Aloittelijatason frisbeegolf-ratoja Heinolaan

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#6

Make Heinola great again!

(Heinola, )

#19

Kippasuo on todellakin pro- rata. Hieman helpommalle radalle olisi myös käyttöä.

(Lahti, )

#24

Ratoja tarvitaan.

(Heinola , )

#40

Olen alunperin kotoisin Heinolasta ja siksi mieheni kanssa käymme usein vierailulla vanhalla kotikaupungissani. Mies pääse hyvin karkuun appivanhempia kun pääse pelaamaan frisbeegolfia

(Tampere, )

#76

Hienoa työtä! Toivottavasti menee läpi.

(Varkaus, )

#83

Kiitos. Hyvä projekti!

(Helsinki, )

#86

Poikani kanssa (8-vuotta), olemme käyneet monesti kippasuon radalla, mutta hänelle useimmat väylät ovat turhauttavan vaikeita, siksi annan ääneni tähän adressiin, jotta saamme mielenkiinnon pidettyä yllä niin junnuilla, kuin aloittelijoillakin. Hyvä heinola!

(Mäntsälä, )

#101

Aloittelijoille rata!Voii lastenkin kanssa aloittaa harrastamaan sitten tätä lajia.

(Heinola, )

#104

Heinola on mainio frisbeegolfkohde. Heinolassa on myös kasvattanut kovan luokan pelaajia. Aloittelijaradat tukisivat uusien pelaajien kehittymistä ja ensiaskelia lajin pariin. Lisäksi aloittelijat houkuttelevat paremmin uusia harrastajia hyvän kuntoiluliikunnan pariin.

(Helsinki, )

#118

Aloittelijatason frisbeerata palvelee myös matkailua. Olemme viime vuosina huomanneet sen myös täällä Vaalassa, jossa 18 - väyläinen rata sopii niin aloittelijalle kuin myös pitempään lajia harrastaneelle. Lajia harrastetaan usein koko perheellä ja nyt katsotaan jopa loma kohteita kotimaasta sen mukaan, missä tällaisia ratoja on tarjolla.

(Vaala, )

#148

Tsemppiä

(heinola, )