Pro Sorsapuisto

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pro Sorsapuisto.

Milla Valkeasuo
TRE

#1

10.04.2008 21:01

En kannata hallia. Helevetin rumia rakennuksia on jo tarpeeksi ja muutenkin.
ilkka sorri
tampere

#2 Aprillipila

11.04.2008 11:00

Jep-jep: Luonnoksia tästä hallista oli Aamulehdessä 01.04.2008
Valtaosa kansalaisista varmaan oletti tämän olevan perinteinen lehden aprillipila! Ei kai kukaan paatuneinkaan päänsälyönyt jääkiekkofani vakavissaan edottaisi tuollaista ylisuurta hanketta keskelle kaupunkipuistoa. Rahamiehet on asia erikseen: heille ei kaupunkikuva tai -viihtyisyys merkitse mitään.
Tito Kärnä
Orivesi

#3

23.04.2008 22:17

Siis sorsapuistossa käytiin aina siskon ja isän ja äidin kanssa noin kerran kuussa ku Hervannassa viä asuimme ja syötiin eväitä ja kateltiin niitä lintuja ja siel ainaki oli se magee keltainen liukumäki jossa leikittiin aina! Eihän tuollaista saa riistää tulevilta sukupolvilta ja ei kyllä mitään jättimäisiä betoni-bunkkereita enää Tampereelle! Niitä on siellä jo liikaa! Muutenkin on omalla tavallaan kaunis ja sympaattinen paikka leikkipuistoneen ja lintuineen ja muutenkin varmaan tosi kiva paikka oleskella jonkun kanssa ja käydä vaikka kävelyllä siinä ympärillä. Ei mitää syytä rikkoa sitä mainiota tamperelaista idylliä!!!
kimmo lahtinen
Vieras

#4 Sorsapuisto ympäristöineen entisellään

05.01.2011 08:37

Olen asunut aikoinaan Sorsapuiston laidalla III puolikunnalisten taloisaa 1939 - 1964. Sorsapuisto ympäristöineen tarjosi lapsille tosi virikkeellisen ympäristön. Tämä keidas tulisi säilyttää edelleenkin avarana ja paljon ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia tarjoavana kokonaisuutena.