Raiskauksille kovempi tuomio!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Raiskauksille kovempi tuomio!.

Jeremias Halonen
Askola

#126 töihin

23.07.2008 02:54

kyllä raiskaajille täytyy saada loppu. En tarkoita että raiskaaja täytyisi polttaa tms. vaan että uusien raiskaajien "synty" pitäisi saada estettyä.

Ja vankila olot meillä suomessa on aivan liian helpot ja maksaa kansalle liikaa.
Ehdottaisinkin että vangeille, niin raiskaajille kuin muillekkin annettaisiin töitä. laitettaisiin nämä yhteiskunnan varoja kuluttavat turhakkeet tekemään tuottavaa työtä, vaikka poraamaan juustoon reikiä tai mitä tahansa kunhan se tuottaisi sen verran että vankeinhoitokuluja saataisiin maksettua niin hyvin että vankiloihin saataisiin edes tarpeeksi vartijoita.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2008 09:09


Alpi Höytämö
Nurmijärvi

#128

24.07.2008 09:14

"Somalit pitää saada pois Suomesta ja Baltiasta, somalit ovat pahimpia raiskaajia."

Kyllä ja lähi-itä muuttaa lasiksi ja arjalaiset arvot kunniaan. Isämmaan puolesta! Suursuommi!
Andakas Spuglamas
Daugavpils

#129

26.07.2008 15:46

^ sarkasmi ?

Minä en ole suomalainen mutta totta toivon että suomalaiset saisi olla rauhasa eikä olisi somalirikollisia kaduilla.
Nita Logren
Jyväskylä

#130

12.08.2008 17:37

Ihan tosi juttu. Jos suomessa ei olisi lakia olemassa.Ehdottaisin että raiskaajat raiskattaisiin itse vankiloissa.Ja pellemäisintä tässä touhuissa on se että ensinnäkin jos raiskaaja lähtee lusimaan normi vankilaan on hänen paikkansa "lisko"osasto. missä hän saa olla rauhassa ja ei tarvitse nähdä muita vankeja, tämä on niille etu.Vankiloissakun kiitos luojan on todella paljon raiskaajien vihaajia. ei muuta kun muiden vankien sekaan jotta saa tuntea miltä se harjan varsi tuntuu perseessä väkisin tökkimällä.KANNATAN ehdottomasti :) ja loistava adressi.
Nita Logren
Jyväskylä

#131

12.08.2008 17:44

Ja totta on että ulkomaalaiset myös raiskaavat ihmisiä ja se on törkeää koska tää on "meidän maa", mutta kyllä suomalaiset tekevät sitä samalla lailla ja harmikseni ihmiset yleensä vaan kiinnittävät huomin tummiin raiskaajiin
Jake Eerola
Kouvola

#132

21.08.2008 17:50

on kyllä täälläkin aika sekoa porukkaa, jos tosissaan aikovat leikata raikaajilta mulkut pois
Nita Logren
Jyväskylä

#133

21.08.2008 20:23

Kyllä munien leikkuu on tervettä verrattuna raiskaukseen.Oppivatpaha olematta käyttää niitä väärin.
Jenni Jokinen
Helsinki

#134

13.09.2008 20:56

Vehkeiden pois leikkaus on mielestäni ainoa oikea rangaistus mitä voi raiskaamisesta antaa. En ymmärrä miten Suomessa annetaan raiskauksesta korkeinaan n. 5 vuotta vankeutta jos sitäkään. Ja sitten viitsitään valittaa siitä, kun raiskauksen uhrit eivät ilmoita raiskauksesta poliisille. Miksi ilmoittaa, kun rangaistukset ovat täysin olemattomia?

Raiskaamiseen ei kertakaikkiaan ole minkäänlaista syytä, mikään ei oikeuta sitä tekemään kenllekään. Jos raiskaaja on valmis pilaamaan toisen ihmisen elämän lopullisesti, mielestäni on vain kohtuullista, että sitten pilataan raiskaajankin elämä. Raiskaus on murhaan rinnastettava rikos, uhrin iästä riippumatta.
Tommi Virtanen
Espoo

#135

23.09.2008 22:26

Riittääkö vain se että uhri sanoo tulleensa raiskatuksi vai mitä tarvitaan tuomioon?
henna rajala
ylöjärvi

#136 Todellakin pidemmät tuomiot!

24.09.2008 15:50

Tänä vuonna tammikuusta kesääkuuhun raiskausilmoituksia on tullut poliisin tietoon jo yli kaksi päivää kohden! tämä on sairasta enkä usko että puoletkaan raiskauksista tulee ylipäätänsä julki poliisille, joten pidemmät tuomiot ovat enemmänkin kuin tarpeen.
A A
T

#137 Taas ehdollinen rangaistus vuosien raiskauksista

28.09.2008 03:35

Luin järkyttyneenä pienen uutisen lehdestä, jossa kerrottiin kuinka n. 50 vuotias mies oli vuosia käyttänyt lapsia hyväksi ja "pakottanut" seksin kanssaan lähes kahdeksan vuoden ajan eri lapsia. Tapahtuma paikka Inari. Mies sai n. 3v. tuomiota, jota joutuu kärsimään heti ehdollisena!!!!!
Miten on niiden laita, jotka tämä raiskasi ja joiden elämän pilasi? he kärsivät ehdottomina kaikki ikuisesti!
Voi pyhä taivas mitkä lait Suomessa on. takuulla hovissa rangaistus pienenee entisestään.
Menni Lipponen
Riihimäki

#138 Pitkät tuomiot ja hoitoa

30.09.2008 18:49

Useissa maissa on kokeiltu ja käytetään kemiallista kastraatiota. Ne joille se on tehty ilman psykoterapiaa, niin heillä halu raiskata ei ole vähentynyt. Joistakin on tullut hyvin vihaisia ja alkaneet tekemään väkivalta rikoksia. Joissakin tapauksissa raiskaaja on ruvennut tappamaan ihmisiä. Eli munien leikkaaminen ei ole ratkaisu. Ajatukset eivät siinä muutu vaan viha kasvaa. Suurta menestystä ei ole ollut myöskään yhdistelmällä kemiallinen kastraatio ja psykoterapia, mutta joukosta löytyy kyllä niitä joille siitä on ollut apua.

Monet sarjamurhaajat aloittavat väkivaltaisilla raiskauksilla ja rohkeammaksi tullessaan tai kun se ei enään riitä siirrytään tappamaan ihmisiä. Tämä on kuitenkin pieni osuus raiskaajista, joilla kyseisiä taipumuksia on. Tämän poikkeuksen toteamiseksi tarvitsemme ammattitaitoisen profiloija/psykiatrin työskentelemään vankiloihin ja psykiatrisiin sairaaloihin, että voisimme ennalta ehkäistä. Harvoin he vain jäävät raiskauksista kiinni, koska he ovat normaalisti hyvin älykkäitä.

Yksi asia, mikä kanssa ärsyttää, on uhrien kohtelu. Monesti hän saa syytöksiä päällensä, että on itse käytöksellään aiheuttanut raiskauksen. Varmasti tuntuu siltä kun raiskattaisiin uudelleen. Tai epäusko, jos läheinen raiskaa, jotkut syyttää valehtelijaksi, ettei oikeasti ole tapahtunut.

Olli Laaksonen
Helsinki

#139 Nirri vaan pois!

18.11.2008 14:42

Elikkä, raiskauksestahan jää uhriin tekijän/tekijöiden DNA, ja näin ollen tekijä/tekijät on helppo varmentaa. Nirri pois yksinkertaisesti ja vola, jo vähentyy kaikki raiskaus yrityksetkin. Ei se vehkeiden poistaminen ole oikea tapa, siitä syntyy vain toisenlainen agression tarve.
Salla Siltakoski
Tampere

#140 Hovioikeus puoltaa raiskaamista?

18.11.2008 16:04

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200811188608985_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200811180135005_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200811188609057_uu.shtml

Tässä joitakin materiaaleja aiheeseen liittyen. Raiskaus on kuulemma silloin lievä raiskaus, jos sen aikana käytetään "vain vähäistä väkivaltaa". Miten tämä voi olla mahdollista? Eikö raiskaus ole aina raiskaus, oli se väkivaltainen tai ei. Jos seksiin pakotetaan, väkivallatta tai ilman, se on raiskaus, josta pitäisi tuomita nykyistä paljon rankemmin. Väkivaltaisesta raiskauksesta taas tulisi tulla syytteet SEKÄ raiskauksesta ETTÄ pahoinpitelystä. Varsinkin nuoren ihmisen raiskauksesta tulisi saada kovemmat rangaistukset. Tällä hetkellä näyttää siltä että Suomi maana hyväksyy seksiin pakottamisen osana arkipäivää, Itä-Suomen Hovioikeuden päättäjät taas vaikuttavat jopa puoltavan sitä. Mitä väliä uhrin hyvinvoinnilla ja mielenterveydellä on, kunhan tekijät vaan saavat tyydytyksen? Tältä vaikuttaa Hovioikeuden kanta asiaan.

Muutosta asiaan, oikeasti. Hyvä Suomi.
Laura Mikkola
Valkeala

#141

18.11.2008 18:23

Salla Siltakoski, juuri kauhistelin tuota "lievä raiskaus"-juttua iltalehden sivuilta. Ihan käsittämättömiä tuomioita tässä maassa jaetaan rikoksista mitkä voivat pilata uhrien koko loppuelämän. Ja sitten nuo lapsiin kohdistuneet hyväksikäytöt "vanhentuneita", mitä ihmettä? Ihan uskomattoman typeriä ja vastuuttomia nuo päättäjät Suomen oikeusssaleissa.
Helka Partanen
Lahti

#142 Nurmeksen lakiko voimassa?

20.11.2008 00:38

Onko Itä-Suomen hovioikeuden tuomarit oikeita tuomareita vai kirjekurssin käyneitä ite-tuomareita?Ainakaan eivät ole ole olleet paikalla kun moraalia jaettiin.Tuomiot muistuttavat lähinnä muutamien muslimimaiden tuomioita,raiskattu nainen kivitetään kuoliaaksi.
Kuulin pohjois-Karjalassa aikoinnaan kansan keskuudessa Nurmeksen laista;
vainaalle pien sakko ja manne vapaaks.

Sama perinne jatkunut 30 vuotta-olisiko aika päivittää hovioikeuden toiminta?
Osoittaa ammattitaidottomuutta ja epäinhimillistä asennetta tämä viimeisin päätös,kerrassaan törkeää.Asia olisi saatava oikeuskanslerin tutkittavaksi,
tai EU:n tuomioistuimeen ja kyseiset tuomarit viralta.
Mahtoiko joku raiskaajista olla kenties jonkun tuomarin sukulaispoikia?
(muist.Joensuun skineilläkin oli taustalla iskä suojelemassa...)
Mahtoivatkohan nämä ressut peräkammaripojat tuntea itsensä tosi miehiksi
porukassa avuttoman kimpussa-eikö yhtään iletä?Onko naiset todella niin vähiin käyneet siellä päin Suomea että täytyy käydä alaikäisten kimppuun.
Vai ovatko niin surkeita ettei flaksi käy;
nyt luulisin että se meni lopullisesti.
Nyt pojat linnaan oikeiden konnien käyttöön 5 vuodeks vähintään,konnillakin parempi oikeudentunto kuin itä-Suomen hovilla.
Niina Jääskeläinen
Oulu

#143

02.12.2008 10:05

Vehkeiden pois leikkaus on mielestäni ainoa oikea rangaistus mitä voi raiskaamisesta antaa. En ymmärrä miten Suomessa annetaan raiskauksesta korkeinaan n. 5 vuotta vankeutta jos sitäkään. Ja sitten viitsitään valittaa siitä, kun raiskauksen uhrit eivät ilmoita raiskauksesta poliisille. Miksi ilmoittaa, kun rangaistukset ovat täysin olemattomia?

En jaksanut lukea koko ketjua, mutta tähän voisin heittää, että mitä sellaisille raiskareille, jotka raiskaavat pullolla tms muulla esineellä? Sormia voi käyttää mm.
Niina Jääskeläinen
Oulu

#144

02.12.2008 10:06

Valtteri, esimerkiksi esineitä on mahdollista käyttää niin naisen kuin miehen.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.12.2008 21:53


Markku Korpela
Seinäjoki

#146

23.12.2008 14:46

"Jos miehelle ei anna,kun se sitä kinuaa,mies ottaa sitten väkisin."
Kirjoitti Krista Kauppinen.

Olen miehenä todellakin erimieltä asiasta.
Ihmisellä pitää olla jotain päässä vialla että saa kiksejä väkisinmakaamisesta.

Itse en ainakaan saa mitään nautintoa edes yrittää enempää mikäli nainen sanoisi ettei halua seksiä.
Ano Nyymi
Porvoo

#147

23.12.2008 15:14

Siis en tajua!? Miksi ihmeessa täytyy olla erikseen lievä raiskaus ja tavallinen raiskaus, seksuaalinen hyväksikäyttö tai lievä hyväksikäyttö. Aiheuttaa uhrille kaikki nämä yhtä pahat traumat! Mielestäni kaikkien näiden nimi täytyisi olla yksinkertaisesti RAISKAUS. Siis R-A-I-S-K-A-U-S. Yhtä kova tuomio, oli se sitten lievä tai normaali hyväksikäyttö tai lievä. Ja jokaisesta sama tuomio. Ja olen samaa mieltä Korpelan Markun kanssa, että normaaleille miehille väkisinmakaaminen ei ole millään tavalla kiihottavaa. Täytyy todellakin olla päästään vialla, että sellaiseen ryhtyisi. Raiskaajat ovat tuomionsa ansainneet.
Ano Nyymi
Porvoo

#148 Lisänä tietysti:

23.12.2008 15:16

Jos hyväksikäyttö kohdistuu lapseen, Tuomio voisi olla jo ainakin 10v lisä normaaliin tuomioon ja se, että vapaaksi päästämisenkin vaiheessa tehdään kunnollinen mielentilatutkimus.
Minna Hämäläinen
Vantaa

#149

29.12.2008 16:36

Itse raiskauksen uhrina voin sanoa että tuomiot ovat todellakin liian pienet. Minun tapauksessani raiskaaja pääsi kuin koira veräjästä, koska osasi myöntää oikeat asiat!! Itse taas sain koko ajan tuntea olevani syyllinen tapahtuneeseen.. Miksi raiskaajaa kohdellaan paremmin kuin uhria? Raiskaajat ansaitsevat väh. 10 vuotta vankilassa yms. Hehän pilaavat niin paljon toisen elämästä. Itse onneksi pääsin siinä suhteessa vähällä..
Harri Laitinen
Helsinki

#150

31.12.2008 05:15

Toimittaja heittää Yhdysvaltain presidenttiä kengällä - uhkaa 15 -vuoden vankeus, mies raiskaa naisen Suomessa - 1v ehdotonta? Missä vika?