PYSÄYTTÄKÄÄ HEMDE WEG! ''Fanaktio''

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista PYSÄYTTÄKÄÄ HEMDE WEG! ''Fanaktio'' .

jenna salomaa
pori

#1

29.12.2007 21:01

ennen kuin tälläistä ruvetaan kirjoittamaan, kannattaisi opetella kirjoittamaan :D
jenna salomaa
pori

#2

29.12.2007 21:02

ja miten saatte yli 100 ihmistä pysäytettyä? :)
Tarja Kajas
saukkola

#3 Njaa

29.12.2007 21:49

1. On todella typerä idea riisuuntua keikalla. Mielestäni se on lapsellista !

mutta...

2. Tuskin se jäisi Tokio Hotellin viimeiseksi keikaksi Suomessa, koska saksalaiset fanit ovat tehneet saman (ja ovat olleet myös ilman bikiinin yläosaa!).

3. Suomalaisten on kuitenkin turha matkia saksalaisia (mielestäni ei ole kiva, eikä TH'n pojatkaan taida oikein tykätä jos 'jokainen' maa matkii toisiaan
Joten, EI KIITOS TÄLLÄISIÄ STRIPPAUKSIA. KIITOS! :>
Julianna Nikkinen
Lappeenranta

#4 Keikka jäädä Suomen viimeiseksi?!

29.12.2007 21:52

Öööm.. itseasiassa melko monella (kaikilla) THn keikoilla esiintyy monia ihan ILKOSILLE O_o' Ja me oltais siellä edes yläosat päällä, että joo..!
Jenni Koivunen
Adressin tekijä

#5

29.12.2007 21:53

Jep,lapsellistahan se,itse en ainekaan halua että puoli alastomat kakarat/teinit hyppivä niskaani keikan aikana,ei taida niillä olla kaikki kunnossa kun tuollasta faniaktiota suunnittelevat

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.12.2007 21:58


Jenna Myllykoski
Kauhava

#7

29.12.2007 22:26

Se on sitten omaa syytänsä kun typeriksi tekeytyy.
Ei juma miten noloa :DDDDDD
Jenna Myllykoski
Kauhava

#8

29.12.2007 22:34

Mutta tyypit tekee niinkun tykkää.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.12.2007 22:48


Janni ruotsalainen
Riihimäki

#10

29.12.2007 23:19

muuten hyvä toi "kertomus" ardessista mutta kun lehdistö ei saa julkasta kuvia alaikäsistä ilman vanhempien lupaa eli vähintään naamat sensuroitaisiin.. et sen kohan vois poistaa tosta. Kiitos!
Julianna Nikkinen
Lappeenranta

#11

30.12.2007 00:32

Jenni Koivunen: "Jep,lapsellistahan se,itse en ainekaan halua että puoli alastomat kakarat/teinit hyppivä niskaani keikan aikana,ei taida niillä olla kaikki kunnossa kun tuollasta faniaktiota suunnittelevat"

Eiköhän se oo yks sama THlle onks siellä alastomia vai yläosissa olevia likkoja, nimittäi ne on niin monet tissit nähny et rintsikat ei ees hetkauta niitä, eli yks hailee niille.

Ja öö.. hyppii sun niskaan? liiottelua!
Me ollaan se YKS AINOO BIISI silleen ni miks pitää jo käydä vastarintana, MIKS SUOMESSA AINA KÄYDÄÄN KAIKESSA VASTA RINTAAN JA RUIKUTETAA SEKÄ VALITETAA EIKÄ KOSKAA VOI HYVÄKSYÄÄ MITÄÄN MIKÄ OIS EDES PIENELLÄ LÄPÄLLÄ?!

Voi ihmiset teitä. Vääntäkää vaikka ranteenne auki, mut voitta olla varmoja et toi faniaktio järkätään vaikka kuinka on adressit kasassa!
Julianna Nikkinen
Lappeenranta

#12

30.12.2007 00:34

Enna Ollikainen: "Miettikää minkälaisen kuvan haluatte antaa suomalaisista faneista..?"

Mieti millasen kuvan kaikki muutki fanit ympäri maailmaa on antanu, kun ne hyppii kirjaimellisesti rinnat paljaina. Me peitetään henkilökohtasemmat osat!

Ja mulla on yks v*tun sama mitä ihmiset musta tai Suomesta ajattelee, paskaks maaks tää on jo muutenki ristitty, ni so what?
Julianna Nikkinen
Lappeenranta

#13

30.12.2007 00:36

Tarja Kajas: "3. Suomalaisten on kuitenkin turha matkia saksalaisia (mielestäni ei ole kiva, eikä TH'n pojatkaan taida oikein tykätä jos 'jokainen' maa matkii toisiaan"

1. Mun tietääkseni missään maassa ei olla tehty näin, että moni ihminen saman aikaisesti tietyssä biisissä riisuutuu

2. Tää on läpällä

3. Ja mitä se teidän elämää hetkauttaa, kun ette oo tässä edes mukana?

VIELÄ

4. (viittaa tuohon edelliseen, eli kohtaan 3.) Mitä järkeä tässä koko adressissa on?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2007 02:34


Julianna Nikkinen
Lappeenranta

#15

30.12.2007 05:32

Ensinnäkin.. Me ei olla näyttämässä rintavarustuksiamme! vai liittyykä maha ja olkapäät siihen?!

"Eikä varmasti ole ihmiset ajatelleet loppuun asti tätä koko hommaa. Miettikää nyt mitä paskaa pojat saattaa saada tästä niskaansa? Ketä vanhemmat syyttää tästä? Tokio Hotellia." Eiköhän nty ihmisillä sen verran kilahda päässä ettei luule et TH meitä pyytäny riisumaa, et kyl me tää omasta tahdostamme tehdään!

"On myös tyhmää se, että sanotaan "Kun kaikki muutkin tekee" ja "On ne muunki maalaiset niitä tissejä näytelleet". Pitääkö oikeasti tehdä samalla lailla kuin muut? En minäkään lyö päätä seinään, jos muut lyövät." << Ja mä kun juuri yleistin että muun maalaiset näyttelee tissejään, ni me pidetään rintavarustukset sentään piilossa, ootko sä oikeesti ees lukenu mun kommentteja ennen ku oot tullu pitää saarnoja niiden perusteella?! Ja ollaanko me pakottamassa ihmisiä tähän? EI OLLA!
Jos te ette halua tulla mukaan, ni alright. Ei tätä tarttee ees luokitella faniaktioks, voidaan me vaikka omaks huviks vetästä paidat pään yli veke, jos huvittaa..! Se on iha sama ku menisitte yhelle ihmiselle kieltää jotain sen tekemisiä! Think about it people! Teil on varmaan omaki elämä ja napa elettävänä, vaikka ette sitä (napaa) muille näyttäskää!

"Minua ainakin häiritsee katsoa itseäni monta vuotta nuorempia keikkumassa rintsikoissaan keikalla, kun itsekään en omiani kenelle vaan näyttele vaikka olen täysi-ikäinen." << Ja me kun ei olla niitä sulle taia muilel faneille näyttämässä.. Eiköhän siellä lavalla oo sullekkin jotain kivempaa kateltavaa. Eikä sun tarttee kattoo sit meitä jos on noin inhottavaa, itsehänsä päätät mitä katot O_o'

ja ekasta lauseesta. Mähän sanoin et tää on pienoin läppä. Joka ei siis oo vakavasti otettava vaikka toteutetaankin. Se on iha sama jos mä tulisin BIKINEISSÄ paikalle, ei kukaan sanois mitään, mut jos mä tulisin alusvaatteissa ni ilmeet saattais olla aika nyrpääntyneitä.

Ja mikä tässä ideassa on hienoa? Kun täällä yrittää porukka kovasti keksiä jotain uutta ja hienoa vaikka tosiasiassa ne onki jotain kopioituja lappujuttuja, ni keksittiin omaperäisempi juttu jossa porukkaa yhtäaikaa samanbiisin aikana lehauttavat paitansa pois ja PUKEVAT NE TAKAISIN BIISIN LOPUTTUA! Onko 3 minuutti oikeasti niin pitkä ja kauhean kestettävä aika että siitä nostetaan näin suuri haloo? Keikalla kuitenkin näin ajateltuna menee aika nopeasti, eikä porukka hedi edes ajatella paidattomai teinejä. Vai kuinka?
Jenni Koivunen
Adressin tekijä

#16

30.12.2007 11:29

No meijän mutsi alkas ainekin heti TH:ta syyttää jos mä siel paljastapintaa vilauttelisin,se on varma.Uskoisitte että toi on typerin idea ikinä!Aateltii antaa teijän vilauttelijoiden tukee eturivii vilautteleev TURVAMIEHILLE ni roudaa teijät pihalle sielt x)) Eli suosiol jään eka taa ja sitku nää vilauttelijat on roudattu pihalle siirryn edemmäs.
Marianne Bamberg
Nurmijärvi

#17

30.12.2007 12:30

Noniin... arvasin jo silloin kun tää fanaktio keksittiin että tästä nousee kauhee haloo. Ja niihä siitä nyt nousi.
Mä itse olen tässä fanaktiossa mukana enkä todellakaan vastusta sitä.
IHMISET HEI! T-Ä-Ä O-N A-I-V-A-N LÄPPÄ juttu :D pelkkää läppää.

Miettikää nyt. Yhden, yhden ainoan biisin ajaksi, noin 3 minuutin ajaksi otetaa paidat pois, huom! Paidat emme rintsikoita! Ne pysyvät päällä koko ajan :) Ja kun biisi loppuu me laitamme ne kiltisti takaisin.
Näin helpppoa, mikä siinä on kun olette tätä niin kovasti vastaan? :D

Ihminen ei ole puolalasti jos se on ilman paitaa : D
Rannallahan ollaan bikineissä ja kukaan ei ole sitä vastaan eihä?
Jos te tahotte niin kyllä me voidaan sinne varmasti tulla bikineissäkin tuon paidan pois ottamisen sijaa jos niin hankalaa on tajuta että se on täys läppä :D

Ja mä veikkaan että th:kin ottaa tän ihan läppänä ja niin pitäs teijänki...
Teillä ei oo yhtää mitää huumorintajuu :'D
Mä en tosiaakaa tienny et suomesta löytyy näin vakavii ihmisii...
Ja se on täyttä paskaa että tokio hotel ei tän fanaktion jälkee tulis enää suomee, antakaa mun nauraa hei, varmaa pojat onki keikan jälkee iha "Voi helvetti, tonne suomeen ei ainakaa tulla, iha hulluu porukkaa, näittekö ne otti paidat pois 3 minuutiksi! ihan hirveetä, ei, suomeen ei enää mennä" :''D
Marianne Bamberg
Nurmijärvi

#18

30.12.2007 12:58

Oli vielä pakko laittaa että tää Fanaktiohan on hyvä
1) Koska se sopii todella hyvin kyseiseen biisiin
2) Koska tää ei ole missään muualla toteutettu näin suurella porukalla (joka kasvaa vielä)

Tää jää pojille paremmin mielee kun joku valomeri mikä nyt tehää joka keikalla.
Suomi olisi silloin yksi maa muiden joukossa. Mutta sitte ku tehäänki tämmöne mit muut ei ole vielä tehneet niin Suomi jää niitte mieleen vaikka sitten Läpäimpänä maana missä ne on ikinä esiintynyt mutta jääpähän kuitenkin :D
Ja tää fanaktio on selvä ilmasu myös siitä kuinka hauskaa meillä siellä keikalla on.

Eikä me tosiiakaan olla menossa sinne meijä melooneita näyttelemään. Sellasta mä en tekis ikinä.

Lisäksi, kaikki vanhemmatkaa ei oo tätä vastaa, ainakaa mun että iha sama kuvataanko mua siellä ilman paitaa vai ei kun olen jo äidille sanonut että näin tehdään (:
Mira Lankinen
Lappeenranta

#19

30.12.2007 13:31

Huoh teidän kanssa.. miks hitos tällänen haloo yhdestä fanaktiosta?! Jos se nyt on niin kauhee niin älkää osallistuko, ei kukaan teitä pakota siihe.. itsekkään en osallistu varmaakaan.. mut ne mie sitä vastaakaan oo.. se on yksi aktio muiden joukossa.. enemmän mie oon vastaa sellasii missä kirjotetaan joku teksi A4.selle ja se nostetaan jonkun kappaleen akikana, koska niiten takaa ei oikeesti näe ne jotka seisoo vähä taaempana...

Jotkut tääl sanoo että ei oo mitään järkee mennä tisejään sinne näyttelee.. Ei siin todellakaan kukaa oo tisejää alkamassakaan näyttelee! vaa pelkät paidat otetaa pois.. joten ettöke vain voisi niitten antaa tehä sen ketkä sen haluu?! ei se tein persettä paljoon raavi jos työ ette ite sitä tee..!
aino seitamaa
helsinki

#20

30.12.2007 13:41

must on aika tyhmää riisuuntuu keikal O____o
ja muutenki siel on varmaa kylmä ^^
sonja laakso
hyvinkää

#21 Pyh, siellä mikää kylmä oo!

30.12.2007 13:46

Jos riisutaan vaatteita keikalla, miettikää nääit:
-tuleeko turvamiehet sanomaan?
-haluuko ne tulla suomeen enää esiintymään, jos kaikki on jtn. strippareita?

-Ja sitten..jos riisutte niin hitossako siellä mikää kylmä on! Stadion täynnä ihmisiä ja kaikki huutaa ja liikkuu niin että lämpöö tulee ja kestä ehkä kaks päivää enintään saada se paikka kylmäks ja ku siel esiintyy melki joka päiv jokunen tyyppi..
Marianne Bamberg
Nurmijärvi

#22

30.12.2007 13:54

Omat mielipiteet. Musta tää ei ole yhtään tyhmää jos sen pystyy hyväksyy ja ottaa nii ku se pitäis ottaa, läpällä.

Ja joo, kylmä siellä ei ainakaa ole että saattaanhan siellä jotkut ottaa paitansa veks jos tulee kuumaki.

Ja jos turvamiehet tulee sanomaan niin sitten on ainakin kaksi vaihtoehtoa mitä vastata (:
Ja edelleen, en usko että pojat pitää meitä paidan ottajia strippareina tai minään vastaavana vaan osaavat ottaa tämän fanaktion huumorilla :)
Mira Lankinen
Lappeenranta

#23

30.12.2007 14:22

Tulipahan mielee.. mitä työ meinasitte saaha tän kaa aikseks.. kyllähän työ tänne voitte nimiä kerätä ja sen semmost.. mut mitä se hyödyttää? ette työ saa tätä mihinkää sillain et siihe aktioon tehtäis joku kielto tai vastaavaa...
ja ettekä työ pysty mitenkää niitä pysäyttää ketkä sen meinaa tehä.. (:
Marianne Bamberg
Nurmijärvi

#24

30.12.2007 14:27

Sitä mäkin. On aika vaikeeta pysäyttää yli sata ihmistä jotka tahtoo toteuttaa harmittoman, 3 minuuttia kestävän fanaktion :)
Niina Tuikkanen
Viitasaari

#25

30.12.2007 14:37

Te jotka tähän fanaktioon osallistutte, oletteko muuten miettineet tätä:
Teitä on todella paljon siellä. Varmasti on paljon tönimistä yms varsinkin etummaisissa riveissä. Ihmisten on erittäin helppo aukaista takaa rintsikkanne hakaset huomaamattanne. Niin siinähän sitten olette rinnat paljaina ku rintsikat tippuvat.
Ei siinä, minua ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä te jossain ihkutokiohotellin keikalla teette, mutta minua kyllä ainakin hävettäisi aivan jumalattomasti.