Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Jepp

#3676

30.11.2014 11:59

Ei sanottavaa.


Vieras

#3677

30.11.2014 12:14

Toivottavasti toimii

Vieras

#3678

30.11.2014 12:26

Kielletään Päivi.

Vieras

#3679

30.11.2014 13:26

Ravintola-alan ihmisenä olen täysin samaa mieltä.

Vieras

#3680

30.11.2014 14:24

Alkoholistin aikuisena lapsena täysin eri mieltä.


Vieras

#3681

30.11.2014 15:59

Voi Päivi

Vieras

#3682

30.11.2014 18:40

Päivi Räsänen saa painua kauas eduskunnasta, en halua sen akan olevan enää siellä!!
Hyvä Päivi, täältä taustatulta!!

#3683

30.11.2014 18:44

Terveitä, maalaisjärkisiä ajatuksia Päivillä. Hyvä Päivi!!!

 

Raha ratkaisee niin monen suhtautumisen alkoholiin(siitä tulee valtiolle ja yrittäjille hyvät tulot :( ) Samoin ihmisten itsekkyys: kertokaapas mitä hyvää viina on millonkaan , missään saanut aikaan. Miljoonakertaisesti siihen pikkuhyvään(auttanut vatsataudissa, puhdistettu haavoja plää, plää pläpä) verrattuna se on tuonut tuskaa, murhetta,köyhyyttä ja kurjuutta. Sitäkö te täällä puolustatte!!! Haloo!


Vieras

#3684 Avoin kirje

30.11.2014 18:50

AVOIN KIRJE 28.11.2014

 

 Arkkipiispa Kari Mäkiselle ja kirkon jäsenille

 

 Murheellisella mielellä ja särkyneellä sydämellä joudun palaamaan vielä tähän asiaan.

 

 KL 1§. Suomen eduskunta on hyväksynyt kirkkolain, jonka mukaan Suomen evankelis-luterilainen kirkko tunnustaa sitä Raamattuun perustuvaa kristillistä uskoa, joka on lausuttu kolmessa vanhan kirkon uskontunnustuksessa ja luterilaisissa tunnustuskirjoissa.

 

 Arkkipiispa Kari Mäkinen. Olette antanut aikoinaan papin virkaan vihittäessä lupauksen sitoutua kirkon oppiin KJ luvun 6§:n mukaan ”…tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja…ja edelleen vihittäessä teidät piispanvirkaan, olette antanut lupauksen KJ 18 luvun 3§:n mukaisesti”…tahdon pysyä Jumalan pyhässä, puhtaassa sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa…tahdon asettaa itselleni ohjeeksi Pyhän Raamatun opetukset oikean seurakunnan kaitsijan virasta ja velvollisuuksista…noudattaa kaikessa kirkon lakia ja järjestystä ja vakavasti kehottaa ja velvoittaa hiippakunnan pappeja samoin tekemään.”

 

Suomen ev.lut. kirkon tunnustuksen mukaan miehen ja naisen välinen avioliitto on ainoa luomisjärjestyksen mukainen parisuhde. Kirkko pitää korkeimpana ohjeenaan sitä tunnustuskirjojen periaatetta, että kaikkea oppia kirkossa on tutkittava ja arvioitava Jumalan pyhän sanan mukaan.

 

 Kirkon jäsenillä on oikeus tarvittaessa puuttua esimerkiksi arkkipiispankin mahdolliseen, Raamattuun perustuvan kristillisen uskon, joka on lausuttu kolmessa vanhan kirkon uskontunnustuksessa ja luterilaisissa tunnustuskirjoissa, vastaiseen julkiseen tai salaiseen toimintaan.

 

 Epilogi

 

 Ensimmäiset kahdeksan kuukautta virassa oltuanne teitte suomalaisen kirkkohistorian ennätyksen, kadotitte kirkosta yli 83000 jäsentä. Sama suunta jatkuu edelleenkin, tosin määrä vaihtelee. Syytitte erobuumista kansanedustaja Päivi Räsästä vaikka Räsäsen kaikki lausumat ko. homoillassa olivat pilkun tarkasti kirkon virallisen opin ja tunnustuksen mukaisia. esimerkkinne on innostanut myös monet muut ivaamaan Räsäsen lisäksi kaikkia uskovia kristittyjä. 

 

 Tosiasiassa Eroakirkosta.fi saaman palautteen mukaan vain yksi kolmasosa erosi kirkosta homoilloissa käydyn keskustelun takia, siis joko homojen puolesta tai vastaan siitä ei ole tietoa. Palaute kertoo myös, että kaksikolmasosaa eronneista eivät edes olleet tyytymättömiä Päivi Räsäsen toimintaan, vaan olivat pettyneitä kirkon liberaaliin toimintaan. He eivät kokeneet saavansa kirkollisverolle vastinetta, eivät usko kirkon löperöön viestiin eikä kirkko merkitse heille mitään henkilökohtaisesti, joka on verrattavissa ensimmäiseen palautteeseen etteivät saa kirkollisverolle vastinetta. 

 

 Kun Jeesus tuli maailmaan, hänen viestinsä oli kaikille "mene, mutta älä enää syntiä tee." Mutta te olette erimieltä Jeesuksen kanssa ja ilmoitatte että Jumalan luomistyön vastainen sukupuolinen käyttäytyminen ei ole syntiä! Ja teillä on vieläpä hirmuinen halu siunata tätä syntiä! Olette jatkanut siitä mistä aloititte ja viimeiset lausuntonne tämänpäiväisen eduskunnan äänestyksen jälkeen osoittaa teidän toivottoman tilanteenne siinä tehtävässä jossa nyt valitettavasti olette.

 

 Alusta alkaen taholtanne olisi tarvittu vain oikeamielistä johtajuutta oikaisemaan median tarkoitushakuinen vääristely. Ette käyttänyt tilaisuuttanne, vaan annoitte kasvot laajemmalle hurmahenkiselle radikalismille, joka myöhemmin sai yötä päivää kestävän ja joka tuutista silmille tulevan homorummutuksen myötä kulttuuriimperialistiset kolonialismin kasvot.

 

 Varsin epämiellytäväksi ansioksenne on myöskin arvioitava seurakunnallisen median monet ajattelun, sanan- ja uskonvapauden loukkaukset uskovia kristittyjä kohtaan, joista olitte tietoinen, mutta ette ole kyseiseen ongelmaan puuttunut.

 

 Itse kirkon tehtävästä syrjäytyneenä, te olette halveksinut ja työntänyt marginaaliin niitä, jotka elävät tai yrittävät elää kirkon virallisen opin mukaisesti, ja olla kristillisen elämän mallina Jeesuksen opetuksen mukaisesti toisille. Ilmiötä voi jo perustellusti kutsua kristittyjen kiusaamiseksi, ellei peräti vainoksi. Todisteet ovat jokaisen käden ulottuvilla.

 

 Mielestänne ”uskontunnustukseen voi liittyä ilman uskoa Jeesuksen neitseestä syntymään.” En minä yksin, kaikki kristityt yhdessä ylösnousseen Kristuksen kanssa tuotamme teille pettymyksen. Elävä ja kirkastettu Kristus, jonka koko kristikunta tuntee, syntyi neitseestä. Yksi teiltä puuttuu, ja samalla kaikki, nimittäin Kristuksen sisäinen tunteminen.Tehkää siis parannus ja uskokaa Evankeliumi. Kun Anni, ensimmäinen pilkkanne kohteeksi joutunut nuori pystyi tekemään Jeesuksen suosiollisella avulla parannuksen, niin miksei arkkipiispakin.

 

 Raamatun mukaan homoseksuaalisen taipumuksen toteuttaminen on Jumalan tahdon vastainen synti. Tässäkin asiassa Jumalan on, on teille ei ole, ja Jumalan ei, on teille kyllä (Room. 1: 16-32)! Te jopa esimerkillänne kehotatte seurakuntia kapinaan Raamattua, Jumalaa ja kirkon tunnustusta vastaan! 

 

 Olette itse tietoisesti rikkonut lupauksenne, ja jatkatte edelleen samalla tiellä, ettekä ole edes kehottanut ja velvoittanut toisia saman lupauksen rikkoneita piispoja ja pappeja pysymään kirkon opissa.

 

 Koska olette salaisesti ja julkisesti ryhtynyt vehkeilemään kirkkoa ja sen oppia vastaan, ettekä vieläkään ole sopeutunut kirkon, työnantajanne laillisesti hyväksyttyyn oppiin ja järjestykseen, on mielestäni kohtuullista että luovutte arkkipiispan virastanne. Ratkaisu olisi suoraselkäinen, suorastaan kunnioitettava teko.

 

 Säilyköön kirkossamme omantunnon ja sananvapaus todistaa uskosta Kristukseen ja luottaa Raamatun Sanan arvovaltaan.

 

 Heikki Ylönen

 Evankelis-luterilaisen kirkon jäsen

 AVOIN KIRJE 28.11.2014 saa lähettää edelleen

Stadin kundi

#3685 Re: Räsänen ei ole pelle, vaan selkärankainen

30.11.2014 20:38

#1: -  

 Sinä adressin tekijä. On hienoa, että sentään yksi ministeri seisoo arvojensa takana ja ei nuoleskele äänestäjiä ja pelaa poliittista peliä kuten pääministeri Stubb lähettäessään käsittämättömän kirjeen lehdistölle härkäparien puolesta.

Kirjoittaako sama pääministeri avoimen kirjeen lehdistölle myös yli 50 000 allekirjoitusta keränneen adressin puolesta, joka vaatii hoitajille vapauden kieltäytyä osallistumista abortin tekoon. Löytyykö kyseisestä meihestä selkärankaisuutta ja tasapuolisuutta?

 

vieras

#3686 Homot pysykööt homoliitossaan aina sekä ikuisesti.

30.11.2014 20:56

Hyvä Päivi Räsänen !

Aleksanteri Stop __hän on moraaliton ,kansan enemmistöä halveksiva ,

On myös__Paatunut Uraanivoimaloiden sekä Uraanikaivosten Keisari

Kansan enemmistöä on pääministerin mkä kansan edustajainkin aina

kuunnetava ,sillä kansa maksaa heidän palkkansa.

Aleksanteri Stupille __Arvokas neuvo__Eroa välittömästi __!

Näin teet Parhaimman sekä arvokkaiman päätöksesi tässä ajassa __!

 


Vieras

#3687

30.11.2014 21:24

Olen alankomaalainen, joka on asunut Suomessa 40 v.
Olen kokenut, että sosiaalinen kanssakäymiseni Suomessa ovat aina rajoittaneet korkeat hinnat ja varsinkin aikaisempina vuosikymmeninä - minun nuoruuteni! - ns. portsarit seka kamala suhtautuminen (maksaviin!) asiakkaisiin ALKOn sääntökirjasen ohjaamana.

Olen ollut '70-luvulla Helsingissä töissä ns. ravintolassa (pubissa) ja kun kävin sen opinahjon jälkeen kesätöissä alankomaalaisessa ravintolassa, jouduin toteamaan, että minuun oli Suomessa tartutettu vääränlainen suhtautuminen asiakkaisiin. Olin ikäänkuin pilaantunut.

Odotin muutosta EU:hun liittymisen myöten, mutta petyin. Syrjäinen kolkka ja kielisaareke pääsi kuin koiraa veräjästä. Monopoli on edelleen voimassa ja hinnat pilvessä.
Koska jotkut täällä eivät hallitse alkoholijuomien käyttöään, rangaistaan muut valtion monopolin asiakkaat hinnoilla, jotka ovat kaksinkertaisia verrattuna esim. Alankomaihin. Ei se ole muiden asiakkaiden vikaa!

Valtion monopolikauppa muuten muistuttaa minua Neuvostoliitosta. Haluatteko tosiaan olla siinä seurassa?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.11.2014 22:02



Vieras

#3689

30.11.2014 22:47

Miksei poliitikkojen lupauksista tehdä sitovia?

Vieras

#3690

30.11.2014 23:41

Räsänen pois päättämästä kun eihän tuolla ole mitään muuta kansalaisia syrjiviä mielipiteitä ainakin mitä tilannetta seurannut. Pois homofoobikot

Vieras

#3691

01.12.2014 02:48

Kielletään Päivi
Terveellisempään Suuntaan

#3692

01.12.2014 10:53

Kylläpä nyt on kauhea kitinä! Kukaan ei tunnu muistavan sitä, millä verukkeella 90-luvulla niitä aukioloaikoja saatiin pitkitettyä...? Niin, silloinkin perusteluna käytettiin "ravintola-alan kannattavuuden turvaamista", kun lama alkoi syödä asiakkaita pois baareista iltaisin notkumasta ja ravintoloiden varsinainen kulta-aika, koko 80-luvun kestettyään, oli yht'äkkiä loppunut kuin unen näkö.

 

Sitten kun lamasta päästiin yli, niin ravintoloilla jäi kuitenkin saavutettu etu voimaan, jota on tietenkin ahneuksissaan käytetty, tyytyväisyyttään hykerrellen hyväkseen. Näin ollen monet ravintolat ovat unohtaneet myöskin sen hyvän säännön, että ensinnäkin päihtyneenä asiakkaaksi pyrkiviä ei tulisi edes päästää ravintolaan, eikä päihtyneelle asiakkaalle enää kuuluisi tarjoilla. Aivan kuin uutena, "ahneuden sääntönä", on sen jälkeen ollutkin, että jos henkilö pystyy omin jaloin kävelemään, hänet otetaan asiakkaaksi, ja niin kauan tarjoillaan, kunhan asiakas jotenkuten pysyy jakkaralla

 

Tuollainen tarjoilukulttuuri on erittäin edesvastuutonta, joten on todella kaksinaamaista selittää jotain "asiakkaiden hyvästä palvelusta". Em., 90-luvulla kehittyneen ravintolakulttuurin seurausta on ollut ravintolaväkivallan lisääntyminen ja ravintolasta koteihinsa palaavilla, ylijuopuneilla ihmisillä, vaara joutua erilaisiin, kovasta humalatilasta johtuviin onnettomuuksiin ja toisaalta, välillisesti, myös katu- ja kotiväkivallan lisääntyminen.

 

Aiempi käytäntö, josta nuoremmalla väellä ei ole tietenkään mitään muistikuvaa, tarkoitti käytännössä sitä että ihan tietyllä logiikalla, ravintoloihin lähdettiin vain paljon aikaisemmin kuin nykyään; n. klo.21 -23 Niinpä tosiasia oli se, että ravintoloiden myynnin volyymi oli käytännössä aivan yhtä hyvä silloin, ellei parempikin kuin nykyään. Mutta em. syystä johtuen, nykyään ihmiset, aiempaan verraten, lähtevät vain myöhemmin ravintolaan, n. klo. 22-23, josta syystä myynti on saattanut käytännössä jopa vähentyä, koska humalaisten päästäminen ravintolaan asiakkaaksi, on antanut ihmisille sen mahdollisuuden että otetaankin kotona oikein tuhdit pohjat, ennen kuin sitten vasta melko myöhäisessä vaiheessa lähdetään ravintolaan... 

 

 

Kaiken kaikkiaan, ihan yleisen kansanterveyden kannalta ajatellen, olisi juurikin oikeanlaista kehitystä, parempaan-, siis selkeästi terveempään suuntaan, että aukioloaikojen suhteen palattaisiin takaisin aiempiin, siis 90-luvun laman aikoihin ravintoloille annettua myönnytystä edeltäneen ajan käytäntöihin. Ihan vain siitä yksinkertaisesta syystä, että esim. tarjoilijoiden ja muiden alan työntekijöiden, kuten myös taksi- ja bussikuskien, yöruokapaikkojen ja muiden, joiden toimintaa joudutaan rytmittämään ravintoloiden aukioloaikojen mukaan, vrk.rytmiä ja lepoaikoja saataisiin hieman paremmin ihmisen normaalirytmiä vastaavaksi...  


Vieras

#3693

01.12.2014 12:55

Räsänen ulos

Vieras

#3694

01.12.2014 13:29

pää giljotiiniin!

Vieras

#3695

01.12.2014 13:37

toi kuuluu muualle tuolta

Vieras

#3696

01.12.2014 14:28

Tämän akan takia erosin kirkosta sinä päivänä kun täytin 18

Vieras

#3697

01.12.2014 14:35

kaikki päivi kieltää,eiköhän jokaisella ihmisellä ole oikeus elää miten haluaa.ei Päivin pitäs määrätä meitä ihmisiä miten eletään,mitä saa mitä ei.
Maailman valkeus, ja suola, joka saattaa kirpaista joitakin

#3698

01.12.2014 15:29

En kirjoita. Paras ministerimme. Ainoa, jolla on arvot kohdallaan.


Vieras

#3699

01.12.2014 15:56

Onko tästä oikeesti mitään hyötyä?Nimiä jo riittämiin ja Räsänen silti vielä Ministerinä??
Esko

#3700 Hyvä Päivi ,,,Moraalin vartijamme !

01.12.2014 16:49

Pieni Homo sekä Lespo joukko, on tunhoamassa Suomen !

He keksivät tuhoisan suonen ,Rikolliisten juonen.

Myllyn kivi kaulassa,,,Meren syvyys pauhaa,,,vie syvään rauhaan.

Jeesus sanoi ,Viettelysten täytyy kyllä  tulla ,mutta voi niitä ihmisiä

joiden kautta viettelykset tulee,olis parempi että heidät upotettais meren syvyyksiin !