Vetoomus Vaasan avointen päiväkotien puolesta / Namninsamling för att rädda Vasas öppna daghem

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#23

Tasapainoiseen vanhemmuuteen tarvitaan mahdollisuuksia tavata muita vanhempia ja lapsia. Vertaistukea ja syy lähteä kotoa silloinkin, kun väsyttää ja harmittaa.

Sini Suvanto (Vaasa, )

#53

Gerbyn avoin päiväkoti on ollut meidän perheellemme erityisen merkityksellinen paikka. Lapseni on kerhossa saanut erittäin turvallisen ja lempeän alun kasvulle ja kehitykselleen. En usko, että näille n. 60 (?) Vaasan kerholaiselle löytyy päiväkotipaikkoja, mikäli avoimet päiväkodit ja kerhot päätetään lakkauttaa. Säästöjä tämä siis ei kaupungille tuo, mahdollisesti päinvastoin.

Petra Söderman (Vaasa, )

#55

Öppna daghemmen en livslina för många hemmaföräldrar.

Anne-Maaria Dahlbacka (Korsholm , )

#57

Tärkeä paikka monelle perheelle. Tukee arjessa jaksamista, kun on paikka missä lapset ja aikuiset voi kokoontua. Ehdotan edes 2 päivää viikossa toimintaa, jos on aivan pakko säästää. Vaasassa on heikennetty jo paljon lapsiperheiltä, joten toivottavasti saadaan jatkossakin käydä seikkailuradalla joka viikko.

Katri Kurki (Vaasa, )

#84

Juuri tällaiset päätökset aiheuttavat Vaasan kuihtumisen, jos homma jatkuu näin miksi kukaan lapsiperhe haluaisi asua täällä. Puhutaan lapsitalkoista samalla kun kouluja ja päiväkoteja suljetaan.

Toni Oinas (Vaasa, )

#88

Avoin päiväkoti ollut meidän perheelle tärkeä tuki kotiäitiaikana.

Sonja Mantila (Vaasa, )

#93

Lapsista ja nuorista säästetään jo ihan liiaksi.

Jenni Nyrhinen (Seinäjoki, )

#98

Teette suuren virheen jos suljette avoimet päiväkodit. Niiden merkitys kotona oleville lapsille ja äideille on erittäin suuri, ja ne edistävät lapsen sosiaalisuutta, tukevat äitien henkistä hyvinvointia, ovat tärkeitä kohtauspaikkoja.

Jenna Atila (Vaasa, )

#102

Matala kynnys - lapsen parasta /vanhempien tuki/ jaksaminen ja mielenterveys

Merja Sjöman (Vaasa, )

#122

Varhaiskasvatuksen opettajalta terveiset: avoimien lopettaminen olisi tosi huono idea. Lapsiryhmät nyt jo liian isoja, henkilökunta loppuunpalanutta ja lapsiperheille suunnatut tuki- ja viriketoiminnat vähäisiä.

Annastina Heinonen (Vaasa, )

#135

Olette aikeissa viedä Vaasalaisilta vanhemmilta todella tärkeän asian perheen arjesta. Monelle vanhemmalle avoimien päiväkotien toiminta, muiden vanhempien tuki ja jutustelu vertaistensa kanssa, on päivän kohokohta ja auttaa todella paljon arjessa jaksamiseen. Avoimia päiväkoteja ei missään nimessä saa lakkauttaa! Meinaatteko todella leikata vanhempien ja lasten hyvinvoinnista??!

Marika Mäkelä (Vaasa, )

#137

Avoimen päiväkodin toiminta on ollut meidän perheelle todella tärkeä voimavara! Avoimen pk:n avulla olen voinut hoitaa lapsia kotona siihen asti että nuorin on 3vuotta ja esikoinen on saanut olla mukana laadukkaassa kerhotoiminnassa 2,5vuotiaasta asti. Kerho on meillä joka viikko odotettu ja olemme löytäneet sieltä vuosien aikana monta ystävää. Avoimen päiväkodin henkilökunta tekee työtään täydestä sydämestä ja kerhoa käyvät, kotona olevat lapset oppivat paljon erilaisia asioita ja taitoja. Kerho opettaa lempeällä tavalla lapsia myös tulevaan päiväkoti arkeen. Näiden vuosien aikana jokainen meidän kerhoa käyvä ystävä on ollut valmis maksamaan avoimen päiväkodin kerhotoiminnasta. Ehdotankin että avoimen päiväkodin pysymiseen tarvittavat rahat kerättäisiin kerhon muuttamisena maksulliseksi. Ja sydämestäni toivon että päättäjät ymmärtävät miten tärkeä voimavara avoin päiväkoti on kotiäideille ja -isille!

Suvi Koski (Vaasa, )

#166

Lapsia pitäisi syntyä mutta kaikki lapsiperheiden palvelut poistetaan. Hyvin lyhytnäköistä toimintaa.

Hannele Honkaniemi (Seinäjoki, )

#199

Kuinka röyhkeää ja törkeää olisi sulkea avoimetpäiväkodit.. Miten rahaa on kaikkeen hulluuteen mutta ei hyvään?

Tiina Viertola (Vaasa, )