Petice na podporu babyboxů
Ota yhteyttä adressin tekijään
Re:
Tak tolik chyb jsem už dlouho neviděla! Není divu, že Vám vadí angličtina, když nejste schopen zvládnout češtinu - mateřskou řeč. Po přečtení Vašeho příspěvku podle chyb, slohu a obsahu opravdu člověk hned "VÝ", jaké ji Vaše IQ či spíše ÍÁ.
Re:
Ano jen jej dejme štětkám a cikánum at se vesele množí , každých 9 měsíců vyvrhnou do krabičky anonymně a však poctivý blbeček občan český to z daní a ze zdravotního pojištění bude rád platit s pocitem a přáním "každý má právo na život, to je jedno že až vyroste tak bude krást a zabíjet, vždyt je to chudák ROM a přeci nebudeme rasisti" a hlavně s pocitem, že když jemu se něco stane tak mu nikdo nepřispěje a pojištovna mu hodí hákem :-)))
Zásadně ne !!! Tvrdě proti !!!
Re:
Vážený, každá matka by si měla rozmyslet na co stačí a co uživí a hlavně zda vůbec je schopná se matkou stát !!! Jenže ona krásná euforie pod vlivem alkoholu nebo horších věcí a za 9 měsíců ejhle... statistiky vykazují velmi nízké věkové hranice takovýchto matek.. ony to vlastně nejsou matky ony jsou to nezodpovědné pubertální nebo postpuertální krávy, které se užijou 10 minut slasti...
A navíc porušuje předpis, kdy se musí pacient dostat do nemocnice do 20 minut a to rodička je často velmi těžký pacient když se jedná o komplikovaný porod. jde o život rodičky i dítěte.
Pane MUDr. Dvořáku více myslete a pane minstře také, vracíme se do 50. let minulého století, Neděljte si ostudu v EU.
Babyboxy jsou naprosto skvělá a velice důležitá věc. Pro novorozené a bezbranné děti je to poslední šance vůbec žít!
Re:
Vážené/á/,za Vás byla asi jenom ta jednotřidka,protože té gramatice dáváte fest zabrať!Tož podlevá Vás,majó ty matky co ty děcka nechcó,je ty malinkaty stvořenička zahazovat do křáku,nebo do popelnic? Hdyž ten box zachráni jedno děcko z 10 jinéch,tož je to určitě dobrá věc! PS. Vy asi děcka nemáte? Já mám to štěsti a mám jich.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Stálý měsíční plat
Možnost stálého měsíčního platu bez žádných investic, kromě vašeho času. Mrkněte na
http://pritel007.webnode.cz a přečtěte si info
Re: Stálý měsíční plat
Proč toho debila někdo nevymaže?? Ten je na každé petici,dělá si zadarmo reklamu. Nějeký správce těch peticí, by měl mít na tom dohled! Stejně je to zase nějaký podvodník.
| This discussion has been closed. |