Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

Kalle Lusua
Kouvola

#26

14.12.2006 16:56

vihdoinki adressi jonka allekirjotin mielelläni tällästä oon kaivannu
vesa karttunen
kauhajoku

#27

15.12.2006 16:01

Alkoholi pitäis kieltää ja kannabis laillistaa! Tunnen monia ihmisiä jotka ovat istuneet suuren osan elämästään vankiloissa väkivaltarikosten takia ja väkivallan on 98% aiheuttanut alkoholi. Kannabis tekee ihmisestä rauhallisen ja ystävällisen, ei suinkaan väkivaltaista niin kuin edellä joku tietämätön mainitsi. Itse lopetin alkoholin käytön syystä: Elämä oli suoraan sanottuna paskaa! Nyt olen ollut siviilissä jo yli 10 vuotta, kannabiksen avulla. Nyt oli muuten suomessaki annettu ensimmäinen lupa kannabiksen lääkekäyttöön.. Määrätäänkö viinaa tai tupakkaa lääkkeeksi. Jos nyt ei sitte lasketa jotain rommia yskään tms. vanhojen ihmisten vanhoja luuloja,joihin ei kyllä reseptiä kirjoteta!
Bob Parkkonen
Tampere

#28

18.12.2006 05:27

Lukiessani näitä kommentteja huomasin kuinka vaarallisen kuvan ihmiset ovat kannabiksesta saaneet. Ensinnäkin se että kannabiksessa olisi n. 40 masennusta aiheuttavaa ainesosaa... Mistäköhän olet saanut tälläistä pieneen nuppiisi? Onhan se jo todettu monissa tieteellisissä kokeissa kuinka "haitallista" kannabis on. Ja tulos oli yksinkertainen. TURVALLISTA SE ON! Käykää vaikka vuokraamassa tieteen kuvalehti nro. 16/2004 Siinä on yksi artikkeli.

Noniin, se on todella hyvä juttu että suomessaKIN on annettu lupa kannabiksen lääkekäyttöön. Tästä se lähtee! Nyt vielä kun saataisiin eduskuntaan ihmisiä jotka eivät olisi niin sulkeutuneita.
Matti Piilo
salainen

#29

18.12.2006 14:17

Alkoholi luokitellaan huumeeksi.
jos kahvi löydettäisiin vasta nyt niin sekin olisi laitonta...
tupakka olisi kielletty jo ajat sitten jos sitä ei polttaisi niin moni... ja onhan se kiellettykkin jo sairaaloissa ja ties missä...
nykyään kaikki on epäterveellistä ja haitallista jne.
kaikkien pitää syödä vähärasvaista ruokaa ja suolaa pitää välttää, kolesterolia seurata jne. jne....

kuka jaksaa kohta enää katsoa mitä syö, juo tai polttaa kun kaikki on niin kuolettavaa ja pahaksi...

tiedän jäkä jäkä

jotakin on pahasti vialla tässä maailmassa.
Matti Piilo
salainen

#30

18.12.2006 14:23

ai niin...
Hollannissa saa apteekeista Kannabis pillereitä (muistaakseni) masennuslääkkeeksi. joten toi että kannabiksessa olis 40 masennusta aiheuttavaa ainesosaa on kakkipuhetta.

aivot erittää samankaltaista mielihyvä hormoonia (kannabinoidi) kuin hampun poltto aiheuttaa...

0..o
joniveli alanmiehiä
Oulu

#31

19.12.2006 01:29

god damn people, se on iha sama onko se laillista vai laitonta, sitä saa nykyään jopa alkoholisteilta ja vielä helpommin nuorisolta..
alkoholi, tupakka, kani, kaikki on sammaa....

"kuka sano että huumeet vie taivaisiin...."

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.12.2006 16:07


Bob Parkkonen
Tampere

#33

21.12.2006 03:12

ALLEKIRJOITTAKAA! Osuit kyllä naulankantaan Mirella, tottahan tuo on että puhtaampaa tulisi tarjolle niille joilla on viherpeukalo kateissa.
Huumevalistus on kyllä nykyään kouluissa suoraan sanottuna PERS***TÄ.
Kerrotaan kuinka huumeet tappaa, olen miettinyt että ovatkohan nämä "valistajat" varmasti perehtyneet asiaan. Voisin lyödä vetoa että ei läheskään kaikki ole kokeillut kaikkia huumeita joista he puhuvat. He heittävät sitä yleistä propagandaa mitä he ovat kuulleet heidän "valistajiltaan". Kyllä sen huomaa kuinka nämä ihmiset jotka ovat addiktoituneet huumeisiin tuhoavat elämänsä, ja väärinhän se on, mutta jos se ei tuo haittaa kenellekkään niin tehköön niin elämälleen.
Kukas meitä rupee määräilemään miten hoidamme elämämme, huolehtikoon omastaan!
Mutta näin ei tule tapahtumaan joten laillistakaa kannabis ja pitäkää muut huumeet kiellettyinä. Tämä tyyli on varmaan paras. :)
Maria Saarinen
helsinki

#34

23.12.2006 18:19

Olen nyt muutamien vuosien ajan seurannut hyvin läheltä tätä kannabis-kulttuuria. Päivästä toiseen mua ollaan yritetty saada aivopestyä suuntaan tai toiseen. Pahemmin en ole tätä asiaa kommentoinut, mutta nyt voisin kertoa muutaman asian rehellisesti, jotka olen itse huomannut. Elän kannabiksen käyttäjän kanssa samassa asunnossa nyt toista vuotta (hän on siis avomieheni). Vuosi sitten tämä kihlattuni lopetti kannabiksen polton osittain painostuksestani. Tilalle tuli alkoholi. Ja kun alkoholi astui elämäämme, elämästämme tuli täyttä helvettiä. Alkoholistin kanssa eläminen on 100 kertaa kamalampaa kuin polttelijan. Oikeastaan niitä ei voi edes verrata. Viime keväänä erosimme, mutta palasimme yhteen syksyllä, kihlattuni lopetettua kaljan kittaamisen naamaan joka päivä. Siitä asti elämä on sujunut mutkitta. Tilalle tuli siis taas kannabis. Haittapuolia kuitenkin on selkeästi tässäkin. Ensinnäkin.. aamuisin hänellä on suuria vaikeuksia herätä ja lähteä aamuisin töihin. Valittaa usein pöhnäistä oloa ja on hyvin hajamielinen. Vaikutuksen alaisena ei ymmärrä aina mistä puhutaan, joudun toistamaan asiat moneen kertaan. Kysyy usein että mistäs me puhuttiinkaan. Rahan menoa ja iljettävä kotonani leijuvaa hajua en myöskään katsoisi hyviksi puoliksi. Ja ainahan siinä on se kiinnijäämisenkin pelko. Mielestäni kannabiksen laillistamisessa olisi niin hyvät kuin huonotkin puolensa, en ole varma vielä kumpaan suuntaan vaakani kallistuu. Tunnen myös paljon henkilöitä, jotka ovat siirtyneet kannabiksesta essoihin, piriin tms. Eli ovat ns. sekakäyttäjiä ja ihan pihalla tästä todellisuudesta. Että kyllä siinä portaikkoteoriassa varmasti on jotain perää. Toisaalta oon niin vastaan ja toisaalta puolesta. Täytyy miettiä. Mut mitä tapahtuukin ni jokainen silti taplaa tyylillään.
Jouni Järvinen
Lappi

#35

23.12.2006 18:37

Sanon suoraan tämän idean keksineelle: Haista vittu !
Niki G
pori

#36

24.12.2006 15:14

On kyllä totta, että kannabis on vähemmän haitallista, kuin tupakka, kahvi tai alkoholi, mutta en silti kannata sen laillistamista. Kun itse menen kauppaan ostan kahvipaketin, muutaman siiderin ja askin tupakkaa. Kuvitellaanpa että kannabis olisi laillista. Jättäisinkö kahvin, tupakan ja siiderin kaupan hyllylle? En. Ja muutenkin tämän suomalaisen kulttuurin tuntien en usko että kukaan muukaan tekisi niin. Jos kannabis olisi laillista niin se tarttuisi mukaan sen tupakka-askin ja sixpäkin lisäksi, ei sijaan.
daniel helleharju
ruovesi

#37

27.12.2006 15:48

en kannata kannabiksen laillistamista, syystä että päihde kuin päihde.
sen sijaan olen Depenalisaation kannalla, mikä tarkoittaa niin sanotusti sormien läpikatsomista.
milloin käyttö tai pienen määrän hallussapito olisi käytännössä hyväksyttävää.
tämä helpottaisi tavallisten tallaaja hampuusien elämää,
ja kuristaisi ongelmaa sieltä mistä pitääkin eli monikansallista huumerikollisuutta.

en rohkaise ketään käyttämään minkään kaltaisia päihteitä.
ihmiset ovat usein väärän tiedon uhreja, eivätkä tiedä asioista.

ja minua häiritsee hieman tuo kohta missä kysytään kaytätkö vai kasvatatko?
kuinka niin? mitäs jos en tee kumpaakaan?
ei hyvä..
sebastian gren
vaasa

#38

27.12.2006 17:42

Olen erittäin paljon samaa mieltä sinun kanssa Daniel, ei kukaan varmaan ole vaatimassa kannabista ruokakauppoihin tai edes että suomeen saisi perustaa cofee shoppeja niin kuin Hollannissa. Euroopassa on käytännössä enää kolme maata jossa kannabiksen pienen määrän hallussapidosta ja käytöstä rangaistaan nimittäin suomi, ruotsi ja kreikka. Muissa maissa sitä on dekriminalisoitu tai katsotaan juuri niin kuin sanoit läpi sormien.

Hollannissa, jossa asiasta on paljon kokemusta aina 1970-luvun lopulta lähtien, kannabiksen vapauttamisesta saatavia hyötyjä pidetään huomattavasti suurempina kuin mahdollisia haittoja.

Omaan käyttöön tarkoitetusta kotikasvatuksesta tai kannabiksen käytöstä ei tulisi rangaista.
Kauko Korkki
Helsinki

#39

30.12.2006 19:21

Painukaa pilviveikot Hollantiin asumaan saatana. Te olette yhteiskunnan pohjasakkaa alkoholistien kanssa. Laillistetaan saman tien pedofiilipuolue ja vahvat huumausaineet suomessa niin pääsette panemaan lapsia huumehöyryissänne.
Ei saatana.
jenna pietarinen
mikkeli

#40

01.01.2007 00:28

no jaa en ny tiiä ku ite en polta pilveä en vittu todellakaa ees maistas vaik joku tarjoais..hyi huumeet pilaa terveen ihmisen elämän..IHAN LOPULLISESTI

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.01.2007 18:18


An onymus
Helsinki

#42

06.01.2007 23:20

Ei huoh! Taas vaihteeksi "keskustelu" jossa ainoat hyvät perustelut tulevat "Hampuuseilta!" =) Kannabis on TODISTETUSTI yksi koko maailman terveellisimmistä päihteistä, näihin kommentteihin on turha inistä vastaan että "narkit muuttakaa hollantiin".
Kannabis, Salvia Divinorum ja muut luontoäidin päihdyttävät kasvit tulisi Dekriminalisoida tai jopa laillistaa k-18 koko maailmassa. Sen sijaan tulisi kemikaallisille päihteille kuten Amfetamiinille asettaa ns. "Nollatoleranssi"
Porttiteoriaa on täyttä kusetusta, riippuu ihan itsestäsi että mitä kemikaalisia mömmöjä haluat pumpata suoniisi!
Kannabis Lailliseksi ja Asiallisemmat kommentit "terveiltä ihmisiltä" kiitos! =)
Peace!
Seppo Paakkinen
Helsinki

#43

07.01.2007 18:05

Olen itse työssäni nähnyt miten Kannabis on riippuvuutta aiheutava huume, joka passivoi ihmistä. Lisäksi sillä on myös samat haitat tupakan kansa eli vahingoittaa keuhkoja ja aivoja. Kannabiksella on myös alkoholiin verrattavia
haittoja riippuvuutta aihuttavana päihteenä.
Itse olen valmis allekirjoittamaan kaikkien päihteiden kriminalisoinntia vaativan adressin, koskee siis niin viinaa, tupakkaa, kahvia kuin huumeitakin, johon kannabis lukeutuu. Eivät ole ihmiselle hyväksi vähäisissäkään määrissä.
Bisnes vaan vaatii näitä aineita maailmanlaajuiseen levitykseen, mutta ihmiselle näistä on haittaa ja aiheuttaa riippuvuutta ja sitä kautta sairauksia (juomallakin saa silmäpohjan rappeuman, epilepsian, puhumattakaan näistä tavanomaisista sisäelin sairauksista, kannabiksella saa helpommin aivot pihalle, jopa siinä määrin että pitää ehdottaa tällaisen aineen laillistamista.

Aikuinen Nainen
Helsinki

#44

08.01.2007 05:44

Herätys, typerykset!

Elin kahdeksan vuotta kannabista miltei joka päivä käyttävän ihmisen kanssa. Aiemmin elämässä satasella mukana olleesta ihmisestä tuli täysi luuseri, työelämästä vieraantunut, lapsilleen ja läheisilleen skitsokohtauksia saava (niinä hetkinä, kun ei saanut kannabista - hirveät vieroitusoireet) idiootti. Mies myös huijasi läheisiltään rahaa ostaakseen kannabista.

Allekirjoittamalla tämän todella TYPERÄN adressin edesautatte mahdollisesti jonkun ihmisen elämän tuhoutumista. Huomioikaa: Usein ei tuhoudu pelkästään kannabista käyttävän ihmisen oma elämä, vaan käyttö vaikuttaa moneen muuhunkin ihmiseen, jotka tästä käyttäjästä välittävät ja hänen kanssaan ovat tekemisissä.

Voin vierestä, oikein aitiopaikalta, seuranneena sanoa, että kannabiksella ei ole mitään hyviä vaikutuksia. Tuhoaa aivot, tuhoaa ihmissuhteet, tuhoaa elämän.

Jotkut teistä vielä kehtaavat väittää, että kannabiksesta ei tule riippuvaiseksi. Voi teitä parkoja...Yritätte perustella itsellenne haitallisen aineen käyttöä keinolla millä hyvänsä. Seurasin, kuinka aineesta tuli riippuvaiseksi. Kuinka fiksu ja hyvä ihminen muuttui skitsofreeniseksi, harhaiseksi, psykopaatiksi..

Tehkää heti kaksi järkevää tekoa! Älkää käyttäkö kannabista! Älkää allekirjoittako tätä adressia!
Miika-Matias Kiminki
Kouvola

#45

10.01.2007 19:50

En varmasti allekirjoita, näistä tulee vaan harmia. Mielummin vaikka kasinoiden pystyttäminen lailliseksi.
Anon ymous
Tampere

#46

11.01.2007 04:58

Niih, ja sitten 500 000 suomen kansalaista tulisi pahasti peliongelmaiseksi ja velkaantuisi.... jos oikeasti tälle linjalle lähdetään niin kaikkihan pitäisi kieltää, mutta minkäs sille voi jos kansalaiset haluaa vapauksia. On varmasti niitä joilta koko homma lähtisi käsistä, mutta varmasti suurin osa osaisi pitää jotain kuria. Hei aikuinen nainen, tälläisiä tapauksia olisi yhtä paljon laillistamisen/ dekriminalisoinnin jälkeenkin. Ne jotka käyttää, käyttää sitä joka tapauksessa, laillista tai ei. Olen pahoillani että kohdallesi kävi näin, mutta voin vain arvailla kuinka paljon negatiivisuutta tähän tarinaan tulee myös sinun omien tunteidesi mukana.
Anon ymous
Tampere

#47

11.01.2007 05:04

Mies on käyttänyt lääkekannabista nyt puolentoista viikon ajan. Hän hakee lääkkeensä apteekista kymmenen päivän annoksina eli 20 grammaa kerrallaan. Kolme neljäsosaa päiväannoksesta hän ottaa nestemäisenä teen seassa, yhden neljäsosan poltettuna.

- Elämänlaatu on parantunut huomattavasti. Elimistö toimii paremmin, ja unensaantiprosessi on helpompi kuin kipulääkkeitä käyttäessäni. Ahdistustilat ja masennus ovat hävinneet, mies kuvailee.

Knuutila korostaa, että mies saa lääkkeensä tiukan kontrollin alaisena, eikä väärinkäyttöriskiä ole. Hän käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla, joka varmistaa hoidon onnistumisen. Knuutila tekee myös tarkan eron kannabiksen lääkinnällisen ja huumekäytön välille.

- Lääkekannabista kasvatetaan Hollannissa valtiollisen lääkekannabisviraston laitoksissa, jossa kaikki olosuhteet on tarkkaan standardoitu ja valvottu sekä aineen pitoisuudet tarkkaan määritelty.

- Tapaus on ollut potilaan kannalta sietämätön. Viranomaisilta puuttui rohkeutta ottaa vastuuta luvan myöntämiseen kohtuullisessa ajassa, mikä aiheutti potilaalle valtavasti kuluja ja vaivaa.

- Toivon, että tämä tapaus herättää asiallista keskustelua. On ensisijaisen tärkeää, että vakavasti sairas ihminen saa hoitoa. Potilasta tulee hoitaa hoitotulosten eikä lakipykälien mukaan.

lukekaas tämä ja miettikää vähäsen. http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2006-12-12,104:2:425322,1:0:0:0:0:0:
Pasi Saikkonen
Lempäälä

#49

11.01.2007 18:26

Kannabis on H U U M E.
S I
-

#50

12.01.2007 00:14

Täytyy sanoa heti ensimmäiseksi yksi asia; Tämä on keskustelu. Muutamat henkilöt eivät sitä selvästikään nimittäin ymmärrä.


Näiden henkilöiden kommentit ovat kaukana asiallisesta keskustelusta ja kielenkäyttö on kamalaa.!
Parikin viestiä sisältää vain yhden lauseen viljeltynä v-sanalla. Onpa todella rakentavaa...
Vielä enemmän olen yllättynyt siitä että jopa joku varttunneempi (nimen perusteella päättelisin näin, jos ne on oikea..?)
ja "terve ihminen" (kuten osa haluaa asian ilmaista...) käyttää tätä todella rumaa kieltä.
Eipä kovin järkevältä ja aikuismaiselta vaikuta. Ja tuosta terveestäkin voi olla montaa mieltä.


Hyvä esimerkki järkyttävästä kommentista on mielestäni tämä:

"Painukaa pilviveikot Hollantiin asumaan saatana. Te olette yhteiskunnan pohjasakkaa alkoholistien kanssa.
Laillistetaan saman tien pedofiilipuolue ja vahvat huumausaineet suomessa niin pääsette panemaan lapsia huumehöyryissänne.
Ei saatana.

Kauko Korkki (Helsinki, 30.12.2006 17:21)"


Kysyisin sinulta Kauko, mistä on peräisin "tietosi" siitä että kannabiksenpolttajat olisivat lapsiinsekaantujia (saatikka tuo yleistys)?
Tai mikä todistaa sen että _nimenomaan_ huumeidenkäyttäjät olisivat niitä jotka lapsiin sekaantuvat?
Montako tapausta pystyt nimeämään jossa näin olisi ollut? Haluaisin tietää.


Toiseksi, kun esitätte todisteitanne asiaa vastaan, voisitte ystävällisesti ilmoittaa myös lähteen josta tieto on peräisin...
Kuten moni varmaan huomaa, siksi puutun vastustajiin koska monet puolestapuhujat kyllä laittavat tiedonlähteensä esille.
Lisäksi jos tutkitte puolueettomasti näitä kommentteja, voitte tehdä selvän havainnon keitä ovat nämä asiallisesti keskustelevat henkilöt.
Silti heitä täällä automaattisesti kovasti solvataan skitsofreenikoiksi, psykopaateiksi, sairaiksi, murha-alttiiksi itselleen ja muille,
narkkareiksi, väkivaltaisiksi jne jne...

On helppo vain listata kaikki negatiiviset asiat sellaisen asian alle jota vastaan itse on, tiesi sitten asioiden todenperäisyydestä mitään tai ei. Poikkeuksia on aina, mutta unohdetaan ne yleistykset, kiitos.
On myös aina niin kovin helppo liioitella asioita usein ilman perusteita.


Siinäpä vähän miettimistä heille joita tämä viesti koski.

Kommentoi adressia