Hikipedia pois netistä!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Hikipedia pois netistä!.

pekka pökkilä
kauhava

#101 lol oottepa teki tosi huumorin tajusii...!


Hei te 50-70v. mummot ja papat!

Mäki tein tän käyttäjän että voisin sanoo pari sanaa... kuule oottekos kuulleet semmoista sanaa kuin ''huumorintaju/hauskan pito''? Noh minäpäs selitän teille:
Huumori on ollut osa meitä ihmisiä jo tosi pitkän aikaa (ei vaan tunnu koskevan teitä.) Huumori alkoi heti alku-posahduksesta. Silloin syntyi kasa atomeja, atomit alkoivat yhdistyä : ¤---->¤<-----¤--->¤ , kas näin. miljoonien, miljoonien vuosien tuotoksena kehittyi sammakko-eläimet, kalat, linnut, apinat ja muut ökkömönkiäiset. Sitten syntyi, ME, ihmiset ihmisten olisi ollut tylsää ilman vitsejä ja sun muuta hauskaa... nyt harpataankin sitten taas 3008 vuotta enteenpäin: Siellä pari vanhaa tyyppii kirjottaa miten perseestä hiki pedia on!
Ja ainii saa muuten olla aika daiju et ''eksyy'' hikipediaan wikipedian siaan.
TÄSSÄ OHJEET MITEN KIRJOITETAAN WIKIPEDIA: W-KIRJAIN+I-KIRJAIN+K-KIRJAIN+I-KIRJAIN+P-KIRJAIN+E-KIRJAIN+D-KIRJAIN+I-KIRJAIN+A-KIRJAIN. Onko nyt niin vitun vaikeet kirjottaa uusiks jos menee pieleen???Nonii siirtykäämme huumoriin: te vanhukset saisitte opetella ees sietämään nuorten huvittelu sivui! HIKIPEDIA TAKAS SANON MÄ!!!!!!!!! se ei ollu vitsi! lopettakaa pliis toi paskan puhuminen, kiitos! lämpimin terveisin Pekka!
Muumimörön Lipuminen
joku

#102 Urpot


Kuten täällä jo moneen otteeseen on todettu, täytyy olla aika helvetin vähä-älyinen ääliö, mikäli ei erota Wikipediaa Hikipediasta. Keskittyisitte tekin Taka-Pajulalaiset huumorintajuttomat sosiaalitantat johonkin järkevämpään. Ja hui kamala, tuliko pikku Liisalle 2v. oikein elinikäinen kissakammo, kun sekoitti Hikipedian ja Wikipedian? Herää kysymys, miksi sellaiset huumorin ja totuuden eroa ymmärtämättömät pikkupenskat täytyy edes päästää käyttämään nettiä? Tässä tapauksessa vika ei ole missään muualla, kuin kyseisen lapsen vanhempien korvien välissä.

Näin on. Hikipedia takaisin, ja jos joku on niin tyhmä ettei ymmärrä sivuston sisältämää huumoria, niin VOI KYYNEL. Taidan muuten perustaa addressin "Idiootit kukkahattutäti-sosiaalivirkailijat pois netistä ja koko maapallolta". Hahhahhahhahhahhahhahhahhahha!!!
sä mä
se

jos se sinua niin paljon häiritsee niin älä sitten mene sinne hikipediaan
ilkka oksanen
helsinki

#105 Ei , Ei , Ei


No oli ihan kauniisti tehty adressin tekijältä kun antaa ilmaista mainosta hikipedialle. Ja kuten sanottu jo moneen kertaan, adressi on täysin turha(minkä sen allekirjoittaneetkin ovat huomanneet)jo ihan sinällään ja kuten myös jo sanottu, suomen valtio ei ulkomaiselle palvelimelle voi tehdä mitään ja hikipedian palvelin kun on atlantin toisella puolella.
ella moske
vantaa

Onneksi mm. Minna Cant ja Agricola ovat allekirjoittaneet tämän vetoomuksen! Enään muutamia nimiä niin saamme sen törkeän "hapatuksen" pois saastuttamasta tätä loistavaa pornon ja pomminteko-ohjeiden pyhättöä world wide webbiä! ^^
Teemu Konkola
Helsinki

Hahah harvoin näkee vastaavaa paskaa kuin tämä adressi.
keni taalio
kuopio

#109 opetelkaa lukemaan ja kirjoittamaan


Asioiden kääntäminen täysin päälaelleen vaatii aiheen tuntemista. Onko sitä hikipediaa pakko lukea, jos se aiheuttaa pahennusta ja suuttumista. No Ei ole tämä on ainakin vielä toistaiseksi vapaa maa. Katsokaa peiliin
Kris Salminen
Tampere

Jos ei haluu kattoo sivua ni ei mene sinne. Siellä lukee että sivun jutut eivät ole totta.
Falken Falcon
Helsinki

Ei jumalauta ei teijjän tarvii käydä siellä kukaan ei pakota! ttu näitä pellejä....
pena ollinen
helsinki

#112 khyl!


must se hikipedia on hyvä! pitäähän pentujeki nähä muoilmoo!!!
pena ollinen
helsinki

#113 l.o.l


kuka idiootti muka poistais hikipedian??!! ei sitä poisteta vaikka työntäisit netin perseeseen!!!:)
Pia Kurki
Imatra

#114 Joono.


Tää on ihan sama kuin yrittäisitte saada Googlen pois netistä. Ei tule onnistumaan parilla nimellä. Hikipedia on minusta erittäin hyvä sivusto, sieltä saan aina hyvät naurut. :D Mahtaa olla kalkkiksia ne jotka ei tajua että Hikipedia on huumorisivusto. (tai mikälie)
jarmo kaasupullo
myyränkolo

#115 tampiot


Kuinka te tampiot luulette että tällä ******** artikkelilla on jotain ***** vaikutusta hienoon hikipediaan?
jarmo kaasupullo
myyränkolo

#116 NAuR3774v44


Ajatelkaa nyt vähän miten ******* te meinaatte kaataa suuren hikin?
jonksu2 homo
kauava

#117 hikipedia


hikipedia on paras paikka mutta se on poistettu :(
Dio Brando
Za Warudo!

#118 Hyvä Sankarittarena esiintyvä hyypiö:


Johtuen tämänhetkisistä elämällisistä rajoituksistani, en pysty tulemaan luoksesi vierailulle henkilökohtaisesti. Sen sijaan päätin lähettää hyvän ystäväni Vanilja Jäätelön sekä hänen ystävänsä Kerman väijymään kotiasi, kodittomien alkoholien hoitokotia. Toivon näkeväni sinut, tai ainakin pääsi, hyvinkin pian.

Ystävällisin terveisin: Dio Brando (muda muda muda muda - Wryyyyyyyyyy - The World jne. jne.)

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Anna Telaranta
Pirkkala

Kuules nyt! Hikipediasta saa melkein välttämättäkin päivän naurut! Ei kukaan ole niin uuno, että erehtyy Wiki- ja Hikipedian välillä! Ei kukaan!
rane lollero
reuna

#122 SÄÄLITTÄVÄÄ


Miten joku voi olla niin säälittävä että alkaa valittamaan jostain hikipediasta??? Lyön vetoa että ei ole hävittömin/lapsellisin sivu jonka netistä löytää!! Jos kerta noin paljon haittaa niin älkää käykö sillä sivulla hyvät ihmiset... Jos tällä tavoin ruvetaan sivuja karsimaan niin alkaa netti olemaan aika tyhjänä!!!!
Joonas Hynninen
Mikkeli

#124 Sananvapaus


Jos joku vitsi nyt sattuu jotakuta loukkaamaan, olisi kohtuutonta poistaa koko sivusto internetistä. Emmehän elä missään totalitaristisessa yhteiskunnassa vaan maassa jossa ainakin vielä toistaiseksi on sananvapaus. En näe mitään syytä poistaa Hikipediaa... Se ei vielä riitä syyksi, että Hikipedia parodisoi Wikipediaa. Eihän Wikipediakaan ole aina mikään absoluuttinen totuudentorvi.
Timo Vaittinen
Polvijärvi

Eiks aprillipäivä menny jo? On tainnut tämän addressin tekijä tajuta sivuston idean väärin. Aika kaukaa haettua, ja kuten jo sanottiin, jos sivusto poistettaisiin niin se luultavasti tulisi uudestaan nettiin.

Kommentoi adressia