Pirkkalan ja Lempäälän välinen virkistysmetsä ja ekologinen käytävä tulee säilyttää sellaisena myös tulevaisuudessa.

Pirkkalan ja Lempäälän välinen virkistysmetsä ja ekologinen käytävä tulee säilyttää sellaisena myös tulevaisuudessa. / Tiedotteet / Loppukiri adressillemme / Kommentit


Vieras

#1

17.02.2022 09:48

Yhtenäinen todellinen luontoalue, jota ei saa halkoa/siivuttaa. Tämä alue oli yksi isoista päätöksistä aikanaan muuttaa Pirkkalaan luonnon keskelle.
Ulkoilija

#2

17.02.2022 10:01

Pirkkala himoitsee ratikkaa sillä perusteella, että päästään henkilöautoista eroon. 

 

Jo lähiulkoilumahdollisuudet tuhotaan, ihmiset tarvitsevat autoja päästäkseen kauemmaksi ulkoilemaan (esim. Kintulanoa, Ritajärvi).

Vastaavasti kunta vähentää asuntoihin kaavailtuja parkkipaikkoja autoilun vähentyessä, mutta kannattaa ohitusteitä autoilun lisääntymisen takia.

 

Kunnan viranomaisten pitäisi olla  kuntalaisten palveuksessa  - ei toisinpäin.


Vieras

#3

17.02.2022 13:39

Puskiaisten tieoikaisu Pirkkalan päässä kulkee kallioleikkauksineen arseenialueen lävitse, joka on arseenipitoisuuksiltaan korkein alue Suomessa. Louhittaessa kallioita kulkeutuu arseeni tuulen ja hulevesin myötä ympäristöön ja vesistöön aiheuttaen vakavia riskejä niin ihmisille kuin koko luonnolle. Emme kannata Puskiaisten tietä. Nykyisen tien VT 3 (ohitustie Pirkkalassa) parannus lisäkaistoineen ja meluesteineen on riittävä säilyttäen luonnon monimuotoisuuden Pirkkalan -Lempäälän alueella. T. Seppo Vuoristo Pirkkalan Järvenpään Omakotiyhdistys ry
Samoilija

#4 "Ei"Pirkkalan-Lempäälän väliseslle moottoritirlle

17.02.2022 14:52

Miksi ja mihin tämä tie tarvitaan. Ensinnäkin raideliikennettä on tarkoitus kehittää, jolloin liikenne  välillä Sääksjärvi-Tampere vähenee.

Toiseksi alue on aivan ainutlaatuinen retkeilyalue metsäjärvineen, kallioineen js runsaine puustolajineen

 Mitä me jätämme tuleville sukupolville tuhoamalla tällaisia alueita..


Vieras

#5

17.02.2022 20:42

Esimerkiksi porrastamalla yritysten työaikoja saataisiin huomattava helpotus ruuhkiin, miksi kaikilla työpaikoilla on 6.30..7. 00-15.30..16.00 työaika ? Ei tarvita uutta tietä kun muutetaan esim työaikoja " viideltä saunaan ja kuudelta putkaan" kansantaiteilijan sanoin ilmaistuna. Myös jokaisen tienkäyttäjän pitäisi miettiä onko parempi vähän aikatauluttaa kiireitänsä, vai onko ruuhkassa mukavempi jonottaa ja ottaa pulttia...?

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…