Jyrkkä EI YLEn mediamaksulle!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Jyrkkä EI YLEn mediamaksulle!.


Vieras

#51

22.05.2011 00:49

EI RYSSÄN MEININKIÄ SUOMEEN.........
televisioton

#52

03.07.2011 01:44

Jos ei TV-maksut riitä niin asettakaa YLE konkurssiin.

Vieras

#53

07.08.2011 18:39

Onhan tuo nyt saa**nasta kotoisin ku pannaan ihminen joka ei omista TV:tä maksamaan kapitalistin mediamaksua

Vieras

#54

09.12.2011 01:59

ei ihmisille voi asettaa pakkomaksuja
Arja-Liisa Kangas
Vieras

#55

17.12.2011 11:55

Hallitus ja muut valtaa pitävät elimet, kuten THL, haluavat käyttöönsä takuuvarman kanavan, jonka kautta nämä uutisoivat seulottua ja näille instansseille sopivaa ns. "virallista" tietoa. RAHA sanelee sen, mikä saa olla virallista tietoa ja mikä ei. Tämä on juuri sitä samaa suomalaisten noikittamista jota näkee kaikessa, mm. kuntaliitoksissa ja Euroopan velkamaitten pakko-auttamisessa, jotta Suomen ministereille nostettaisiin hattua ja he saisivat ansaitsematonta kiitosta Brysselin neuvottelupöydissä.
Tämäkin Suomen eliittikanava YLEN toiminnan he maksattavat kansalta perittävinä veroina, aivan samalla periaatteella, kuin THL:n ja STM:n yhteistyössä tilaama sikamainen sikarokotelähetys maksettiin sumeilematta suomalaisten veroeuroista. Oli viittä vaille, etteikö suomalaisille langetettu sanktioita siitä, että suuri määrä väestöstä jätti tuon kelvottoman rokotteen ottamatta. Jos olisi ollut jokin mahdollisuus antaa rangaistus, niin sen he olisivat tehneet. Uskokaa tai älkää, niin sellaista lakia varmasti Arkadianmäellä suljettujen ovien takana ollaan kaavailemassa. Samaan aikaan päättäjät vaikeroivat rahanpuutteesta, kun puhutaan niistä kustannuksista, joita tarvittaisiin, jotta suomalaisille saataisiin takaisin kunnolla toimiva julkinen terveydenhuoltojärjestelmä. Milloin kansan silmät aukeavat??????????? Toivottavasti se ei ole sitten liian myöhäistä !!!!!!!!

Katsokaahan muita uutislähetyksiä ja verratkaa saman päivän uutisia YLEN uutisointiin, niin huomaatte eron. Yle ei mm. kerro totuutta, joka koskee hallituksen tai suoraan sen alaisuudessa toimivien instanssien väärinkäytöksistä, kuten mm. MTV:n uutiskanava tekee. Korruptiota lisäävä päätös, tämä YLE-vero on, jonka päättäjät julkeavat maksattaa kansalla. Kauanko suomalaiset antavat näiden käskyttää? Suora demokratia ei antaisi tällaisille oman edun tavoittelijoille automaattisesti oikeuksia YLE-maksun kaltaisille taakoille. Vapauspuolue ajaa suoran demokratian hallintomallia Suomeen, jossa kansalaisillakin on sanottavana sanansa. Suoran demokratian hallintomallissa hallituksen on pakko kysyä kansalaisilta, ennen kuin päätöksiä tehdään.

MIKÄ ON SIINÄ NIIN VAIKEAA? MIKSI SUOMALAISET EIVÄT ALKAISI VAATIMAAN HALLINTOMALLIA, JOSSA MINISTEREIDEN OLISI PAKKO KUUNNELLA KAIKEN MAKSAJIA, ELI MEITÄ SUOMALISIA, ENNEN PÄÄTÖSTENSÄ TEKEMISTÄ ? TÄLLAINEN ON TOIMINUT SVEITSISSÄ JO PIAN SATA VUOTTA JA SILLÄ ON SAATU AIKAAN TYYTYVÄINEN KANSA JA PALJON MUUTA HYVÄÄ.


Vieras

#56

20.12.2011 11:32

Eikö ole sama ,jos kaikki maksaisi autoveroa vaikka ei omistaisi autoa.Vastustan uutta Yle maksua. Ei mene tasan,jos haluaa katsoa telkkaria niin sama maksu
kaikilta.Ei voi pakottaa maksamaan niitä jotka on luopuneet telkkarista. En halua maksaa 3x140€ .
Minna

#57 Viihdeohjelmat maksullisille kanaville tai mainoksilla kustannettaviksi

20.12.2011 12:51

Ylen pitää olla vapaa, taloudellisesti ja poliittisesti riippumaton media ja siksi vero, mutta tällä verolla ei pitäisi kustantaa viihdettä. Ylen tulisi olla siinä samalla viivalla muiden medioiden kanssa ja rahoittaa viihdetuotantonsa muuten. Suomessa on pulaa terveyspalveluistakin. Veroilla ei pitäisi rahoittaa hömppää.

Vieras

#58

07.02.2012 23:47

Ne saavat maksaa ketkä tuota moskaa kehtaavat edes katsoa. YLEltä ei ole tullut mitään hyvää ohjelmaa vuosikausiin. Ainoa katsomisen arvoinen oli Sopranos, mutta senkin jaksot oli jo nähty vuosia aikaisemmin MTV3:lta. Mitään kunnon elokuvia, puhumattakaan uusista elokuvista ei yleltä näy.
?

#59 !

14.02.2012 04:56

voi teitä luusereita, opiskelkaa ja oppikaa, tosin tää on halpaa huvia teidän tekstien lukeminen "paras ratkaisu"-onneksi et ole päättämässä!
umppe

#60

24.10.2012 22:23

höpö höpöt,mediamaksu on järkevä systeemi.Ikivalittajat valittakaa varpaista----
Jaakko

#61

15.03.2014 14:05

Lukekaa adressi sivulla 3.
Bilal Philips.

Vieras

#62

12.08.2014 08:41

Kun ei ole televisiota, eikä saa sanomalehteä yle verolla, niin silloin voi aivan vapaasti tehdä pimeitä töitä sen sen edestä !!
Kirsi

#63

22.08.2014 23:25

Tätä SONTAA jo maksettu muutaman vuoden. En ole omistanut televisiota koko aikuisiälläni kertaakaan ja radio suomipop ei yleveroa peri! Puhelimella pystyy soittamaan ja lähettää tekstiviestejä ja taitaa siinä kamerakin olla. Ennemmin tapan itseni kuin kuuntelisin jotain ylen kanavista, mutta toki onhan tämä kivaa maksaa!

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö puoluetuet lopettaa?