Tuomas Virkkunen selostamaan jalkapallon MM-kisoja 2010

Kaarlo Kaarlo
Espoo

#1 Parempi ettei Tuomas selosta missään


Vai vielä pitäisi tuon pilata vielä MM-kisatkin.Nykyäänkin joutuu volumen kääntämään nollille kun tuo ulisija on aalloilla.
Henri Paronen
helsinki

#2 Voi kale kale


Sä oot just vissiin niitä hissukoita, jotka tykkää et fudiksessa on samanlainen tunnelma ku seurais naisten curlinkia. Iha hiljasta jne.

Tiiätkö sen volume näppäimen siinä kaukosäätimessä? Jos tiiät laita hiljaselle ja selosta ite päälle ni ainaki tuntuu mieluisalta :)
Jaakko Hämäläinen
Helsinki

#3 Virkkunen tilalle tai ei, vanhat on saatava vaihtoon.


Vaikea kyllä ajatella että kukaan, joka sen verran intohimoisesti jalkapalloon suhtautuu,että vaivautuu seuraamaan pelejä, vaivautuisi Virkkusen peliin eläytymisestä enemmän kuin Lehtisen kyvyttömyydestä muodostaa ymmärrettäviä lauseita tai Juusela-Lehtinen-parivaljakon yhteisestä kyvyttömyydestä ymmärtää mitään pelitapahtumista. Olennaisinta tässä tilanteessa lienee kuitenkin se, että nykyiset selostajat lehtinen/juusela saadaan pois kopista. Hyviä (asiantuntevia,pelikäsityksen omaavia, lajiin intohimoisesti suhtautuvia) korvaajia löytyy Virkkusen lisäksi mm. Canalin palkkalistoilta, mutta Virkkunen lienee realistisin vaihtoehto.

Tietynlaisia johtopäätöksiä on voinut vetää siihen suuntaan, että YLEllä on linjattu, että jalkapalloselostuksen pitää olla monotonista sekä konservatiivista, ja sen kuuluu vain informoida kuulijoita/katsojia pelin tapahtumista. Sen sijaan murtomaahiihdon, yleisurheilun ja ennen kaikkea jääkiekon, sekä minkä tahansa lajin, jossa on suomalaisia urheilijoita, yhteydessä voidaan vapautua kangistuneista kaavoista ja nostattaa tunnelmaa myös kotikatsomoissa.
Riitta Hoffrén
Espoo

#4 Varo suutasi Kaarlo


jos pilkkaat jumalia, voi käydä huonosti
jirko ahola
KOTKA

#5 Vnahat vaihtoon!


Vanhat on toki asiantuntevia mutta aina noin 5 min myöhässä tilanteesta mitä milloinkin tapahtuu.... Ja kaikki mitä kentällä tapahtuu on vaarallisia tilanteita! Haluaisin tietää kenellä on pallo enkä arvuutella oliko se patolla luciolla ronaldolla muttta nyt se on maalipotku... huhuh mikä tilanne... anteeksi rajaheitto........ Kulmapotkulla jatketaan!
Petteri Lahtinen
Padasjoki

#6 vanhat vaihtoon....


Kyllä virkkusen ja kuka se on joka selostaa yleensä mertarannan kanssa niitä jääkiekon mm-kisoja... oliko se niki kuusela? tai joku tämmöne? siinä on aika hyvät selostajat........

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)joonas lehto
hki

#8 MIKSEI


JOS EI 2010 KISOJA NIIN SITTEN 2014...
Miikka Miestamo
Helsinki

#9


Virkkusesta huokuu rakkaus jalkapalloa lajina ja kulttuurimuotona kohtaan. Pidän myös siitä, että on profiloitunut ei-englantilaisen jalkapallon asiantuntijana, joka on vuosikausia hallinnut suomalaisten jalkapallotietämystä.
Hannu Peltoniemi
Kuusamo

#10 `asiantuntijat``


Niin sanotut asiantuntijat pois selostuskopista. Huippuselostaja selviytyy selostuksesta paremmin kun ei ole kukaan kopissa häiritsemässä tilanteiden selostuksia.Asintuntijoilla on aikaa väliajalla sepostaa omia höpötyksiä.
jonne lassuri
hyvinkää

#11 kommentointia


pitääpä puuttua tähänkin keskusteluun sen verran että en usko että kukaan voi todella sanoa että JOKU on virkkusa parempi jalkapallo tai yleensä selostaja mertaranta pääsee ehkä lähelle mutta hänen selostus perustuu enemmänkin tunnelman luomiseen (on siinä vähinään yhä hyvä kuin virkkunen) mutta virrkunen on asiantuntevampi tosin vain jalkapallossa mutta siitähän tässä puhummekin (olisi muuten kiva kuullu virkkusta kerran jossain muussa lajissa:D) ja jos lopetetaan antzan ja tuomaksen vertailu ja palataan aiheeseen niin kyllähän se on huutava vääryys jos virkkunen ei selosta MM2010 kisoja vaan siellä mumisee joku lehtinen tai juusela joka sanoo pelin aikana vähintään 20kertaa "ja messi laukoo ei kun olikin henry" (huomatkaa sarkastikuus edelliseen lauseeseen:D)
juu tämän adressin aloittajalle terveisiä että on todella hyvä juttu että joku näkee vaivaa asian eteen ja tekeekin jotain (on ollut iteseelänikin mielessä).
kyllähän jalkapallon MM-kisat ovat maailman laajuisesti heti kesä olympia kisojen jälkeen tärkein urheilu tapahtuma (itselläni tärkein) ja on kuningas jalkapallon arvoista että saamme nauttia siitä kunnollisen asiantuntevan ja intohimoisen selostajan parissa.
Kiitos ja kumarrus toivon että tämä adressi saa vähintään 8000tuhatta allekirjoitusta ja ylellä ostataan tehdä jotain tai ehkä he voisivat kokeeksi pistää tänne adressin JUUSELA JATKAA MM-KISA SELOSTAJA montakohan nimeä saisi jaa jaa enpä usko että kuin yhden ja sitä ei tarvitse arvuutellä keneltä se on.


(tietenkin minulta:D)
jonne lassuri
hyvinkää

#12 anteeksi


anteeksi äsköisen "purkautumiseni" kirjoitusvirheet
markus jääskeläinen
kotka

#13 asiaa


VIRKKUNEN SELOSTAJAKSI ILMAISILLE KANAVILLE HALUUN KUULLA VIRKKUSEN ÄÄNEN TAAS :DD
Paavo Maakannas
Helsinki

#14 Juusela multaa Virkkunen kultaaAulikki Heiskanen
Vieras

#15 Jalkapallo 2010


Olen odottanut jo kohta viikon,että kuulisi Tuomas Virkkusen selostuksen näissä kisoissa.Vaikka itse olen jo 60-kymppinen isoäiti,niin jalkapallon katsominen varsinkin MM-tasolla on mieli puuhaani!Siis Tuomas selostuskoppiin;) Aurinkoisia peli ilmoja;)

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)Pistää niin vihaksi ja ihmetyttää.

#18 Re: Parempi ettei Tuomas selosta missään


#1: Kaarlo Kaarlo - Parempi ettei Tuomas selosta missään

 Tämä koko keskustelu on ihan typerää. Kuka todellisuudessa uskoo, että lyhyellä varoitusajalla saataisiin toisen kanavan palveluksessa oleva selostaja selostmaaan Ylelle. Maksaisi myös vuokrata hetkeksi maltaita.

Miksei Ylellä kun itseäänkin on ihan hyviä selostajia ne voineet selostaa paljon. Mertranta ei kelvannut ollenkaan ja Porttila selosti vähiten. surkeaa toimintaa. Saisivat edes suomen maajoukkue peleihin jomman kumman Mertarannan tai Porttilan.

Nytkin Ylellä selostaa nyt liitteen mukaan Mestareiden Liigan karsinta ottelun Tapio Suominen. Ihan hyvä jos vertaa Väisäseen. Olisi silti aika tajuta Ylessä,että kaikki toimittajat urheiuradiossa ja ruudussa ja muualla ei ole aina hyviä selostajia.

Porttila tai Mertaranta selostamaan!!!!!


Vieras

#19


Ma nain vitu nakuja ja tarja halosen pillû pyörii mu unisao

Kommentoi adressia