Maahanmuuttajien tuet

Mirko Arkimaa
Vieras

/ #40 Maahanmuuttajista

29.09.2010 18:32

Tuossahan vasta todettiin sekin että Suomessa oli laittomasti monta sataa, todennäköisesti monta tuhatta ulkomaalaista. Eiköhän tämä ole jo sinänsä pätevä peruste tiukentaa noiden valtion siivellä eläjien tukia.

Tiedänpä myös muutaman ulkomaalaisen jotka saavat kolmisen tonnia (eli jopa lähes kaksi kolmasosaa eli kaksi tonnia enemmän kuin peruskansalainen yleensä tienaa!) kuussa yksistään Kela-sossu-akselilta. Että olisikohan valtion syytä hieman tarkistaa, kuinka helposti ja kuinka suuria tukia he ulkomaalaisille oikein myöntävätkään. Sitä paitsi ulkomaalaiset, myös ollessaan muita kuin pakolaisia eli tullessaan Suomeen asumaan vapaaehtoisesti ilman ulkopuolista pakkoa, saavat peruskansalaista huomattavasti suuremmat tuet.

Tämä on kerrassaan huomattava porsaanreikä laissa ja pikaisesti korjattava. Törkeää käytöstä heiltä käyttää hyväntekijäänsä eli tässä tapauksessa valtiota hyväksi. Joka taas on erittäin pahaksi alkuperäisesti suomalaisille kansalaisille. Suomi ja suomalaiset köyhtyvät ja rahat menevät ulkomaalaisille. Tätä ovat monet toistaneet, pilke silmäkulmassa tai ei, mutta ikävä kyllä nykypäivänä se on erittäinkin totta.