Petice na podporu babyboxů
Ota yhteyttä adressin tekijään
Chci podpořit petici o zachovaní bebyboxů, než aby ty děti zabíjeli takle je aspon odloží tam .....teda doufám
Celá EU má názory stoleté báby!!! Jak může někdo zakazovat věc,
která již zachránila několik desítek lidských životů???
Proč nám má poroučet tlupa omezených hlupáků???
Jsem zásadně proti tomu, aby se RUŠILI BABY BOXY!!!!!! Není to dlouho, co se opět v Baby Boxu našlo Novorozeně- čerstvě porozené. Nebýt právě tohoto Baby Boxu, tak by dítě zemřelo !!!!! To chceme??? Aby zbytečně umíraly nově narozené děti, když můžou být anonymně odloženy v Baby Boxu místo v KONTEJNERU???? a tím je jim zachráněn život????? Zamysleme se už konečně nad sebou !!!!!
LIDÉ, NEDEJTE BABYBOXY, TATO ZEMĚ NENÍ NIČÍM JINÝM, NEŽ TÍM, CO Z NÍ UDĚLALA NAŠE SLAVNÁ VLÁDNÍ GARNITURA,KTERÁ SE OD NÁS, OBYČEJNÝCH LIDÍ, PROPASTNĚ ODDALUJE.JDE JIM JEN O NĚ SAMÉ, O NÁS NE.NEVÍ, ŽE KAŽDÁ ŽENA MÁ URČITĚ NĚJAKÉ OSOBNÍ PROBLÉMY, A PROTO DÍTĚ RADĚJ ODLOŽÍ DO BABYBOXU, NEŽ BY STRÁDALO A V HORŠÍM PŘÍPADĚ BYCHM TA DĚTSKÁ TĚLÍČKA NACHÁZELI V KONTEJNERECH...JÁ SAMA UŽ DÍTĚ MÍT NEMOHU, JSEM UŽ BABIČKA A NAVÍC VOZÍČKÁŘKA, ALE VIDÍM TO VŠUDE KOLEM, TY REFORMY NÁS VŠECHNY JEDNODUŠE UBÍJÍ. NEDEJME BABYBOXY, NEDEJME SE UŽ OKRÁDAT, UŽ JE TO TADY PRO NÁS TÉMĚŘ K NEŽITÍ. TO ONI JSOU POSKVRNA, NE MY, VĚŘTE MI, VÍM TO Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI. DĚKUJI. TADY SE MŮŽE ZNÁSILŇOVAT, KRÁST VE VELKÉM, A PAK SE HOJÍ NA NÁS, MALÝCH RYBÁCH, AL TI SKUTEČNÍ KAPŘÍCI PLUJÍ ÚPLNĚ V JINÝCH VODÁCH...VŠAK TO VŠICHNI VÍME...NENECHME SE TAKTO UTLAČOVAT - DĚKUJI - MAGDA HLOBILOVÁ, 52 LET - BYLA JSEM VŽDYCKY PATRIOT, ALE NEVÍM, JESTLI BYCH TUTO ZEMI NEOPUSTILA,KDYBYCH MOHLA CHODIT. POPRVÉ V ŽIVOTĚ SE ZA NÁS STYDÍM. TADY JE UŽ ŽIVOTU NEBEZPEČNO...UTÁHLI NÁM OPASKY AŽ TAK, ŽE SOTVA DÝCHÁME - LIDI, DRŽTE SE! A NEDEJTE SE, NEDEJME SE!!
Hana kasalová
Domnívám se, že vždy budou na světě matky, které budou odkládat své děti. Ať už mají důvody jakékoliv, děti z boxu jsou v nejlepších rukou, do jakých se mohou dostat. EU a OSN by se mělo spíše věnovat jiným a palčivějším problémům než naší schopnosti vychovávat k zodpovědnosti. Boxy jsou hodny doporučení.
| This discussion has been closed. |