Pirkkalan uusi lukioRAKENNUS

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pirkkalan uusi lukioRAKENNUS.


Anonyymi

#1


Ehdottoman tärkeää on oma, uusi lukiorakennus meidän kuntamme nuorille, jotta heitä voidaan opettaa tulevaisuuteen nykymenetelmin. Opettajilla jo osaamista on, vain riittävät ja nykypedagogiikan mukaiset tilat tarvitaan!

Vieras

#2


Onhan se itsestäänselvyys, että Pirkkalan kokoinen, varakas kunta tarjoaa opiskelijoille ja opettajille kunnollisen opiskelu- ja työympäristön. Kunta siirtyköön nykyaikaan kehityksen takarivistä. Adressi on oiva osoitus tarpeen olemassaolosta.

Vieras

#3


Tampereen lukioihin on kova kilpailu, Pirkkalan lukioon on riittänyt 7,2 keskiarvo. Lukio on rankka koulu ja työviikkoa pidentää Pirkkalais opiskelijoilla matkat jos koulu on Tampereella. Pidetään lähilukio Pirkkalassa tutussa ympäristössä.
asd

#6 asd


asd

dsfsd

#7 dfsfd


asdasd

asdasd

#8 asdasdVieras

#9


lol


Vieras

#10


haha

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)
Vieras

#25


Meidän perheestä on neljä nuorta saanut nostaa valkolakin hiuksilleen Pirkkalan lukiossa ja toivoisin sen olevan mahdollista muillekin jatkossa.

Kommentoi adressia