Susan Kuronen - lopeta se avautuminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Susan Kuronen - lopeta se avautuminen.

Kalevi Repetti
Varkaus

#101

17.02.2007 13:06

"Vuosisadan morsian", kuten hän on itse itsestään jukisesti sanonut, esitteli kirjansa kansia suuren suomalaisen C.G.Mannerheimin suuren muotokuvan edessä.
Olin huomaavinani Marskin katseessa suoranaista halveksuntaa vuosisadan morsianta kohtaan. En ainakaan myönnä nähneeni väärin.
pauli k
espoo

#102

17.02.2007 23:17

Tämä on lainaus suoraan jukisuudesta Iltalehden etusivulta. Haastetaankohan tästäkin oikeuteen kunnian loukkauksesta?

Susanin uusin paljastus:
Matti halusi vain seksiä
3.12.2006 21:48
Susan Kuronen kertoo lisää yksityiskohtia kohusuhteesta.

Susan Kuronen kertoi eilen Hesarissa, että pääministeri halusi vain seksiä. (PASI LIESIMAA)

Vievätkö Susanin paljastukset Vanhaselta uskottavuuden?
Susan Kuroselle on jäänyt seurustelusta Matti Vanhasen kanssa mielikuva, että pääministeri oli heidän seurustelussaan kiinnostunut vain seksistä.
- Minulle jäi ainakin sellainen tunne, Kuronen sanoo tuoreessa haastattelussa.
Kurosen uudet kannanotot tulivat julki sunnuntain Helsingin Sanomissa. Kurosen haastattelu on osa suurta Politiikka vaihtoi viihteelle -juttukokonaisuutta.
Helsingin Sanomissa Kuronen korostaa, että hänen mielestään pääministerinkin on mahdollista seurustella ja elää täysin normaalia elämää. Siihen kuuluu Kurosen mukaan myös se, että yksityiselämästä puhutaan avoimemmin.
- Jos ihmisellä on julkinen työ ja missio julkisuudessa, pitäisi raottaa myös ovea omaan elämään, ellei kerran ole tarvetta salailuun. Ei sitä ovea tarvitse kokonaan avata, Kuronen sanoo Hesarissa.
Kurosen ja Matti Vanhasen suhde päättyi tylysti marraskuussa pääministerin lähettämään tekstiviestiin: Tämä on nyt tässä!


heli kattelus
heinola

#103

18.02.2007 08:18

No huhhuh, Kurosella on kieltämättä omituiset mielipiteet seurustelusta.
Että oikeen avoimesti pitäis puhua yksityiselämästä..
Eikös yksityiselämä ole nimenomaan sitä YKSITYISYYTTÄ,ei koko kansan juttuja.
Voi herranen aika,Susan pliiiiiis,ole hiljaa.
Sinä olet rahan ahneuksissasi unohtanut oman yksityisyytesi,sen lisäksi unohduksiin ovat jääneet myös lapsesi,he eivät varmaankaan halua äidiltään tämän kaltaista julkisuutta???
Lapset ovat tärkeämpiä kuin raha,ainakin minulle.
Ehkä olet katkera,jätetty nainen vailla itsetuntoa.
Minä ainakin rakastan itseäni niin paljon etten viitsi kertoa julkisuudessa likaisia asioita eräästä laulajasta jonka kanssa nuorena hengailin.
Siitä todellakin saisi kunnon seksikirjnan,mutta minulla ei ole tarvetta siihen.
Meidän välillä tapahtuneet asiat kuuluvat vain meille,ei koko Suomelle.
Satu Sinisalo
Rauma

#104

19.02.2007 14:57

Säälittävää julkisuudenkipeyttä. Vaikka Kurosella on ollut lapsuudesta lähtien haaveena kirjan kirjoittaminen, niin olisi toivonut hänen ammentavan kirjan aiheen jostakin muusta kuin suhteestaan pääministerin kanssa. Luulisi aikuisella ihmisellä olevan vähän parempi arvostelukyky!
Harri Laakso
Espoo

#105

19.02.2007 20:49

Olisi kiva ja erittäin mielenkiintoinen asia tavata Kurosen exä/exät ja tiedustella mikä meni suhteessa pieleen jo ennen Vanhasta????
Kestääkö ne päivänvalon??
Myyräntyö on tekeillä ja haastatteluja on tulossa?
Anna-Liisa Fazer
Helsinki

#106

20.02.2007 10:49

Susan Kuronen, tee Suomen kansalle palvelus ja poistu julkisuudesta,
kuten olet jo monesti luvannutkin. Ajattelisit edes lapsiasi.
Ja miten kehtaat käyttää itsestäsi nimitystä morsian?

Matti Vanhanen voi panna kätensä kyynärpäitä myöten ristiin, kun pääsi eroon tällaisesta naisesta.
Mäkinen Hannele
Tornio

#107

20.02.2007 11:26

Hohhoijaa. Taijan pyöräyttää uuniperunat ja panna saunan lämpiämään. Ukko-kulta tullee illaksi kottiin. Hyvin taitaa kuros-lööpit saunanuunin lämmittää. Ja ennen sitä joen törmälle laskemaan laskiaista.
vesa kytökangas
helsinki

#108

20.02.2007 12:36

heh, uuniperunoitapa hyvinkin..
suosittelen vielä käymään youtubessa katsomassa, että mitä se susan oikein sanoikaan..täältä löytyy..

http://youtube.com/watch?v=UXk5K-6qB8o

http://www.youtube.com/watch?v=si0xIPJ2vro
Elina Mustonen Mustonen
Pori

#109

20.02.2007 14:48

Mielestäni Susan loukkaa lasten oikeuksia kirjallaan ja lausunnoillaan. Pääministerin lapsilla on oikeus olla tietämättä isänsä seksielämästä ja samoin Susan Kurosen lapsilla. Voisi myös ottaa huomioon muut läheiset ja sukulaiset. Uskoakseni edes aikuisten lasten vanhemmatkaan (Vanhasen, Kurosen)eivät ole kovinkaan kiinnostuneita lastensa sukupuolielämästä. Susanin on täytynyt tietää mihin ryhtyy ja hän vaikuttaa kovin määrätietoiselta ja rahastaakin selkeästi.
Olihan se tietysti suuri loukkaus kun ei päässyt linnaan juhlimaan. Kurosen käyttämä morsian sana voitaisiin vaihtaa ihan joksikin muuksi. Seuralaispalveluihin voivat tämän Susanin kaltaiset ihmiset kyllä ilmoittautua. Sieltä voi löytää vaikka uuden uhrin, jonka elämää pääsee tuhoamaan.
Arto Virtanen
Klaukkala

#110

20.02.2007 15:04

Mielestäni Susan Kuronen ei rahasta eikä ole mitenkään hätkähdyttävän laskelmoivakaan ihminen. Hän on yksinkertaisesti ihminen, jolla on ollut liian suuret odotukset ja joka on näköjään täysin odottamatta pudonnut liian korkealta. Se, mitä hän on tehnyt julkisuudessa ja julkisuuden kanssa pelehtiessään, on tietysti vastenmielistä ja anteeksiantamatontakin, mutta eikö tälle palstalle kommentoineiden psykologinen taju riitä sen käsittämiseksi, että kysymyksessä on pahasti tolaltaan oleva ihminen, jonka todellisuudentaju ja harkintakyky ovat pettäneet täysin. Kun tuossa Elina Mustonen viimeksi sanoi, että "Kuronen voisi edes ottaa huomioon lähimmäisensä", niin siihen voi vain sanoa, että ihminen, joka on jäänyt täysin pakkomielteisesti oman tarinansa sisälle, ei kykene ottamaan muita huomioon, kun suhteellisuudentaju puuttuu muutenkin. Mielestäni Susan Kurosta voisi pikemminkin hiukan sääliä kuin taivastella tekopyhästi hänen touhujaan ja osoittaa vahingoniloa, kun kaikki romahtaa niin täysin kuin nyt on käynyt.
L. S.
V.

#111

20.02.2007 15:27

Vanhanen voisi hieman jäljitellä edesmennyttä kaupunginjohtajaa Erik von Frenckelliä. Hänellähän oli suhde sen ajan kohujulkkiksen Tabe Slioorin kera. Tabe kertoi suhteen olleen hänelle "elämäni suurin munaus", johon Frenckell totesi suhteen olleen "munieni suurin elämys"! Ei muuta kun ilo irti elämästä niin on Matillakin keinustuolissa jotain neureskeltavaa lämpöisen maidon ja pullan kera.
Arto Virtanen
Klaukkala

#112

20.02.2007 15:34

Pyytäisin miettimään, mikä on lehdistön ja kustantajan osuus Kuros-jupakassa. Tämän päivän Ilta-Sanomissa kolumnisti tekopyhästi ilmoittaa, että tässä kohtaa menee Ilta-Sanomien raja (sanomisien suhteen). Tähän saakka siis Kuronen on kelvannut Ilta-Sanomille, mutta hänen muualla julkaisema kirja ylittää Ilta-Sanomien juorujournalismille asettamat sopivaisuusnormit. Minussa herää myös kysymys, miten Kuronen löysi Etukeno-kustantamon? Vai löysikö Etukeno Kurosen ja kysyi, eikö tämä haluaisi kirjoittaa kokemuksistaan kirjaa? Haluan siis kysyä, eikö media ole vastuussa mistään, ja mikä median osuus tässä kupla-journalismissa on, kun nyt kaikki kaatuu Kurosen niskaan ja hänestä on yhtäkkiä tullut vihatuin suomalainen ellei peräti Kansakunnan vihollinen No 1. Kuronen on tehnyt kasapäin typeryyksiä, mutta mitä sitten. Media on pitänyt huolen siitä, että jokainen hänen typerä reaktionsa on tullut välittömästi kirjatuksi ja tuoduksi yleisön silmien eteen, nuhteettomien suomalaisten tekopyhän taivastelun kohteeksi. Tämä kaikki haisee niin että ällöttää.

Yhdeksän kuukautta kestänyt seurustelusuhde ei ole "pikasuhde" saati "yhden yön juttu". Sen aikana nainen, varsinkin jolla syystä tai toisesta on kova halu ja toive sitoutua, ehtii hyvinkin pitää suhdetta vakaana ja kestävänä. Minun käsitykseni mukaan Susan Kuronen on vain yksi niistä hyvin monista säälittävistä ihmisistä, jotka sydänsurussaan kadottavat todellisuudentajunsa. Vaikka en itse hyväksy Kurosen tapaa levitellä omia juttujaan mediassa, vielä vähemmän hyväksyn sitä, miten yksiäänisesti hänet on nyt tässä maassa tuomittu.
Maria Orava
Oulu

#113

20.02.2007 15:45

Säälin lapsiasi,peräänkuulutan antiikin sananlaskua vaikeneminen on kultaa ja kaipaan moraalia. Allekirjoitan varmasti.
Mies Kone
Tampere

#114

20.02.2007 17:59

Sääli, että äänet menee Matille
Taavi Toriparkki
Joensuu

#115

20.02.2007 18:07

Sitten FE Sillanpään ei ole kirjallisuuden Nobelia maahamme tullut. Mutta nyt, vuonna 2007 vuosikymmenten jälkeen viimein tulee. Onneksi olkoon rouva Kuronen!!! Äläkä myy niitä käännösoikeuksia liian halvalla. Älä pahastu Susanna, lienen vain kateellinen sinulle. Ja surkea parturikin!
Viti Pää
pk-seutu

#116

20.02.2007 19:51

Onkohan Susannalla edes Teosto maksut maksettu Matille tosta kansikuvasta?Minä vaatisin mattina törkysuuret korvaukset kuvan käyttämisestä.Tarviihan muissakin julkaistuista kuvista olla julkaisuoikeus siihen.
elikkä.
(Vakuutan, että olen lähettämäni kuvan tekijänoikeuksien haltija (olen itse ottanut valokuvan tai kuvan ottanut henkilö on luovuttanut kuvan tekijänoikeudet/käyttöoikeudet minulle))
niin,kuin yleensä kun julkaistaan kuva.
Pekka Töpöhäntä
Helsinki

#117

20.02.2007 21:59

Olen varmaan yksi niistä "painostajista", jotka kehottivat tekstiviestillä Susania vaikenemaan. "Lopeta jo". En kuulu keskustan sisäpiiriin, enkä edes kannata keskustaa. Tuli vaan mitta täyteen katsoa tuollaista pelleilyä. Olisitpa Susan saanut leikkiä lapsena tarpeeksi prinsessaleikkejä, niin ei tarvitsisi julkisuudessa keski-ikäisenä oireilla. Suhteellisuuden taju olisi hyvä olla olemassa. Tuskin kukaan tekemisistäsi on oikeasti kiinnostunut, mutta kyllä tuo temppuilu hämmästyttää suomalaisia. Katoa pian julkisuudesta ja pysy poissa.
Markku Leppälä
Hämeenlinna

#118

20.02.2007 23:05

Susan ei päässyt vihille Matin kanssa, mutta joutui naimisiin median kanssa.
Jukka Relander
Helsinki

#119

21.02.2007 02:08

"Susan ei päässyt vihille Matin kanssa, mutta joutui naimisiin median kanssa."

Tiedä sitten kumpi tuossa on joutunut ja kumpi jouduttanut. Taisi tuo parisuhde median kanssa jo alkuun muodostua samaksi kuin erään Matin ja Mervin suhde. On onnia ja on offia, silti luopua ei voi vaikka suhde riipivä on ja kumpikin haluaa mukamas lopulliseen eroon, mutta silti ei vaan voi, ei niin millään.

Sinälläänhän tuossa tarinassa ei mitään ihmeellistä ole. Miesten hetkellisen huomion herättämiseen ei erityisen ihmeellinen naisen tarvitse olla ja kovinkaan kummoinen ei vallan määrän tarvitse olla, kun se naiset sokaisee ja mies muuttuu seksisymboliksi. Jutullehan voisi muutoin nauraa ja lisätä löylyä minkä jaksaa, mutta luultavasti syyttömät kärsivät tästä eniten. Vanhanen on käynyt pitkän koulun julkisuuteen ja valinnut oman tyylinsä ja pysyy loogisesti valitsemallaan linjalla. Kuronen taas käytännössä täysin valmistautumattomana noussut suuresta tuntemattomuudesta lööppien aiheeksi ja ehkäpä siksi toiminta on vailla mitään johdonmukaisuutta.

Itseäni tuo lähinnä huvittaa, siinä missä muidenkin substanssia vailla olevien julkisuushimoisten toilailut, koska en ole ja luultavasti en tule koskaan olemaan missään tekemisissä kyseisen henkilön kanssa. Mutta voin vain kuvitella mitä pyörii mahdollisten exien, sukulaisten, työkavereiden, työnantajien jne. päässä. Missä vaiheessa Susan on kalunnut loppuun aiheet Matin inhosta sipuliin, seksin määrät, laadut jne. ja koska hänessä itsessään ei erityisesti mitään mielenkiintoista niin olisikohan kohta vuorossa sukulaisten esittelyt, kertomukset aikaisemmista miehistä jne. jne.

Toivottavasti Susan tajuaa nyt sentään lopettaa ylilyönnit. Jos Matti ei ole tehnyt rikosilmoitusta kunnianloukkauksesta, yksityiselämän loukkaamiseen liittyvistä ym. niin olisikohan Susaninkin muistaa se vanha sanonta. Joka leikkiin lähtee, se leikin kestäköön. Virkavallalla voi olla parempaakin tekemistä vaikka raharyöstöjen selvittämisessä kuin verta nenästä kerjänneiden nenän pyyhkiminen. Tuskinpa monikaan muistaa enää 10 vuoden päästä kuka oli Kuronen, jos nyt hiljenee. Siitä se häirinnän määräkin vähenee ja pian loppuu ja tilalle tulee jonkun kenkäkauppiaan piilokulta tai muu merkittävä henkilö jonka tekemisiä me paremman tekemisen puutteessa olevat ihmiset voimme pohtia ja puntaroida.

Älä Susan kuitenkaan vedä tähän enää ketään sellaisia, jotka siihen eivät halua. Matti on ammattilainen ja kestänee, siihen valmistautumattomat tuskin ja huono komedia voi muuttua tragediaksi.
Arto Virtanen
Klaukkala

#120

21.02.2007 10:29

Oli sympaattista, että edes yksi (Relanderin) suhteellisuudentajuinen kommentti putkahti tähän pahansuopien ja vahingoniloisten ilkkujien keskelle. Olennaista on, että Susan Kurosen tapaus on murheellinen juttu, myös hänen itsensä kannalta. En kuitenkaan usko, että Kuronen itse tajuaa menneensä liian pitkälle tai syyllistyneensä ylilyönteihin, ellei media, joka on hänet houkutellut mukaan päätähuimaaviin ympyröihin, kanna omaa vastuutaan ja rupea asettamaan hänelle rajoja -- ja hiukan eri tavalla kuin iltalehdet, jotka tiettyyn rajaan asti porskuttavat nimenomaan tällaisten julkkishäiriköiden kustannuksella ja sitten sopivan hetken tullen ilmoittavat tekopyhästi, että nyt Kuronen (sic!) on mennyt liian pitkälle.
Nimimerkki Viti Päältä tekee mieli kysyä, mitä hän itse tietää Teosto-maksuista, kun on valmis sellaisista esittämään laskua Kuroselle. En ole aikaisemmin kuullutkaan, että kirjailijat suorittaisivat tällaisia maksuja. Mutta tämä tällainen hutkiminen on ollut leimallista tällä palstalla esitetyille kommenteille.
Vaikka Kuronen onkin "kaivanut verta nenästään", niin kuin Relander totesi, uskon (hänen kirjaansa lukemattomanakin), ettei hän ole nimitellyt ja mennyt henkilökohtaisuuksiin läheskään samassa määrin kuin ylläolevat haistattelijat, syyllistäjät ja huorittelijat. Jos Kuronen on ylittänyt sopivaisuuden rajoja, ovat sitä tehneet toki monet muutkin. Ja minusta ei olisi lainkaan pahitteeksi, jos poliisi tutkisi samojen normien mukaisesti sekä Kurosen omat kirjoittelut että häntä vastaan suunnatut härskiydet.
Kaiken kaikkiaan olisi parasta, kun koko juttu unohdettaisiin. Monimutkaisempi sotku tämä joka tapauksessa on kuin mitä valmiista asenteistaan ja teilaamisenhalustaan nautiskelevat pekkatöpöhännät ja muut nimimerkkikummajaiset tällä palstalla ovat halunneet osoittaa. Minusta tämä palsta on kertonut peittelemättömän ikäviä asioita kansanluonteestamme, sorry vaan.
Erkki Wessman
Tampere

#121

21.02.2007 10:59

Minua loukkaa se, että Susan Kurosen ajattelemattomuudesta hyötyvä media nimittää häntä kirjailijaksi. Kirjailija? Voiko ihminen olla kirjailija, jos hänen nimissään olevan ainoan tekeleen on kirjoittanut toinen ihminen, konsulentti? Suomen Kirjailijaliiton jäsenyyden ehto on vähintään kaksi hyväksyttävästi kustannettua teosta. Omakustanteita ei hyväksytä mukaan, kun jäsenyyskelpoisuutta arvioidaan. Tämän kriteerin mukaan kaikenkarvaiset yhden teoksen tekijät eivät täytä kirjailijan käsitettä.
riittta ruokanen
helsinki

#122

21.02.2007 14:56

Adressi on hyvä, mutta ilmeisesti tehoton.
"Kirja" kuulemma kirjoitettiin kolmessa viikossa. Melkein kolmessa kuukaudessa ei olla saatu rva Kurosta hiljaiseksi.
Herää kysymys: Kuka on takapiruna ?
Merja Turunen
Nurmes

#123

21.02.2007 16:13

Rakastaako se Susanna lainkaan Mattia, kun tällaiseen ryhtyy? "Morsian" vielä. Aika hirveä rakkausromaani.
Taitaa olla puhdasta rahastusta. Oliskkohan koko kirjaa muuten tehtykään?
Liisa Lipponen
Liperi

#124

21.02.2007 18:34

Voi kun toivoisin että tämän Kurosen ex.miehet astuisivat nyt esille, miten heidät jätettiin vai jättivätkö he tämän naisen. Miksi näistä entisistä sulhasista ei Kuronen kerro mitään, kertokaa nyt itse. Varmaan saisitte kunnon tilin kun paljastatte Kurosen lemmenleikit nyt iltapäivälehdissä, ja miten te pääsitte eroon tästä naisesta, kun ei koko suomen kansa hänestä tunnu pääsevän eroon. Kunnon palkkio sille joka saa tämän naisen painumaan sinne mistä itikka pissii.
Jossu Mustonen
Rovaniemi

#125

21.02.2007 20:00

Susanna haluaa vain tahallaan alentaa Matin ja jättää kirjassaan ja samoin mediassa kaikki omat virheensä,tekemisensä ja sanomisensa pois, ihan kuin Matti olisi vastuussa kaikesta. Susanna on kuin 10 vuotias pikku lapsi joka kertoo parhaan kaverinsa salaisuudet koti kylälleen. Susanna Haloo! Sä olet keski ikäinen nainen ja luulis että sulla ois sen verran kunnioitusta Mattia kohtaan että olisit pitänyt teidän asianne vain teidän asioinanne etkä olisi levitellyt niitä koko suomen kuultavaksi. Yksityisasiat ja varsinkin parisuhde asiat ovat henkilökohtaisia ja pysyköön myös sellaisina! HÄPEÄ SUSANNA JA KASVA AIKUISEKSI MYÖS HENKISELTÄ TASOLTASI!