Adressi avoimen kansalaistottelemattomuuden puolesta ja nykyisen hallituksen politiikan muuttamiseksi

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1

Ystavallisesti ja rakkaudella...

Antti Kurki (Khon Kaen, 11.12.2018)

#6

Kuunnelkaa kantasuomalaisia

Hannu Lappalainen (Kuopio, 11.12.2018)

#9

Vielä on aikaa kääntää laiva. Valitkaa laillisuus ja itsenäisyys. Suomalaiset ovat pitkämielistä kansaa ja parhaimmillaan voitte selvitä Totuuskomissiolla ja kavallettujen varojen palauttamisella ja julkisella anteeksipyynnöllä. Muussa tapauksessa....no, katsokaa historiasta, kuinka siinä on aina lopullta käynyt.

Kristiina Kalliojärvi (Kangasala, 11.12.2018)

#10

On aika lopettaa islamisaatio !

Koistinen Artsi (Porvoo, 11.12.2018)

#18

Eivät Suomen sotilaat taistelleet siksi, että tulevaisuudessa roistomaiset, epäisänmaalliset kusipäät poliitikot luovuttaisivat isänmaan kehitysmaalaisten, islamistien ja taikaseinäturistien temmellyskentäksi. Kansan on noustava vastustamaan moista kehitystä ja asetettava syylliset raskaimpaan vastuuseen !

Seppo Lehikoinen (Juuka, 11.12.2018)

#19

Nykyhallituksen ministerit pitää saada valtakunnanoikeuteen vastaamaan PL 94 §:ään perustuvasta valtiopetoksesta.

Armi Salo-Tamminen (KERAVA, 11.12.2018)

#23

EU ero /Gcm sopimus peruttava /Nato isäntämaa sopimus peruttava / Oman kansan murha loputtava! / KANSANPETTUREITA KOKO SAATANAN SAKKI NYT SE KORRUPTIO LOPPUU... / Venäjä pakotteet poistettava ja tunnistettava Krim Venäjälle / Työttömille, eläkeläisille ja köyhille perustulo joka on noin 1600€ luokkaa / eurosta ero / Venäjän Federaation kunnioitus koska antoivat vapauden ja te uhkailette heitä Natolla / VALTA TAKAISIN KANSALLE / Nyk puolue järjestelmä lakkautettava! / kemikaalien ilmatilaan ruiskuttaminen loputtava / 5g verkko nurin / Lapin Eiscatin sulkeminen / rokotteiden haitat julki / Itsenäisyys takaisin. Siinä ensialkuun vaatimukset... Maanpetturit kuten koko arkadianmäki ja presidentti Niinistö vastuuseen / Islam 2015 vyöryn tukijat pakko palautettavana takaisin samoin koko somaliväestö.... / Poliittinen sionismi loputtava / eliitin varat kansalle / kansan omaisuus metsät maat pohjavedet ja luonnonvarat hommattava takaisin kansalle / eliitin rahat kansalle takaisin / Verotus laskettava minimille ja irtisanoutuminen nykyisestä keskuspankkijärjestelmästä te voitte maksaa yhdessä matujen kanssa Rothchild pankille velat... Kansalle ne ei kuulu....

Mika Puikkonen (Heinola , 11.12.2018)

#25

Toivottavasti näemme pian torilla keltaiset liivit päällä suurena joukkona. Tsemppiä kaikille! ❤️

Hanna Lax (Espoo, 11.12.2018)

#69

Suomi uuteen nousuun. Eka jenkeist ja rikollisista pankkiireista eroon. Toki jokainen sionisti saa kans lähteä tuolta eduskunnasta. Mm Halla-Aho ja Huhtasaari jotka molemmat ylpeästi myöntäneet olevansa sionisteja

Daniel Saarinen (Säkylä, 12.12.2018)

#75

Meidän kaunis maa on raiskattu ja pilattu päätostentekijöiden toimesta, terroristit päästetty maahamme, nyt hallitus on saanut verta käsiinsä oulun tapahtumien+linja-auto hyökkäyksien ansiosta, olisi aika tehdä jotain.

Ville Keinonen (Pattijoki, 12.12.2018)

#85

Saatanan tunarit!

Nipa Hiltunen (Lempäälä, 14.12.2018)

#95

Puolueeton Suomi, kuten Paavo Väyrynen sen kertoo!

Anne Pulkkinen (SAVONLINNA, 02.01.2019)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tuleeko korkeakoulutuksen olla maksutonta?