Raumanmeren juhannus säilytettävä Raumalla

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Raumanmeren juhannus säilytettävä Raumalla.

jenna salo
rauma

#1 RMJ PYSYY RAUMALLA!!!

23.08.2007 21:10

RMJ kuuluu raumalle! onhan se täällä jo monta vuotta ollut!! se ei ole enää yhtään sama jos se laitetaan jonnekin "suippolandiaan" poriin.
heidi vepsäläinen
rauma

#2 ei RMJ:tä voi siirtää

23.08.2007 21:28

Eihän RMJ:tä voi siirtää mihinkään, ei se sillon olis enää RMJ ja miettikää nyt miltä joku PMJ kuullostais? (porin meren juhannus)Sitä paitsi RMJ on vain kolme päivää niin ei sen luulisi olevan mitenkään ylitse pääsemättömän vaikeaa lähellä festarialuetta asuville, vuodessa kun on kuitenkin 365 päivää.
Mikko Männistö
Rauma

#3 Huolehtikaa että adressi kulkeutuu myös eteenpäin

24.08.2007 02:04

Näköjään tänne on aivan parissa päivässä tullut näin valtavasti ääniä. On näemmä päivän selvää, että selvä enemmistö on festareiden ja sen järjestämisen kannalla rauman seudulla. Kannattaa kuitenkin huomata, että täällä adressi on aivan tyhjän panttina, eli osoitteesta http://www.rauma.fi/hallinto löytyy henkilöt joille adressi myös pitää toimittaa.
Mika Puhakka
Adressin tekijä

#4 Adressin jatkokäsittelystä

24.08.2007 02:39

Adressi tullaan toimittamaan kaupunginhallitukselle kunhan saamme vielä runsaasti lisää nimiä listaan.
Kiitoksia Mikko Männistölle tiedosta.
Sanna Mäkelä
Rauma

#5 RMJ

24.08.2007 12:08

Onkohan RMJ:n vastustajat miettineet festarien tuomaa arvoa kaupungille? Seurat saavat talkoovoimin tehdyllä työllä rahaa, jolla pitää yllä toimintaa, paikalliset yritykset tekevät kolmen päivän aikana huiman tuoton, jolla korvata mahdolliset "hiljaiset kaudet" ja ennenkaikkea Rauma näyttää ja tuntuu iloiselta kaupungilta! Jos RMJ poistuu tästä kaupungista, mistä esim edellämainitut saisivat korvaavat rahat? Lisää yrityksiä poistuisi Otan alueelta, seurat joutuisivat taloudellisiin vaikeuksiin..

Räsänen halusi pitää festarit Raumalla, ymmärsi niiden kaupungille tuoman arvon ja jaksoi sen voimalla taistella valittajia vastaan: Sedu tekee bisnestä, hyvää bisnestä, eikä välttämättä välitä samoissa määrin siitä, missä festarit järjestetään. Onneksi myös paikallisen lehden tekstiviestipalstalle on alkanut ilmaantua RMJ:n puolestapuhujia ainaisten valituksia tilalle. (Kaupunginhallituksen lisäksi adressi olisi mielestäni hyvä toimittaa myös Sedulle, jotta hänkin näkisi, ettei tämä kaupunki halua luopua Juhannusjuhlastaan ihan noin helpolla..)
Metta Mäkelä
Rauma

#6

24.08.2007 12:49

Aivan samaa mieltä sannan kanssa että tää adressi pitäis toimittaa sedulle juuri sen takia että se ymmärtäisi kuinka tärkeä tämä tapahtuma on raumalaisille ja muillekkin
toni salo
rauma

#7 RMJ

24.08.2007 15:48

Minusta RMJ on Raumalle tärkein asia mistä kuuluu pitää kiinni, ainut asia mistä Rauma tunnetaan koko Suomessa.
En voi ymmärtää miksi joku vastustaa tällaista tapahtumaa, tapahtumaa joka tuo valtavasti rahaa ja tunnettuutta Raumalle.
Tätä vastustaa tietysti he joilla on jo tarpeeksi rahaa. Tai toinen vaihtoehto että he jotka eivät ole RMJ:stä päässeet hyötymään.. suuri paha maailman vitsaus on KATEUS!!
jenna salo
rauma

#8 LISÄÄ ÄÄNIÄ RMJ:N SÄILYTTÄMISEKSI RAUMALLA.

24.08.2007 20:49

nyt kaikki jotka haluaa et rmj pysyy raumalla ni levittää tätä adressii eteenpäin kaikille tutuille yms. täytyy saada paljon enemmän ääniä..
Miikka Lavanto
Rauma

#9 No rahasta

25.08.2007 00:36

Itse olen sitä mieltä että rmj kuuluu raumalle mutta rahatsa sen verran että kaupunki meksaa sedulle 22 tuhatta euroa avustus palkkaa josta sedu maksaa takaisin 8 tuhatta. mutta kaupat tekevät puolet koko vuoden tuotoista kyllä rmj:ssä. levittäkää tätä adressia. RMJ kuuluu raumalle
Markku Salo
Rauma

#11 Syytä on vielä asiaa vakavasti harkita

25.08.2007 04:41

Jos se on mahdollista, sillä asiastahan, tottavieköön päätöksen tekevät henkilöt, jotka olemme tehtävään valinneet.RMJ on tuonut mukanaan, sen että Rauma tunnetaan koko suomessa, se on tuonut henkilösuhteiden myötä uusia asukkaita raumalle, ja toisi vielä tulevaisuudessa lisääkin, jos asioista päättävät sen sallivat.Rauma on monen RMJ:ssä käyneen mielestä hyvä kaupunki, asua.
Nyt jää rauman päättäjien tehtäväksi päättää onko rauma tulevaisuudessa nukkumalähiö, vai kaupunki.
VITSI:Talossa on niin siistiä, niin siistiä, että mahtaako heillä olla leivän murustakaan.
Jouni Mikola
Rauma

#12 RMJ:n pitää ehdottomasti pysyä Raumalla

25.08.2007 13:36

Se on tämä länsisuomalainen kateus, joka on ajamassa RMJ:tä pois Raumalta - vähän tyyliin, jos itse ei pääse osille niin ei kukaan muukaan saisi rikastua.

Mikko Ruusu
Rauma

#13 RMJ jää raumall

25.08.2007 14:20

Jos RMJ lähtee niin keräämme mielen osoitus ryhmän ja tuhoamme kaiken mikä eteen tulee eli jos rmj lähtee niin tulee mielen osoitus joka tuhoaa kaupunkia enemmän ku rmj kiitos'
jenna salo
rauma

#14 !!!!

25.08.2007 19:44

joo todellakin MIELEN OSOITUS!!! sen jälkee rauma vast paskana onki ;)
Essi Kaarnapuro
Rauma

#15 kompromissi

25.08.2007 20:57

Tarttis jonkinnäköistä kompromissia kehitellä molempien osapuolien hyväksi! Se ei tosiaan varmaan hirvittävän hauskaa ole jos tahtoisi olla juhannuksena ihan vaan kotona ja porukkaa lappaa joka nurkalta tarpeilleen oman talon nurkille. Eli jos paremmin yritettäisiin suojata asukkaiden tontteja ja muutenkin rmj:n ulkopuolta, niin se varmaan jo helpottaisi huomattavasti asukkaiden elämää, kuten myös kävijämäärän rajoittaminen.
jenna salo
rauma

#16 RMJ..

25.08.2007 22:56

mielummin sit lopettais koko tapahtuman ku se et se siirtyis poriin!
Juho Valtonen
Lappi

#17 RMJ KUULUU RAUMALLE!!!!!!

26.08.2007 19:22

Kyllä jotkut ihmiset on tyhmiä kun yrittävät juhannus juhlia pois raumalta!!!! juhlat kestää ainoastaan kolme päivää ja ovat vain kerran vuodessa! Tuntuu siltä että joidenkin ihmisten koko elämä on piloilla sen kolmenpäivän takia! Miettikää nyt hyvät ihmise miten paljon se tuo rahaa rauman kaupungille vai osaatteko edes ajatella mitään kun yritätte juhlia pois raumalta????!!!!
Ville Eerola
Rauma

#18 Adressin eteenpäin anto

26.08.2007 20:00

Onko mitään raja määrää etä paljonko nimiä väh. pitää olla, jotta adressi laitetaan eteenpäin? tai onko jokin päivämäärä suunniteltu eteenpäin antamisesta?
Mika Puhakka
Adressin tekijä

#19 Adressi eteenpäin

26.08.2007 20:34

Adressi laitetaan kyllä eteenpäin vaikkei enää tulisi yhtään nimeä (toivottavasti niin ei käy). Ajankohdasta ei ole vielä päätetty, varmaankin yritettäisiin luovuttaa samaan aikaan tämän "perinteisen adressin" kanssa.
virve häkli
rauma

#20 RMJ PYSYY RAUMALLA!

26.08.2007 21:42

Samaa mieltä Puhakan kanssa, että ikärajaa tulis kylläkin vahtii tarkemmin! Ei enää alaikäsii alueelle!
Heidi hyvärinen
rauma

#21 RMJ. <3

27.08.2007 19:33

Rmj:tä ei saa siirtää minnekkään poriin, ei todellakaan se kuuluu raumalle.<3
Ei minnekkään muualle. :
Mika Salo
Harjavalta

#22 RMJ / Jenna salo/ ja muuta asiaa.

27.08.2007 23:41

Morjes sukunimikaima.. juu ehdottomasti RMJ pitää pysyä Raumalla.. eihän se sovi alkuunkaan jos siitä tulee esim.. SSJ..... Suiponseudun juhannus?? eihän tuo sovi alkuunkaan... No asiaan.. eiköhän kannata järkeä käyttää ja antaa RMJ,n olla siellä missä se kuuluu olla, eli Raumalla. Eikös Raumalta ole viety suippoon jo tarpeeksi.. synnyttäjätkin joutuu juoksemaan naapurikaupunkiin. ei sekään ihan oikein ole.. jos muutama ihminen on vastaan RMJ,tä niin he vois lähtiä vaikka retkelle kolmeks päivää jos ne niin kovin "häiritsee" Totuus on kuitenkin KATEELLISUUS!! Toiset hyötyy toiset ei... sorry! Näin se maailma menee.. aina ei voi voittaa ei läheskään jokakerta!
Eiköhän Raumalla nuorisollekin kuitenkin pitäs jotain säästää, ettei tule rollaattorikylä kuten eräät kylä tässä ympärillä, tätä en toivo kelleen.
Sitten väki ihmettelee kun ei käytetä oman kylän palveluja!! MITÄ palveluja??? Kun ei niitä OLE!! Toivon, että Raumalla järki voittaa ja MRJ jatkuu!
Miks KAIKKI keskitetään suippoon? Sanonpa senkin, että pississä ovat vielä kun kaiken sinne haalivat!
minna laakso
rauma

#23 RMJ:N ON PAKKO PYSYÄ RAUMALLA!

28.08.2007 00:19

Itte asun aivan festarialueen vieressä eikä minua häiritse tippaakaan rmj, päin vastoin RMJ:N ON PAKKO PYSYÄ RAUMALLA!
jenna salo
rauma

#24 aivan.

28.08.2007 19:25

aivan. mika salo,puhut asiaa!!!! no ei ihmekkään et tulee asiaa ku on niin hyvä sukunimikin!!
Kaisa Kukkula
Pori

#25

28.08.2007 22:04

Kyllä se Raumalle kuuluu. Eihän Porilaiset kerkeisi millään siivoamaa juhannusroskia, koska jazzit alkaa melkein perään

Kommentoi adressia