai se niin maailmaa mullistava asia ole että siitä tarvii koko maailmalle huutaa.? Semmoset jutut on joko "tunnevammasen" puuhia tai kuuluu sitten tonne teinien rehvastelu puolelle.Rupee käyttäytymään kun aikuinen ihminen.!
Pipsa Lepikko
Kerava

#24

08.02.2007 14:33

Hei Susan.
Tiedätkö, että ketään ei voi pakottaa rakastamaan. Keinosi saada huomiota ovat surullisia. Voi kun olisit vaikka hankkinut jonkun kivan uuden harrastuksen suhteen kariuduttua vai tuliko Matista pakkomielle ja se harrastus josta et osaa päästää irti? Ryhdistäydy hyvä ihminen. Jos jatkat samalla tiellä niin tällä tiellä ei voi olla kovin onnellista loppua.
Raija Toivonen
Kiuruvesi

#25

08.02.2007 14:40

Hei Susan minusta on varsin kummaa, että et kirjoittanut kirjaa aikaisemmasta miehestäsi ja yhteiselostanne, vai eitkö silloin ollut rakastunut? Ihmettelen.
Kirjat ei varmaan loppuisi jos jokainen alkaisi tilittää rakkaustarinoitaan julkisesti. Mieti vähän mitä teet, että lapset eivät kärsisi.