Hikipedia pois netistä!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Hikipedia pois netistä!.

Jimmie Rocker
Pori

#126 no lol

30.11.2007 20:14

No joo allekirjotin tän vahingos mut hikipedias ei oo mitään pahaa ja jos et oo huomannu ni ei sitä oo poistettu.Hikipedia on vaan huumorii varten tehty sivu mut jos joku ei huumorii ymmärrä ni se ei oo kenenkään muun vika
kakka pökäle
helsinki

#128 kyllä

03.12.2007 21:29

joo hyvät ihmiset ottakaa silmä käteen, jos menette sekaisin hiki- ja wikipediassa niin eikö kannattaisi mennä itseenne? jossette pidä sivustosta nii miksette voi jättää asiaa rauhaan. Netissä on tuhansia sivustoja jotkai eivät miellytä kaikkia, toiset pitävät hikipediaa huvittavana huumorisivustona ja toiset ei. Huoh, miten joku jaksaa jotain näin turhanpäiväistä perustaa nettiin, varsinkin jos hikipedia on mielestänne turhanpäiväinen miten jaksatte haaskata omaa aikaanne tälläiseen shaivaan? Jonkinlainen raja menee kaikessa, kiitos.
Suebee Stalker
Stadi

#129 kekeke

12.12.2007 02:11

Eihän tämän adressin tekiä osaa edes @-merkkiä kirjoittaa, saatika luke ns. internetin sääntöjä... joita ei kylläkään edes varsinaisesti ole olemassa.

Ei kukaan internettiä käyttävä ihmisolento ole tarpeeksi tyhmä ottaakseen tosissaan kaikkea mitä sieltä ikinä löytääkään. Lisäksi jos hikipediaan vielä vilkaistaan löytää sieltä jo valmiiksi wikipediastakin tuttua käyttäjää, parodiat parantavat maailmaa.

Tylsyyttäni minä tännekkin kirjoittelen, oottelen pääseväni peliserveriim sisään.

-Kaski
Lauri Virkkunen
Helsinki

#131

14.12.2007 12:31

onhan siellä muutamia hauskojakin juttuja
pertti perseentunneli
jokin

#132 oletteko tyhmiä

18.12.2007 16:41

senkin pakiaiset ei kukaan voi oikeasti olla nuin tyhmä että vaatii jotakin tollasta hikipedia on niin uber paikka vaatikaa vieluummin wikipedian poistamista
Suebee Stalker
Stadi

#133 kekeke

21.12.2007 08:17

matti läski
porvoo

#134

01.01.2008 15:16

on ihmisillä ongelmat.. muistithan tehdä adressin kaikista huumoria sisältävistä sivuista.
simo simosalmi
simola

#135 säälittävää!

07.01.2008 21:21

hikipedia on just huippu sivu..ei kaikkee kannata ihan tosissaan ottaa. ja jos on semmonen likinäkönen nirppanokka valittaja niin se on sen ongelma että tollanen sivu nyt sattuu vaan netissä olemaan. tyhjänpäivästä paskaa tämmönen valitus jostain huumori sivustosta.
Kasper Salo
Helsinki

#138 Elämä on julmaa...

08.01.2008 19:08

On se vaan niin väärin kun Internetissä on tällaisia sivustoja, jotka sisältävät tätä nk. "paskaa." Nykyään pitää lapsille saada kaikki nenän alle. Itteäniki vitutti pienenä kun vanhemmat ensin laitto kaiken nenän alle ja isovanhemmat vittuili siitä päin naamaa. Miten olisi tehty kun tämän adressin kirjoittaja oli lapsi? Tuskinpa kukaan olisi adressia lähtenyt kirjoittamaan. Lähtisin ensin poistamaan lapsipornoa ja muuta sellaista Internetistä ennen hikipediaa.

PS. Vaikka niitä IP-osotteita olisi 30 000, ei se tarkoita, etteikö niitä olisi samalta koneelta lähetetty niitä viestejä, kun on kaiken maailman porxy:t ja DNS:ät.
Otto Kopra
Helsinki

#139

09.01.2008 16:45

Hikipedian tarkoituksena oli alunperin, että wikipedian häiriköinti vähenisi. Alkujaan Wikipediasta löytyi paljon virhetietoa ja häiriköintiaiheita, ja joitain artikkeleja poistettiin kokonaan. Jokaisen pitäisi sen verran huomata katsoa että lukeeko siinä sivustolla Hikipedia vai Wikipedia.
Markus Sjögren
masku

#140

10.01.2008 16:32

Luin tässä kaikki viestit läpi enkä löytänyt ainuttakaan hyvää siitä minkä takia Hikipedia pitäisi poistaa netistä. Hikipedia on yksi hauska ja humoristinen sivu netissä kuten kuvaton.com (ei sovi aivan nuorille lapsille). Jos ei pidä jostain voi vain olla välittämästä siitä eikä yrittää poistaa sitä kokonaan en kylläkään sano että jos löydät oman kuvasi netistä niin sinun pitäisi sietää sitä tai jotain vastaavaa.

PS. Tein tämän käyttäjän jotta voisin kommentoida näinkin turhaa adressia

Wooo Hooo
Jossain Helsingin ja Oulun välillä

#141 Jaahas

10.01.2008 17:30

Tämä asia on tällä keskustelupalstalla tullut jo ilmeisen selväksi, mutta sanon sen nyt silti vielä kuitenkin. Hikipedia on täysin viaton, (laadukkaaseen) huumoriin pyrkivä sivusto. On totta, että siellä on monia lapsellisia svuja, mutta se johtuu kuitenkin Hikipedian pääasiallisesta käyttäjäkunnasta, joka koostuu yläasteikäisistä pennuista. Heidän keskimääräinen huumorin taso on yleensä luokkaa "aku ankka on homo!!11" (huonommalla oikeinkirjoituksella tosin). Sivuston suurin ongelma onkin, että kovinkaan moni laadukkaan ja hauskan huumorin kirjoittaja ei sivustosta mitään tiedä, tai vaivaudu sinne kirjoittamaan. Jos hieman vaivaudutte etsimään, löydätte sieltä hyvinkin tasokkaita artikkeleita, joiden poistaminen internetistä olisi suorastaan rikos ihmiskuntaa vastaan. Löydätte näitä mestariteoksia (kyllä, sana "mestariteos" lausutaan tässä yhteydessä ilman sarkasmia) luokasta "luokka:suositellut sivut".

Tämän viestin tarkoituksena ei ollut kritisoida tätä adressia, koska on sanomattakin selvää, että koko adressi on täysin naurettava, eikä tule koskaan vaikuttamaan yhtään mihinkään. Yritin enemmänkin korjata vääriä käsityksiä Hikipedian huumorista.

PS: Anteeksi tämä loppumainostus, mutta kaikki, joilla on hyvä huumorintaju, ovat tervetulleita parantamaan Hikipedian sisältöä. Siellä on nykyisellään aivan liian vähän aktiivisia, hyvää huumoria kirjoittavia käyttäjiä. (Ei varmaankaan tarvitse mainita, että olen yksi heistä).
Olen Mannekuningas
mannela

#143 KYLLÄ!

11.01.2008 13:24

no hai vaa täält meiäkin puolest vaa!haihai !

kuulkaas luotettavalta taholta on saatu erittäin luotettavaa tietoa.
Jos Hikipedian kimppuun hyökatään tavoitteina tuhota hikipedian palvelimet, palvelinrakennus ja murskata hikipedia pysyvästi,
ylääpitäjät ja palvelimien omistaja pakenevat huippunykyaikaisella venäläisvalmisteisella helikopterilla heidän salaisen tukikohtansa alla sijaitesevaan vieläkin salaisempaan bunkkeriin. Täällä he juovat ananasmehua ja aloittavat hikipedian alusta! HIKIPEDIAA EI VOI TUHOTA. HIKIPEDIASTA TULEE MAAILMANKAIKKEUDEN ENSIMMÄINEn KYBERVALTA!!!
Wooo Hooo
Jossain Helsingin ja Oulun välillä

#144 asdf

11.01.2008 18:01

Itseasiassa Hikipedian poistattaminen netistä on aivan turha urakka. Hikipedian serverit ovat muutenkin niin epävakaat, että mikä tahansa saattaa kaataa ne. Nytkin on ko. sivusto ollut jo lähes 2 päivää toimimattomana.
Järjen Ääni
Pää

#145 järkikin tämän sanoo

11.01.2008 18:40

Kukaan ei ole varmasti ole pakottanut teitä menenmään hikipediaan joten ei teille voi olla siitä haittaakaan. Jos ei huomaa että lukee hikipedia niin ei varmasti huomaa k-18 merkkiä alkossa. VAI OLENKO VÄÄRÄSSÄ?!
Wooo Hooo
Jossain Helsingin ja Oulun välillä

#146 Ei vasta-argumentointia, spekulaatioita vain. (opin tänään jo kaksi uutta sanaa!)

11.01.2008 18:44

Spekuloin tässä nyt aikani kuluksi, miksi tämä adressi on mahdollisesti saattanut saada alkunsa.

1.Adressin tekijä on itse yrittänyt kirjoittaa Hikipediaan jotain tyhmää, saanut sieltä bännit, katkeroitunut syvästi, ja yrittää nyt korjata kokoemansa vääryydeeen. (todennäköisin vaihtoehto)

2.Adressin kirjoittajalla on vakavia ongelmia suhteellisuudentajunsa kanssa.

3.Adressin kirjoittaja on Sankaritar (oletko muuten?)

4.Adressin tekijä puhuu totta, ja joku on oikeasti saanut elinikäisiä traumoja tuijotettuaan photoshopattua kuvaa verenhimoisesta kissasta. (mikä on ERITTÄIN epätodennäköistä)
En Kerro
perseenreikä

#147 hohhoijaa -.-

11.01.2008 18:49

Taas tätä kukkahattutäti toimintaa... Miksei ihmiset voi tajuta, että a)Hikipedia on huumorisivusto ja vain idiootit sekoittaa sen wikipediaan ja b) vaikka Hikipedia poistettaisiin syntyisi tilalle vain 10 uutta samankaltaista sivustoa! Eli Hikipedian poistaminen ei auttaisi mitään, sillä maailmassa on yli 6 miljardia ihmistä joista aika moni kyllä osaa tehdä sivuja ja varmasti myös tekee niitä, mukaanlukien huumorisivustoja kuten Hikipedia. lopettakaa jo toi kukkahattutäti juttu jo alkuunsa ja tajutkaa joitan maailman tosiasioita: Te ette voi vaikuttaa kaikkeen tässä maailmassa, hyväksykää se.
Wooo Hooo
Jossain Helsingin ja Oulun välillä

#148 Ei hätiä

11.01.2008 18:56

Ja teidän arvoisien kommentoijien onkin aivan turha olla huolissaan, sillä voimme tyytyväisinä kertoa, ettei tämä kyseenomainen adressi tule ikinä tai milloinkaan vaikuttamaan yhtään mihinkään! Älkää siis hyvät ihmiset enää vaivautuko käyttämään energiaanne tämän turhaakin turhemman adressin ajamiseksi kumoon, sen se tekee itsestäänkin. Kirjoittakaa mielummin Hikipediaan! (kunhan se taas toimii)
pekka-juhani äiriö
espoo

#149 täh??

11.01.2008 23:09

kävin katsoon tätä sivustaa ja täytyy sanoo että aikamoista jumalan pilkkaa
se oli.suurin osa meni onneksi yli hilseen mutta se tuli selväksi että tekijät
ovat narkkareita.
Wooo Hooo
Jossain Helsingin ja Oulun välillä

#150 Kuole kurja

12.01.2008 10:22

Hikipedia ei ole jumalanpilkkaa. Hikipedia nuosee kaiken jumalallisen ja jumalattoman yläpuolelle! Älkää sanoko pahaa sanaa Hikipediasta, tai joudutte ikuiseen kadotukseen! (Anteeksi, jos menee hieman propagandaksi). Sanoit Meitä narkkareiksi? Kävisitkö ystävällisesti katsomassa Hikipediasta, mikä narkkari on. (kyseinen artikkeli on muuten minun tekemäni)